Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi- si eu i-am comandat azi I o trici, ...2 in 1...si ptr acum, si ptr mai tarziu. E mare amatoare. Are aici o vecina si a plins intr-o zi de nu mai puteam sa plec de la ea...I dorea sa se urce pe trici, si fetita respectiva nu dorea sa o lase(na, copil si ea...)Pana la urma a cedat, dar nu reuseam sa o mai cobor... si acum evit sa merg pe la ea...Pe plaja la fel proceda...era cineva cu o trici acolo si hop la ea...Sper sa-i placa, daca nu, sa-si sumpere ea cand o fi mare, ce si-o dori
madutza-ce haiosi au fost copiii cu ardeii, ,....hahahah parca ii si vad, care crapati, mincati, hhhhh misto...bine ca ai scapat de ei! Eu merg la moldova la finele lunii si stau 3 saptamani, acolo imi pregatesc de toate cu surorile, ma ajuta...sa-mi mestece in tuciuri...vreau sa fac suc de rosii mai mult si suc de ardei gras rosu amestecat cu ardei capia...iese o nebunie. Ardeii capia si gogosarul rosu dat pe masina de tocat si pus la fiert. La final, cand scade cat de cat...adaug un praf de sare si un pic de ulei. Pus la borcanele fierbinte sa tina peste iarna...mama mamam cat e de bun...colorezi cu o lingura de pasta o cratita de tacana, sau ...sosuri....depinde...merge si la ciorbite.

Mergi la inceput

Ahhh ce la greseli, cu caru!!!...dar stiti voi ca eu nu corectez

Mai doream sa spun una alta dar mi-a sarit gandul acum prin alte meleaguri...ahhhh ACASA! Numar si eu ca strumphy zilele

Gata, va las ca am trancanit destul!

Aaaaaa madutza, tu ce crema hidratanta si folosit ptr Cata cand a avut dermatita? Are I pielea f uscata si imi trebuie ceva ffffffff hidratant...nu ptr acum, cand se va mai racori un pic
Multam anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank onimica toata gradinuta mea, un petic de pamant dar pt mine e destul :) dc vine de la tine compliment... sar" mana . asa este si L cu trici , tot 2 in 1 luam . sper sa ajung maine sa o iau!

roxy, niciodata nu se stie cand apare ocazia cu casa..... si la noi era doar un vis....

daaa mada!! 5 ani!!!!!!!

delia in oala de inox la foc mic....

pooop noapte buna

Mergi la inceput

Ora 1 (acus 2) a trecut si barbatu n-a venit

Eu statui pe libraria.net si mi-am luat carti-carticele de 1 mil juma, ....ahhh ce-mi place ca pot cumpara online ce-mi doreste inimioara Abia astept sa soseasca, mai ales si trici I. Aaaa la sectiunea carticele, I i-am luat Cenusareasa(cu sonor), o carticica ptr colorat( adica ptr mazgalici) si ptr viitor... cartea mea de suflet, BIBLIA COPIILOR

bb_yasmi- aaaaa am uitat sa-ti laud praji care e dementiala...arata fffff bine, atat ca eu nu prea le am cu budincilestiu ca nu sunt f bio...dar putin nu ar strica

Pupici tuturor si nb!

Mergi la inceput

Tot eu! Nu, n-a venit soata chiar de e ceasu 2 dar ma gandeam sa va spun si voua ca anul viitor pe 6 iulie nasim perechea nr 4 de finuti. Trebe sa ma uit de o rochita frumusica, numai neagra sa nu fie, nu mamici?

mandreeac uitasem sa va felicit ptr masinuta noua!Super! Lucru nou, e lucru nou! Sa o stapaniti sanatosi, multi km sa faceti fara evenimente neplacute!Doamne ajuta!
allyce fain ca in sfarsit ajungi acasica.... sedere frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

v-ati trezit? azi ne-am trezit la 8, Anastasia prima ca eu as mai fi dormit mult si bine asa scumpa este ... cand se trezeste se uita imediat la mine sa vada ce fac, eu ma uit la ea cu un ochi sa nu vada ca m-am trezit si daca vede ca inca dorm se pune iar jos, bagata in mine, imi ia mana, sau ma mangaie si sta asa langa mine pana ma trezesc

