Clubul "babelor" FIV-oase 54

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, Qiao, creste am zis de nume ca tot vb de nume la un moment dat pe aici ... o sa rog pe etichete sa scrie bebe a si bebe b, ca asa ii stim acum.
Qiao, eu cred ca ai facut f bine ca i-ai explicat tipei, oricatv de draguta ar fi, trebuie sa stie tot si ca nu e usor deloc pentru ea

Smaik, da, azi sa vina si Adriana cu vesti despre fetita sau fetite ca vad ca e mare asteptarea la ea

Alina, 22 maine, noroc cu clexanul si vitaminele zic eu, ca mancarea... sunt in greva
Si tu esti prin zona parca,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elly, nu din cauza mutatiilor mi-e frica sa iau, ci din cauza nr. mare de celule NK. E neclar diagnosticul, normal analiza se face cu prelevare din uter, dar la noi se face doar din sange. Trebuie analizata activitatea celulelor astora, dar nu am facut asta. Cert e ca incerc sa nu imi ajut sistemul imunitar, pentru ca se pare ca actioneaza aiurea. Laptisorul de matca cred ca il stimuleaza. Restul cred ca nu.
Subiectul nu e foarte studiat, iar metodele de tratament sunt experimentale.
Tamy, felicitari, sa fie sanatosi si voiosi!
Aadina, tinem pumnii!
Ralu, sanatate si se faca maricei!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ralu, mari flacai ai . Zice la carte ca la asptamana 22 un bebe are in jur de 450 grame. Eu sunt am 21 de saptamani, deci, tot cam pe acolo. Abia astept sa merg sapt viitoare la morfo, sa mai vad mutrita aia mica. <3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Aadina tin pumnii sa fie bine pana la capat!
Ralu, Alina pup burticutele voastre, ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Elly ma bucur tare mult ca tatal tau a scapat cu bine din accident. cat metformin iei pe zi? eu am inceput sa cresc doza si sunt la 1000 mg deocamdata sunt ok.
Many concediu placut!
Qiao pe mine ma dureau sanii din ziua ovulatiei pana cand incepea menstra, acum dupa ultima inseminare nu mai am nimic, nu stiu ce s-a intamplat cu organismul meu, ideea este ca nici prezenta secretiei de tip egg nu o mai am dar am ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Miky- si eu de 3 zile am ajuns la 1000.. dar imi este cam greata
Nu am pofta de mancare ...
Am o constipatie care ma ucide - pt ca dupa ce iau metformin-ul la vreo 2 ore imi forfaie burta si nu pot sa ies

Acum mi-a dar dr. trat cu debridat si motilium- dar degeaba ...
Le voi lua pana le termin si nu mai iau ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu, ma bucur ca sunt ok baieteii tai! Cat despre nume, mai aveti timp. Important e ca sunt bine si sa ajungeti cat mai departe cu sarcina.

Si da, o asteptam pe Ady sa echilibreze balanta cu tetizele ei, vorba lui Elly.

Elly, bine ca a scapat cu bine tatal tau. Sigur ca se necajeste pentru masina, dar altceva e acum important.

Qiao, clar trebuia sa ii spui femeii care e procedura, care sunt riscurile si tot ce inseamna asta, ca sa stie bine in ce se baga. Iar daca cu toate astea, nu bate in retragere, poate nu mai trebuie sa mergi la cehi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly ce bine ar fi sa imi treaca si mie pofta asta de mancare, toata ziua nu mananc nimic iar seara cand ajung acasa rup frigiderul in 2 dupa ce ma satur zic "gata de maine la regim cu mine" si urmatoarea zi o iau de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Miky- tu ce iei: metformin, siofor sau metfogamma (toate au aceiasi subst & concentratie)...??

Eu inainte - luam Siofor- si imi era fffffffff rau de la el .
Nu am reusit niciodata sa iau mai mult de 2-3 sapt.
Am ajuns si la spital- le explicam ca mi-a recomandat dr.endocrinolog pt ovare - iar ei imi spuneau ca este imposibil .. ca este insulina si nu se da pt ovare

Imi puneau cate o perfuzie si ma trimiteau acasa - dar inainte sa ma duc acasa .. ma intrebau daca vreau sa vorbesc si cu un dr psiho.

Le-am explicat ca nu am probleme cu capul ... inca ...
Si ca trat nu-l iau ca vreau eu ...

Asa si acum iau metfogamma si ma simt ok... o jena la stomac- dar ma simt bine.
Si nu pot sa mananc ... mi-e greata ... mananc de 2 ori/zi .. fortat .. .ca sa iau medicam.
Regula: nu iau metfogamma decat dupa ce mananc ...

Oricum este bine .. poate mai slabesc si eu ...
As vrea sa fac si eu niste miscare - dar nu am chef .

Si din sept. ma apuc sa fac si niste acupunctura ... acum este dr. in concediu ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, eu iarasi plec din TM la sfarsitul acesta de saptamana. Voi incerca sa intru sambata seara pe net daca reusesc cu stick-ul.

Ady, acusica intri la doctor la morfologie. Iti tin pumnii si astept vestile despre fetite.

Daniela

Samira, La multi ani! sotului, sa aveti o petrecere frumoasa si o vacanta linistita.

toate babutele fara discirminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete dragi.
ce faceti???

va multu pentru urarile pentru sotzulache.
sa-mi traiasca si sa fim impreuna inca 70 de ani de acum inainte-ca de ziua lui mai serbam si niste ani de casnicie,v-am mai zis
sa traiasca si toti sotziorii minunati de pe acest forum ca-s baieti buni si rabdatori,iubitori si intelegatori.

ma duc la cumparaturi...diseara prajituresc.
maine dimi fac bagajul si plecam cu tot cu bagaje la curte.
laptop nu iau cu mine....asa ca ne mai auzim incepand cu 13 August.
sa aveti grija de voi ... sa va gasesc vesele,sanatoase si numai vu vesti bune sa ma asteptati.

mareeeee......soareeeeeeee...plajaaaaaaaaaaaa....valuuuuuri....vin!!!!

Mergi la inceput