Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 7
QiaoBing spune:
tamys felicitari, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
aadina ai tai sa fie lipiciosi si pe urma sa te vad ca pe tamys
daniela
samira sa iti traiasca samiroiul ! sa va distrati, sa va relaxati si sa savurati si pt noi tortul ala bestial.
ari esti bestiala, ca de obicei
eu cred ca am ajuns la a 2-a tinerete pe mine nu m-au deranjat niciodata sanii, doar dupa chiuretaj, in luna in care am luat Climen am avut cateva zile in care nu suportam nici sutienul. ei bine, de vreo 2-3 zile ma dor. seara cand ajung acasa abia astept sa scot sutienul. nici nu stiu cand ar trebui sa imi vina, parca ultima data (dupa FIV) a fost intr-o sambata ... eu nu am tinut niciodata minte datele s-ar putea ca azi sa fie z28 ?!? acum intrebarea de pubera neinitiata, pe voi cand va deranjeaza sanii, la ovulatie sau inainte de cm ? data trecuta parca ma deranjau pe la mijlocul ciclului.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing tamys felicitari, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. aadina ai tai sa fie lipiciosi si pe urma sa te vad ca pe tamys daniela samira sa iti traiasca samiroiul ! sa va distrati, sa va relaxati si sa savurati si pt noi tortul ala bestial. ari esti bestiala, ca de obicei eu cred ca am ajuns la a 2-a tinerete pe mine nu m-au deranjat niciodata sanii, doar dupa chiuretaj, in luna in care am luat Climen am avut cateva zile in care nu suportam nici sutienul. ei bine, de vreo 2-3 zile ma dor. seara cand ajung acasa abia astept sa scot sutienul. nici nu stiu cand ar trebui sa imi vina, parca ultima data (dupa FIV) a fost intr-o sambata ... eu nu am tinut niciodata minte datele s-ar putea ca azi sa fie z28 ?!? acum intrebarea de pubera neinitiata, pe voi cand va deranjeaza sanii, la ovulatie sau inainte de cm ? data trecuta parca ma deranjau pe la mijlocul ciclului. --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
pe mine ma deranjeaza cam cu o sapt.inainte de cm. dupa primele semne de cm nu mai am nimic.
dar daca la tine este altceva, daca DD are alte planuri?
Pupici
anaasta spune:
Qiao, pe mine ma deranjau inainte de CM, cateodata cu 3-4 zile inainte, alteori cu mai multe inainte. De ceva vreme, nu prea am mai avut simptome din astea. Ultima oara insa am avut cu cateva zile inainte de CM. Mie mi se pare ca dupa chiuretaj, s-a intamplat ceva. Nici simptomele cu sanii nu le mai am, nici endometrul nu e prea grozav etc.
QiaoBing spune:
many, ana multumesc. deci s-au ales bine momentul de data asta
altceva nu are cum sa fie pt ca luna asta am ratat perioada optima, sotul cam pe atunci venea acasa dupa 12 noaptea rupt de oboseala.
pe mine ma mira c organism scrantit am, ca nu am patit nimic cand m-am hormonizat, nici dupa si ma apuca acum cand nu mai inghit nimic. v-am zis, asta e a 2-a tinerete, numai ca nu e a mea ... oi fi facut si eu schimb cu cineva, ca samira cu samiroiul, numai ca nu cu soata mea
Ralu_mv spune:
Tamys, Felicitari sa creasca mari si sanatosi!
Aadina, sa fie lipiciosi si sa stea cu tine sanatosi pana la termen cati vrei tu !
Daniela, imi pare rau...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
21+
Multumesc Doamne !
Ralu_mv spune:
Ana, am zis ca vin cu vesti, baieteii mei sunt bine, 520g fiecare, nu avem nume si nici idei :) dar oricum zicem ca avem timp si speram sa mergem cat mai departe si mai aproape de 37s
elly_me spune:
salutare fetelor
Am "chiulit" o zi juma' si nu mai fac fata cu cetitul ...
Ieri am fost "praf" - l-a busit o masina pe tatal meu .. .vroia sa faca stanga (era la tara la bunica) si a venit un pustan din spate cu viteza ffff mare , nu a vazut ca a dat semnal si ...bummmm
Tata s-a asigurat saracul, cand l-a vazut ca vine ca turbatu' nu a mai facut stanga a incercat sa traga spre dreapta .. dar degeaba l-a lovit in plin , l-a aruncat intr-un sant si s-a oprit intr-o podisca de beton
Nu a patit nk - noroc ca nu a virat stanga , pt ca intra direct in el in stanga si-l facea praf ....
