Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 19
anaasta spune:
Alex, am uitat sa iti spun ca tinctura de strugurii ursului trebuie luata asa:
– 10 pic de 3 ori pe zi, dupa masa la 15-30 min.
Qiao, inseamna ca lui Guguluish ii place mai mult la si cu voi.
Ralu_mv spune:
Alex, eu faceam fff des infectii urinare pana acum vreo 2-3 ani. Ce am facut la ultimele diferit a fost tinctura de ienupar. Pe mine asta m-a salvat. Dar nu stiu de efectele asupra unei potentiale sarcini, stiu doar ca a fost fff eficienta la mine.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Gata am terminat cu auditul la munca, a iesit super bine si toata lumea e happy.
M-am rugat pentru Brigit si Ioana ca prichindeii sa fie sanatosi, sa evolueze asa cum trebuie.
Alex deci unda verde, bravo mai ai putin, Doamne ajuta!
Ady ma bucur tare mult ca sunt bine, data viitoare sigur o sa va arate ce este si cel de-al doilea va mai tine in suspans.
Elly analizele de trombofilie nu le-am facut pe toate, din ce am facut mai trebuie sa imi iasa mutatiile genei mthfr, pai si factorul II.
Ari pai eu zis sa iti faci gradina zoologica , vorba Aadinei,la cate oratanii ai pe acolo ar trebui sa pui taxa de intrare iar noua ne faci abonament cu reducere ca la elevi ..... si eu stiu de sarpe ca ar fi protectorul casei si ca nu este bine sa il omori asa se zice din batrani, acum na... sunt multe povesti din batrani.
Daniela imi pare rau ca nu ai reusit sunt alaturi de tine.
Qiao ma bucur ca s-a reintregit familia!
Adina sa va traiasca copii si sa fie sanatosi sunt superbi!
V-am pe toate
anaasta spune:
E buna si tinctura de ienupar, dar mie mi se pare prea puternica si de aceea prefer baile de sezut cu ea sau compresele. In sarcina NU e de folosit deloc.
Later edit - Am fost ametita rau cand am scris asta. Ma gandeam, de fapt, la uleiul esential de ienupar si pe ala il consider prea puternic si il folosesc sub forma de comprese sau bai de sezut. Eu stiam ca ienuparul e mai bun pe microlitiaza renala, iar pe infectiile generate de bacterii e mai buna tinctura de strugurii ursului. Dar daca Ralu zice ca a folosit-o cu succes, atunci inseamna ca e ok si asa. Oricum, repet ca tinctura de strugurii ursului se poate folosi in sarcina, cea de ienupar nu.
miky82 spune:
Fetele stiti cumva daca radiografiile dentare sunt interzise inainte de fiv, bine mai este o luna pana atunci dar vreau sa stiu si eu daca afecteaza in vreun fel, stiu ca s-a mai vb despre asta dar nu mai gasesc capitolul, trebuie sa merg sa imi fac doua radiografi una la sinusuri si alta la masele.
MeAlex spune:
Ana, Qiao, Ralu, va multumesc mult pentru sfaturi. Le combin pe toate si iau si antibiotic. Peste o luna cred ca voi lua si Monural.
Am repetat ASLO care e OK si Proteina C reactiva + VSH la Synevo care sunt usor marite, mai mult ca sigur din cauza infectiei urinare, dar si a unor probleme dentare.
Miky, trebuie sa ma asigur ca e in regula ASLO, ca nu mai am infectie urinara, apoi repet si TORCH, examen de secretie vagin si col si apoi ne apucam de treaba.
Dar pana una alta, maine plecam la mare pentru 5 zile, mergem la 2 Mai.
Tratamentele astea le fac acum, in sarcina voi merge cu Urinal, imi zisese ginecologul ca e OK si ca pot lua unul pe zi preventiv.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
alina_alba spune:
Miky, din cate stiu eu, cu 3 luni inainte de fiv nu e recomandata nici o radiografie, de nici un fel. Cica razele care se folosesc pot provoca (nu neaparat)niste micro-rearanjamente la nivel genetic, care sent reversibile. Dar, cica trei luni sa nu ramai insarcinata.
dandanutz spune:
fetelor ma bag si eu aici la ,,babe,, ca de am ceva ani pe aceste forumuri...ma bucur ca maulte dintre voi vad ca sunteti mai active aici ,daniela te imbratisez cu drag si-mi pare nespus de rau , samira cum e la mare ?
va pup pe toate si ma bucur de reusitele fetelor....
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanutz fetelor ma bag si eu aici la ,,babe,, ca de am ceva ani pe aceste forumuri...ma bucur ca maulte dintre voi vad ca sunteti mai active aici ,daniela te imbratisez cu drag si-mi pare nespus de rau , samira cum e la mare ? va pup pe toate si ma bucur de reusitele fetelor.... |
Ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata. Cum esti?
mnemosys spune:
Pentru miky82, am avut si eu aceleashi dubii in legatura cu radiografia dentara si toti medicii ginecologi si dentistii cu care am vorbit mi-au spus ca totul este absolut fara nici o problema, radiografia dentara este absolut inofensiva si nu provoaca nimic rau, bine, doar daca iti faci cateva sute. Am citit cata ceva si pe net si exista studii care indica un risc absolut neglijabil.... deci, daca exista o nevoie medicala sio poti sa faci asta inainte de a incepe FIV se pare ca nu sunt riscuri. Dar decizia este evident a ta, cum te simti mai bine.