catank la ora aia nu dormeai? la cat a venit sotul? ce tarziu vine.
pufarine din alea, da dar nu prea ii dau,acum ce i-am dat ca am avut eu luata o punga de 500 gr (ca mie imi plac mult) si normal ca i-am dat si ei cateva intr-un castron, un pumn asa i-am pus. nu pot manca nimic fara ea, decat daca ma ascund
si noi avem afine noua ne-a adus socrul ca a fost pe munte saptamana trecuta. au mai fost acum 2 saptamani si nu erau coapte, atunci a fost si tata. sotul zicea ca merge saptamana asta iar dar daca a fost socrul mai repede si a gasit....
ne-a adus o galetusa de 5 kg si la fel am facut si noi cu ele. pus la conge si mancate asa zi de zi. mananca Anastasia.... sunt si bune tare

sa stii ca si eu pateam asa cu Anastasia cand o alaptam...nu manca, ba facea mutrite, ba nu vroia aia....de cand am intarcat-o nu a mai facut o mutrita la nici o mancare. mananca tot ce prinde, tot, tot...eu cred ca si alaptatul este de vina. o mamica zicea ca i-a zis pediatra ca dupa ce intarci copilul mananca mult mai bine. acum se mai si rasfata, alinta cu titi
super ca nasiti iar, foarte frumos noi am vrea tare mult sa botezam ca de cununat am cununat.

bb_yasmi asa este, nu se stie cum apare o ocazie, mi-ar place ieri am vrut sa fac budinca si eu dar am uitat ca mixerul meu este la tata, sa-l repare, ca nu stiu ce s-a bulit la el. oare cu blenderul merge? nu prea cred, nu?

azi nu ne grabim sa iesim devreme ca este nor si racoare ce bine este, am deschis toate geamurile si asa fain se simte.

toate mamicile.

Mergi la inceput

catank mmm...suna tare bine reteta de suc de ardei capia si noi facem dar altfel. sucul de rosii deja l-am facut. maine mergem la padure sa coacem si ardeii si vinete pt zacusca si pt pus pe iarna. ooo..si cate mai urmeaza.... dar iarna ce bune sunt.
zicea mama ca face ea dulceata dar nu prea multa ca nu prea mai mancam asa ca inainte. chiar ne ramane de pe un an pe altul si inainte manacam de rupeam.
tu ce mai faci bun pentru iarna? mai da-mi idei si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea!...ca vad ca Roxy e cam zgarcita, nu da nici cafea si nici ceai sau o limonada ceva

eu mi-s un pic chiauna, m-am culcat pe la 11 aseara si la 12 si ceva urla piscoata, nu stiu de ce dar m-am dus direct si i-am bagat tzita in gura, a adormit imediat, am pus-o la loc in patut si in 3 min eram la mine in culcus ...si la 6 fix mandra mea are alarma in fund in fiecare dimineata aproape si gata, s-a trezit, m-am dus i-am dat sa suga si apoi nu a mai vrut nani...deci eu tre` sa bag cafea azi

ma cam doare capul , cred ca de la emotiile pentru vacanta si ultimele cumparaturi si planuri ...nu mai retin multe din ce am citit, incerc sa imi fortez neuronul

Roxy, in sfarsit racoare! hai ca de acum gata, a cam trecut vara... stii cum se spune, a trecut Sf Marie, te-ai... ceva in palarie ...ce zici tu de socrii mei, eheii... ai prins tu din zbor asa de la mine din ce am mai povestit dar nu stii nici pe jumate, deci sunt ei mai cu motz ca-si permit ...serios acum, nu-s deloc cu fitze, desi ar putea si ar avea si de ce, dar sunt cu picioarele bine infipte in pamant si realitate, deh soacra mai viseaza ea cai verzi pe pereti dar e super si ea

yasmi frumoasa gradinuta ta asa micuta as vrea si eu sa imi fac dar la mine cate pisici sunt de sar pe toate gardurile nu-mi vine , plus vulpile una mi-a sapat pe sub toate gardurile de vreo sapt si acum 2-3 dimineti am vazut-o pe la 6 dimineata cum isi facea transeu Luchi e un nazdravan, pare mult mai mare decat varsta lui, oricum el e un precoce in toate ...iar tu esti toata bela si bronzata si gospodina pe deasupra am trecut rapid peste pozele cu dulcele ca salivez de dimineata ...si dieta inca e pe pozitii, am slabit aproape 10 kg de cand ne-am intors de la Praga, deci uraaaaa sper sa nu le pun la loc in vacanta

