Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 20
ioana3110 spune:
Buna seara fetelor. Am intrat sa va dau vesti bune:
De azi de la pranz am venit acasa in formatie completa!
Ana e cu noi! Are 1980 gr si papa laptic si creste. Speram ca totul va decurge bine!
Am identificat-o si pe Brigit, o mamica extrem de curajoasa si tare. Din pacate va trebui sa stea cam mult prin Polizu dar sunt convinsa ca va fi totul bine si pentru ei! Gemenasii sunt stabili si ea a inceput sa le dea laptic, asa ca toate sansele sa fie foarte bine. Saracutza...prin ce a trecut si ea....of!!
Va multumesc din suflet pentru rugaciuni caci ne-au ajutat foarte mult!
Sa ne tineti in continuare in gandurile voastre bune, va rugam, ca avem inca mare nevoie!.
Va imbratisez pe toate cu drag!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
alina_alba spune:
Ioana, ce ma bucur! Doamne ajuta sa auzim numai vesti de astea bune!
Despre Brigit, am si eu niste vesti. Am intrebat-o pe Dr. mea, care lucreaza la Polizu daca stie cumva care e treaba cu Brigit. Mi-a spus ca nu stie nimic, ceea ce e de bine, fiindca daca erau probleme nasoale, sigur era la curent. A spus ca, probabil, copiii sunt doar nascuti prematur, fara alte probleme si ca sansele sunt mari sa fie totul in regula.
In alta ordine de idei, ce liniste pe aici, vad ca toata umea savureaza racorica de afara.
Va pup fetelor si va doresc un weekend linistit si racoros.
amaliaro spune:
Ioana felicitari si sa fiti sanatosi toti 3 sa va bucurati de fetita voastra si ca un amanunt astazi este SF irini cea care ajuta femeile sa devina mame deci v ati lauatcomoara acasa intr o zi speciala eu v am pus in rugaciunile mele pe tine si pe Brighit la icoana SFIRINA
DD SA FIE LINGA VOI SI CU VOI
amalia tsakoniati
cocolino2010 spune:
Ioana felicitari pentru bebelusha Ana, sa creasca mare si sanatoasa, sa aiba noroc si sa va umple inimile de bucurie
pentru Brigit numai ganduri bune
aristica spune:
Ioana felicitari pentru evolutia Anei si sper sa fie totul bine si cu gemenii lui Brigit.
Fetele, eu va pup dulce si revin miercuri seara
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
QiaoBing spune:
ioana ce veste minunata !!!! sa auzim si de acum incolo tot asa de la voi.
eu suntem franjuri de oboseala, ma ajuns si pe mine si ne tot gandim cum sa facem sa evadam putin. a fost carea prin maramures, aveti vreo sugestie/propunere/indicatie ? nu am ajuns niciodata in partea aia si sotul are pe lista de mult zona.
sunt huhurez, am dormit putin dupa-amiaza si acum numar latraturile de maidanezi
LE: a aparut si cm vineri seara, e in grafic. cred ca barza aia era barzoi
anaasta spune:
Hey, Ioana, ati ajuns acasa in sfarsit, super!
Ma bucur ca Brigit este ok si ca nu sunt probleme cu bebelusii, vor fi bine cu siguranta in cazul asta. Doamne ajuta!
Ari, distractie maxima.
Qiao, Maramuresul este o zona frumoasa, merita vizitat. Sugestii de cazare nu am, noi stam la neamuri cand ajungem in zona pentru ca eu sunt pe jumatate oshanca. Ultima oara am fost la Ocna Sugatag la o nunta si am fost si pana in Sighetul Marmatiei la Muzeul Memorial Sighet. Fiind in zona am fost si la Cimitirul vesel de la Sapanta si la Manastirea Barsana. Dar zona este foarte frumoasa. Merita vizitata Valea Izei, Valea Vaserului, Cascada Cailor de langa Borsa etc.
Sa aveti un week-end frumos!