Asa l-a busit in spate si fata in podisca de beton
Bine ca este sanatos- ii crescute tensiunea la 20 - tremura tot ,, uffff
M-am speriat si eu .. dar acum sunt ok ...
El saracu' se suparase ca i-a stricat masina ... i-am spus sa stea linistit ca nu este vina lui si nu trebuie sa se supere ... masini mai avem - macar sa fie asta problema , dar vieti avem doar 1.
Oricum se rezolva si cu masina (are casco) - a bagat-o in service si va fi mai noua si mai frumoasa decat inainte ... l-am incurajat eu ..
Dar este tot speriat - nu-i vine sa creada ca putea sa moara ...
Daniela - mai spera - poate cine stie
Si eu am facut un test inainte de beta si m-am desumflat cand am vazut ca-i negativ... dar m-am dus la beta si nu am oprit trat de sustinere ...
Nu se stie niciodata .
Au fost fete pe forum care au avut beta ff mic si au crezut ca nu s-a prins si se simteau rau .. asteptatu sa le vina si minune mare- erau gravi ..
Qiao- si pe mine ma dor sanii ff rau .. dar nu pot spune din ce motiv pt ca eu sunt ff dereglata- deci nu-i de la ovulatia (pt ca nu am avut niciodata natural.. si m-am monitorizat luni intregi) .. si nici inainte de CM .. pt ca nu stiu niciodata cand imi vine .. 1-3-6 luni
Sami- eu sunt moarta dupa dulciuri .. si acum le raresc (mi-e rau de la Meformin .. daca pap dulce ... ma mai bag la cate-o inghetata )
Ce tort faci pana la urma?
La multi ani sotului si sa va distrati
Mie imi place cel mai mult sa ma urc in masina si sa plecam - nu stiu unde ... pur si simplu ... sa plecam
Noi ne hotaram de obicei cu max. 1 sapt unde vrem sa plecam in conced ... dam cu banu' sau facem biletele (fiecare scrie 3 destinatii) si tragem un biletel ...
Asa nu avem discutii- de ce nu mergem unde am spus eu .. sau el ...
Luam bilete la avion si ne relaxam ..
Ce bine ar fi sa avem mai mult timp si sa ne ducem peste tot .... si finante mai multe binenteles ...
Alex- nu prea am inteles de ce nu iei laptisor, arginina, vit e ... ?
Eu parca am aceleasi mutatii ca si tine ...
Fac rau ?
E bine sa iau sau nu? .. nu ma pricipesc ...
Aris- este ff funny ...
data viitoare sa-ti propui sa te duci la Biserica Sf Mina si sigur ajungi la Radu Voda ..
Apoi iti propui sa te duci la Sf Nectarie si ajungi la Sf Mina ...
Sunt ff multe biserici prin zona "cu har" asa ca nu conteaza la care te duci - asa cum a spus si Sami tot acolo ajung rugaciuniele
Lara - imi este ff dor de postarile tale
Miky- imi pare rau pt analize ...
Eu le-am facut la Synevo .. am inteles ca sunt mai profesionisti...
si se lucreaza mai bine ..
La Medlife am card business-vip de la firma si am ff multe gratuitati, dar nu prea ma duc la ei ..
Smaick- ce face bombonica ... ? Ari a spus ca vei avea fetita
Esti ok ?
Ana- am vazut ca te iei de fetitele mele
Dar eu sunt stresata ... sper s aam fete ... imi sunt tare dragi fetele ...
Imi plac si baieteii- dar eu am avut frate cand eram mica si ma jucam doar cu baietii... iar acum vreau tetitze ... cu fundite si codite
Tamys- felicitari pt pusori, sa fie sanatosi
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
ralu creste pustimea, creste Ai destul timp la dispozitie pt nume si te mai si poti ragzandi dupa ce nasti pana ii "inmatriculezi", cum a facut cumnata mea
stiti ce am facut pana acum ? am scris un mail lung in care am incercat sa descurajez oe cineva. Tipa cu porumbeii s-a oferit sa imi doneze fara nici o pretentie. E desteapta, draguta, are o fetita, cred ca se incadreaza si ca varsta, dar sunt convinsa ca nu stie in ce se baga. Nu as putea sa stiu ca se inteapa de 3 ori pe zi, ca se hormonizeaza, ca poate sa faca hiperstimulare sau chiar si numai sa o doara ovarele dupa punctie. Asa ca i-am scris un mail lung in care i-am explicat in ce consta FIV-ul si ca greul e la donatoare, in speranta ca o sperii si renunta la idee.
alina_alba spune:
Tamys, multe multe felicitari pentru cei doi ursuleti!
Ralu, tu cate saptamani de sarcina ai? Ca vad ca bebeii tai sunt voinicei, nu gluma :)