Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 10
olimpiadobre spune:
'mneata,
Samira, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! Concediu placut!
Ma rog pentru Brigit.
Va doresc un weekend minunat!
aadina spune:
Ralu, felicitari pt baietii tai de 500 grame
Ady, felicitari si tie pt finuta Samirei si cealalta bebelina (sau bebelin)
Sarcini usoare in continuare
alina_alba spune:
Of, Doamne, ce porcarii se mai intampla pe lumea asta. Sa fie tare Brigit, ca daca copilasii nu au alte probleme, o sa isi revina. Sunt niste luptatori cei micuti si recupereaza. Doamne-ajuta!
adrianaady spune:
Buna dragele mele
Nu pot crede ca Brigit a nascut asa devreme, ea se simtea binisor si avea si cerclaj facut... incredibil! Dar sunt sigura ca bebelinii sunt niste luptatori ca mamica lor si vor reusi sa treaca peste tot. Ma rog pentru ei mereu si sunt in gandurile mele .
Samira cum sa ma supar domnita ? nuu, din contra tu mereu ai spus ca sigur e si o bebelina acolo, ai si visat o fetita frumoasa ; iar eu nu pot decit sa ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru acesti copilasi.
Din fericire totul e bine cu bebelini, au de toate si cresc conform graficului. Cea mare din dreapta este fetita, este cu 2 zile mai mare decit bebe 2 din stanga care nu a vrut f bine sa ne arate daca e tot fetita sau baietel. Vedem, oricum va spun sincer ca nici nu conteaza, sunt copilasii mei si vor fi cei mai iubiti copii din lume.
Samira spor la gatit si distractie frumoasa azi . La multi ani pt sot pentru ziua de maine, sa fie mereu sanatos , norocos si sa ii dea Dzeu tot ceea ce isi doreste .
Aadina au fost puternici embrionasii tai, Doamne ajuta sa fie cei norocosi
Anaasta, Qiao, Smaick
jaguar spune:
buna fetelor
Brigit ma rog ptr voi,,Doamne ajuta sa fie totul bine!
Adyy felicitari ptr bebelasii sanatosi! si felicitari pentru tititza
Samira La multi ani sotului! sa iti traiasca si sa fie sanatos!
Vacanta frumoasa de maine incolo
Aadina sa fie lipiciosi puisorii, Doamne ajuta!
va poopic pe toate
10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!
many_bani spune:
Brigit si de la mine un gand bun catre voi si am Domnului sa va aiba in paza.
Felicitari burticilor ptr.rezultatele bune
W-e placut
Stie cineva cate sapt.avea Brigit?
alina_alba spune:
Many, din cate mai tin eu minte, saptamana asta avea 29. Acum, depinde si cand a nascut....
anaasta spune:
Ha! Ti-am zis eu, Ady, ca o sa ai fetite, da?! Sa vezi ca si al doilea bebel tot fetita va fi! Ma bucur ca sunteti bine si in grafic.
Oh, Doamne, ma rog pentru Brigit si bebei sa fie totul bine si sa ajunga cu bine acasa, maricei si sanatosi. Ma gandesc ca daca nu sunt probleme, vor recupera ei si va fi totul ok.
De Ioana si Ana ei mai stie cineva ceva? Sper ac sunt ok si ele, doar un pic ocupate.
Va pup pe toate. Eu am avut azi o zi oribila, sunt franta. O sa va povestesc eu maine seara, acum ma tarai in pat.
ioana3110 spune:
Sunt aici Ana. Tocmai am intrat si am citit de Brigit. Am mai avut o colega de odisee care a nascut un baietel la 28 de sapt, la 1 kg, si acum, dupa 2 luni in spital, au plecat cu bine acasa. As vrea sa o incurajeze cine o cunoaste, ca se poate! Sunt zeci de cazuri in Polizu si de copii de 600 de grame care pleaca acasa cu bine. Stie cineva unde e internata?
Ana mea e relativ bine dar creste incet. E tot pe la 1850 de grame.
Eu sunt un pic deprimata ca m-am certat ieri si cu o doctorita de acolo, dar nu mai detaliez ca ma enervez mai rau.
Va tin la curent cum mergem. Sa ne tineti pumnii si noua.
Sami, concediu placut si sa ne auzim cu vesti bune!
Lara, miss u!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto