Clubul "babelor" FIV-oase 54

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

multumim pt complimente!
qiao, mai si facea: mmmmmm/iiiiii, cu intonatia aferenta extazului papilelor gustative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara fetelor! Sunt plina de nervi...So: acum 2 luni, am facut analizele generale anuale la dr. de familie si mi-a iesit ASLO marit (l-am mai avut acum cativa ani, dar ii dadusem in cap), ceva incarcare bacteriana a urinii, dar nu infectie, calciu scazut, colesterolul un pic crescut...din astea. Neavand mare incredere in laboratorul la care mi s-au facut analizele, am repetat ASLO de capul meu, la Medlife, a iesit negativ, doar ca eram dupa 3 zile de antibiotic si nu stiu daca n-o fi influentat. Acum zic sa repet analizele ca sa stiu ca-s perfecta pentru momentul in care reluam munca la proiect...La acelasi laborator cu angajatii lui minunati ce nu au lucrat proba pentru ASLO, pentru VSH au comunicat ca s-a coagulat proba, deci nu s-a lucrat si am infectie urinara (p-asta din urma o cred ca am ceva simptome). Deci, cand sa zic si eu ca-s perfecta, ma incoltira toate cele...
Apoi m-am distrat cu o farmacista care ma gasea ca asigurat, dar nu ca liber profesionist, nici ca salariat...ca nimic...bine ca m-a gasit alta de la farmacie lipita perete-n perete cu prima...
Tin minte ca spuneati ceva de tratamente alternative pentru infectie cu E. Coli? Qiao, parca tu ziceai ca ai scapat cu un tratament, dar nu am retinut numele...Eu tot fac infectii, una pe an, cam asa, pana acum nu beam apa, acum beau multa, nu imi dau seama ce se intampla...
La o ecografie abdominala mi s-a spus ca am niste chisturi pe rinichi si ca ele pot fi cauza. Asta a zis o ecografista generalista...urologul a zis ca nu prea intelege exprimatea ecografistei, sa las ceva timp si apoi sa mai fac o eco sau o tomografie computerizata si poate nu mai e nimic pe acolo...N-am mai investigat.
Maine ma duc sa imi fac ASLO la Medlife sa ma lamuresc...nu de alta, dar daca e marit trebuie sa bag antibiotic, dar asta la ceva timp dupa ce iau pentru infectia urinara...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Alex, ai diagnostic de infectie urinara cu E.coli dupa urocultura sau dupa sumarul de urina?!

Eu iti pot spune ce poti face din "domeniul" meu. E foarte buna cura cu apa de merisoare (asta e pe termen lung, scapi pe veci). Pana atunci, tinctura de strugurii ursului (uvae ursii), e bun si in sarcina (citire de la dr. laza). O poti gasi aici (se gaseste destul de greu):

Medica Farmipex
021 351 47 77
medica@softnet.ro
office@pro-natura.ro
http://www.pro-natura.ro
http://www.medicalab.ro
http://www.pronaturashop.ro

De asemenea, face minuni sucul de sfecla rosie.

Daca nu servesti tratamente de genul asta si vrei sa te imunizezi cat de cat, poti incerca urovaxom (dupa ce faci tratamentul pentru infectie). Se face tratament timp de 3 luni cate 10 zile pe luna, de 3 ori (deci poti incepe in sept-oct-nov, pe urma martie-apr-mai, pe urma iarasi sept-oct-nov). Parca se ia o pastiluta pe zi la aceeasi ora.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Ana! De vreun an tot iau Urinal (tot din merisor) cand aveam senzatii si beau, dar ocazional tinctura de merisor.
Am facut urocultura si antibiograma. Mi-a zis dr. sa iau Uro-Vaxom dar surpriseeee: am citit pe prospect ca stimuleaza nespecific celulele NK, asa ca nu stiu ce sa fac...dau din una in alta.
Ma apuc sa beau tinctura de merisor, o sa caut si de strugurii ursului si voi lua zilnic de acum incolo.
Mi-e frica de Uro-vaxom.

Mergi la inceput

Alex, incearca in perioada urmatoare sa schimbi regimul alimentar un pic. Mananca multe legume si fructe negatite, elimina neaparat lactatele si carnea. Vei vedea ca te vei simti mai bine si va disparea infectia. Ideea e ca intr-un organism acid, se inmultesc toti virusii, toate bacteriile etc...

Mergi la inceput

Da, ca tot urmaresc niste conferinte pe net pe tema cancerului provocat printre altele de carne, lactate, zahar + chimicale...se contrazicea putin cu alta teorie care zice ca stramosul nostru era vanator-culegator, deci trebuie sa mancam carne, legume, fructe si sa eliminam cerealele si lactatele.
Mananc in general multe fructe si legume, mai ales acum gatesc rar, dar mananc si branza+iaurt. Le elimin cel putin in perioada urmatoare.

Mergi la inceput

Elimina-le pe perioada cu infectia si a tratamentului si putin dupa, le reintroduci treptat daca tii neaparat si limitezi consumul. Incearca eventual lactatele de capra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adipapazi,sunt minunati prichindeii!

Mergi la inceput

Adipapazi, am vazut si eu pozele acum, sunt geniali cum se tin de mana! Sunt niste scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex mie mi-a dat nefrologul Monural si Urisan parca (sunt multe pe piata cu uri ..) Eu tot luam Urinal si Urinal acut pana atunci, dar mi-a zis ca nu sunt asa de eficiente si mi l-a dat pe asta. Monuralul a fost la mine alternativa la antibiotic luat cateva zile (facusem cu putina vreme in urma transa de antibiotic pt klebsiella si am refuzat sa mai iau antibiotice iar 7-10 zile). Am luat doar 2 plucuri, la interval de 7 zile, iar Urisanul (am verificat, el era) 3 cp/zi 10 zile apoi 1cp/zi o luna. Eu am facut tratamentul in dec inainte sa incep fiv-ul, cam pe ultima suta de metri. imi trebuia ceva care sa aiba efect rapid/ vad ca de atunci nu am mai avut probleme.

Nu ma pot abtine, trebuie sa va zic ce figura de porumbel e Gugulush. Asta-seara cand am ajuns cu sotul acasa, cum intrat pe usa a inceput si el sa coboare repede scarita sa se dea jos de pe dulapior (de la intrare se vede prin bucatarie pana pe balcon iar dulapiorul e imediat in dr usii de la balcon). Am ajuns eu prima la el cat era inca in balcon, dar data viitoare il las sa vad daca vine la usa si da din coada
Noapte buna

Mergi la inceput