Catank, tu cand mai dormi mama daca tu il astepti pe domnu sot pana la orele alea mici din noapte? cred ca nu ai inchis ochii prea mult , ca pe la 6 deja cred ca esti in picioare ? cand spui de Ioana cu tziti mi-o si imaginez cu gropitele alea dulci cum se uita la tine si te sfideaza si apoi se alinta la tziti asa face si piscoata

Ailed mi-ai facut pofta de cioco de casa am sa ii dau comanda sora mii cabd ajung in ro sa imi faca , ea face cea mai buna cioco de casa mancata de mine vreodata

Pishko , sa stii ca daca aveam restrictii la bagaje ca la avion, desigur trebuia sa ma incadrez intr=un bagaj de pers, dar aici ca imi permit am sa fac cate 2 cred de pers zic eu zic dar vad eu maine cand incep sa pun de toate pentru toti in valize

Mada, deci ai dat gata ardeii pana la urma sa mai cumperi si niste vinete sa pui pe iarna de ce nu te duci tu la mama sa coci vinete si ardei pe jar de lemne? ca-s multttt mai buni si gustosi ? II place sotului tau de socru ? se tin pe pozitii ce-i adevarat, nu le dai anii care-i au... deh, alte vremuri, alte tari , situatii......si mereu il vad pe socru purtand roz, oare are vreo semnificatie?

Gata am trancanit destul, ma duc sa imi termin cafeluta si sa pap ceva si apoi sa termin cu listele si restul ....sa iesim si afara ca s-au anuntat 25 grade acum cand plec eu in tarile cade s-a incalzit sa ne faca in ciuda

Zi frumoasa va doresc

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

fetelor, la noi ploua si ploua bine nu asa 3 stropi. yupiiiii...
in ce hal am ajuns, sa ne bucuram de o ploicica la noi te rugai sa fie cald si soare si acum....dar mai bine asa racoare decat caldura aia, ca este distrusa toata agricultura, nu stiu zau ce-o fi....suntem praf la capitolul asta, nu avem irigatii, nimic....altii cum au si noi nu

strumphitza daaa, stiu ca sunt super socrii tai. si asa-i, cand iti permiti de toate....chiar poti sa faci ce vrei
cu Sf. Marie, daaaa....am facut ceva in palarie, gata cu vara. acum abia astept zapada daca o sa fie

noi am papat si acum asteptam pe buni sa vina sa ne ia sa mergem la piata de legume sa ne aprovizionam si sa ne punem pe treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Eu aseara m-am trezit cu un junghi in spate de am ramas intepenita, pe caldura asta infasurata cu sal, creme, geluri, in casa n-am avut decat nurofen forte, azi e mai bine...dar m-am enervat cu soatza... care a ramas de serviciu la bb si sa-i faca lp
l-a incalzit tare-tare (cum ii place lui ciorba ) si ea a incercat o gura, dupa care l-a refuzat...., apoi l-a racit un pic si o vad ca ia 2 guri si il scuipa si il intreb: "L-ai indulcit cu ceva?", ca ma tot baraie la cap sa-i pun zahar in el si eu nu vreau(adica ii dau copilului o praji de casa , dar nu pun zahar in lp zilnic sau sa-i dau ceai indulcit). Si el zice da , i-am pus miere...scurg in palma niste lapte sa-l gust era.. de dulce , si ii zic ca ei nu-i place dulce, in sfarsit ii face altul , dar Andra fiind stan patitul n-a vrut nici gura sa o deschida, s-a enervat taica-su, a vrut sa-i dea cu forta si n-a rezolvat decat sa se enerveze...i-am dat eu 80 ml in somn si l-am pus la frigi si l-a papat azi noapte pe tot
Strumph, eu cred ca tb sa-ti zic in curand pt sot, nu?Si poate aduci si tu reteta de cioco de casa cu tine...
Roxy, mi-am imaginat-o pe Anastasia cum te mangaie, sunt asa dulci cand te pupa si te iau de gat...
Catank, pai s-o fi plictisit fata de ciorbica....
mie una nu-mi place ciorbica... tocanitza da, turata din aia as fi papat si eu, azi cred ca fac strudel ceva , ca vrwau ceva dulce
yasmy, tb sa-mi iau aici o oala de inox ca nu le-am carat cu mine, am acasa 2 seturi...
si apropo roxy, la ce iti trebuie mixer la budinca, amesteci cu el in cratita cand fierbe....
ma duc sa-mi fac o cafea...

Mergi la inceput