Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 17
anaasta spune:
Dragii de ei, cum merg ei tinandu-se de manuta!!! Sa-ti traiasca, Adina, si sa fie mereu sanatosi si voiosi.
adrianaady spune:
Adina sunt niste dragalasi piticii tai! ce mari s-au facut dragii de ei, sa fie mereu sanatosi si sa va bucurati de ei Ma bucur ca ai citeva zile doar pentru tine, sa te bucuri de ele draga mea
Anaasta
Mai stiti ceva de Brigit si de piticii ei? Ioana sper sa mai intre sa ne zica de Ana cea curajoasa
anaasta spune:
Eu sunt happy, happy, foarte happy...
Niste prieteni au primit spre adoptie o fetita! E atat de frumoasa si dragalasa si vesela!!!! Sunt atat de fericita pentru ei: e un match made in heaven - copil si parinti norocosi.
Ralu_mv spune:
Adriana, sunt grozavi picii tai ! Sa va bucure inimile toata viata !
Aristica, hai ca dupa pataniile tale cu multiplele animale mai de casa sau mai putin de casa ... raportez si eu ceva neobisnuit la mine in curte (din fericire nu sobolani, ca dupa anul trecut cand se plimbau nestingheriti prin gradina (ca doar acolo nu ajungeau cainii sa-i prinda), am bagat otrava la greu...)
Ieri am descoperit ... eram pe langa sot si masina in spatele casei si aud niste miau miau vagi si disperate ... cainele cum ii aude imediat ii si localizeaza ... intr-o magazie de 2mp improvizata in care intram maxim de 2 ori pe an ...din fericire blocata usa pt caine . Ne straduim cu greu sa ducem bestia mare din spate in fata, ( nu de alta dar au la activ cateva matze de pe strada, eu cateva morminte si sotul abandonari pe camp de mortaciuni, ca era prea cald sa le tinem in cosul de gunoi ...)
Cand deschid usa ... initial vad 2 ghemotoace disperate, abia le dadusera ochisorii ... ma uit mai bine si ce vad: 4 toxoplasmoze in miniatura ... 2 negri, 2 alb-negru ... ma abtin cu greu sa nu pun mana pe ei, inchid usa si ma apuca panica ... ce facem cu ei ca nu au sanse de supravietuire cu cainii in curte ...Mai ales ca imi amintesc de mama lor probabil, albu-cu negru, ultima alergata de caini si abia scapata cu ajutorul nostru ...
M-am intins rau de tot, dar poate vrea cineva unul ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
22+
Multumesc Doamne !
QiaoBing spune:
ralu auzi, dar tu de cand esti gravi ai vederea asta microscopica ? iti trimit si eu zburatoarele la "analizat"
adi vazut in sfarsit condimente mumoase. tare as fi vrut sa iti vad fata cand a furat Ioachimul salamul pe a lui cred ca era o maaare incantare.
u all
Ralu_mv spune:
Qiao , da, e sigurul mod in care imi amintesc sa nu pun mana pe ei, ca altfel abia ma pot abtine ... orice matza de pe strada trebuie privita ca o toxoplasmoza, ca eu altfel le adun pe toate ...numai anul trecut am adunat de pe strazi 6 bucati dragalase, oricum sunt topita dupa ei ...
Bine, din ce am citit asa mici nu ar avea toxopl. ca ar muri daca ar avea din cauza infectiei ...
Pasaretul nu stiu sa aibe ceva
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Qiao , da, e sigurul mod in care imi amintesc sa nu pun mana pe ei, ca altfel abia ma pot abtine ... orice matza de pe strada trebuie privita ca o toxoplasmoza, ca eu altfel le adun pe toate ...numai anul trecut am adunat de pe strazi 6 bucati dragalase, oricum sunt topita dupa ei ... Bine, din ce am citit asa mici nu ar avea toxopl. ca ar muri daca ar avea din cauza infectiei ... Pasaretul nu stiu sa aibe ceva |
Stiu eu, stiu eu
Am citit ca papagalii sunt cei mai mari purtatori de listeria si ca se recomanda ca in casele unde sunt fetitze sa nu fie papagali pana nu fac copilele cel putin 5 ani. Sa nu imi cereti sursa, sunt ani de zile de cand am citit .
many_bani spune:
Adina sa-ti traiasca piticutii, sunt adorabili, ai de ce sa fii mandra. Felicitari, chiar daca numai tu stii cat de greu a fost ca sa ajungi aici.
QiaoBing spune:
many pfiu, am scapat, pot sa fac fete. nu am "decat" un canar, un sticlete si un porumbel