Clubul "babelor" FIV-oase 54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

samira sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in prima zi
distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Concediu placut, Sami! Si tu sa vii cu vesti bune!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

MeAlex, Miky, Ana, multumim

Alina, da, sunt maricei si asa si sper sa fie in continuarte ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si fiecare 100g conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Sami inca o data concediu placut si sa fiti fericiti! sa ne auzim cu bine!
Elly eu iau siofor, la fel si eu incerc sa il iau dupa ce mananc, mai putin dimineatza, dar trebuie sa fac un efort sa mananc inainte de al lua, am vazut ca si pe prospect scrie ca se ia in timpul mesei sau dupa. Off nasol cu starile astea chiar m-a atentionat dr ca o sa imi fie rau de la ele, mi-a zis in cazul in care ma simpt foarte rau sa reduc doza sau sa o sun, cum ti-am mai zis sunt ok acum sper sa nu imi fie rau cand o sa mai maresc doza.
Alex cand termini tratamentul? cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sami,sa iti traiasca sotiorul! sa fiti sanatosi si sa va intelegeti si urmatorii 70 de ani,ca acum

fetele,voi stiti ceva de Brigit?ca am citit la alt topic ..ca ar fi nascut...sper ca nu e ea si e alta fata cu numele de Brigit, pt care ma rog sa fie bine pt bebeii ei.

Mergi la inceput

Miky, nimic deosebit de raportat, mai am 10 pastile, apoi in pauza de 7 zile trebuie sa apara menstruatia. Apoi avem verde.

Mergi la inceput

Lyly, mi-e teama ca de ea este vorba, ea scria si la Mamici de gemeni si la Gravidute cu trombo...
Tonirro, alta mamica de fetita nascuta prematur a postat acest mesaj:

Prietena mea Brigit pe DC a nascut prematur o fetita si un baietel. Amandoi au in jur de 1 kg si sunt intubati. Nu am vorbit cu ea, m-a sunat sotul ei si n-am vrut sa-l rascolesc mai mult. Nu ea mi-a spus sa va scriu dar atunci cand am nascut eu, ea a scris pe forum si v-a rugat pe toate sa va rugati pentru fetita mea pentru ca "sunt credincioasa si cred foarte tare in rugaciunea colectiva" mi-a spus ea. Va rog acelasi lucru, sa va rugati pentru fetita si baietelul ei. Dumnezeu sa fie langa ei si sa le dea putere sa treaca de aceasta perioada grea, sa se faca mari si sa fie sanatosi! Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

off,Doamne
Dumnezeu sa-i ajute

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

off, intru sa aflu cate fetite are adriana si uite ce citesc. multa forta micutilor, ma rog sa ajunga cat mai repede mari, sa mearga acasa la mami si tati lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va multumesc fetelor pentru gandurile bune.

imi pare rau sa aud ca brigit este in asemenea situatie.
dar o sa fie totul bine.

eu inca prajituresc....m-am apucat pe la 10 de tort ca am fost plecati in oras si cu treaba si apoi l-a apucat pe Samiroi sa caste gura prin magazine si sa cumparam tot felul de prostii.

va dau eu jumatate de veste...sper sa nu se suprere pe mine Adriana.

AM O FINUTA SIIIIIIIGUR

feelingul imi spune ca si al-2lea bebe e tot fetita...o sa vedeti.

Mergi la inceput