Clubul "babelor" FIV-oase 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

adipapazi ce rasfat
sa inteleg ca te citim mai des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela cred ca e timpul pentru planul de rezerva. Refacere rapida
alexut pe mine ma bate gandul la un PFA in 2013
aadina bafta maxima luni!
jaguar dupa faza cu sarpele am avut un episod cu doi sobolani, tot aseara (astia mi-au trecut pe sub picioare: unul gras si unul mic si zvapaiat - am zbierat de-am trezit tot cartierul)
doamna profesoaraaaaa eu nu vad prunciiii!
elly, qiao, ana, alina, smaik, gabriela, many fetele cochetele

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nici eu nu vad condimentele!

Deci, Adina, esti la rasfat maxim acum! Eu zic sa profiti in fiecare zi de clipele astea libere si faine ca pe urma vin iarasi zvapaiatii mici si nixam timp pentru tine.

Ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mergi la inceput

Ady

Later edit - Ce au facut fetele noastre la sol si la barna azi, stie cineva?! Eu doar acum am ajuns acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

la barna nimic - i-au furat astia Catalinei bronzul - cam de rht faza, zic eu...
la sol - Catalina a luat argintul, iar saraca Sandra, la ultima diagonala, a dat chix. Daca nu gresea, eu zic ca avea sanse la aur...

Nici eu nu pot intra pe link - cred ca e din cauza ca nu am cont....

Mergi la inceput

Mersi de info, Alina. Eu am cont si tot nu pot vedea linkul.

Ma duc la , noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

qhello
nici eu nu pot vedea condimentele
sa va zic pe cine am pe balcon ? GUGULUSH ! l-am adus inapoi la noi pt ca era f agitat, galagios, bataios si le facea zilele un cosmar "parintilor" adoptivi, ca sa nu mai zic de meciurile de box cu sarmanul Pippo. Asa ca acum are reguli si limite. Nu are voie mai departe de hol decat daca e invitat. acum o sa incerc sa revin la programul initial, din iunie, in mare parte pe balcon + restul zonelor cu gresie si cand venim seara socializam si in sufragerie, nani ramane regula - la cutie pe balcon (adica pe cutie ca nu ii place inauntru)
Sotul a strambat din nas, dar cum am ajuns acasa cine credeti ca s-a jucat primul cu el ?!? Acum sa vad cum ii gasesc o porumbita si un locusor de nebunii.
Ma simt mai linistita, parca s-a reintregit familia
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/?start=all

acum vedeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Vazut doamna profesoara Eu ma declar extramegamultumita. Sunt deliciosi

Pup babutele

Mergi la inceput