Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 15
jaguar spune:
Daniela imi pare rau
ai un as in maneca, si eu sper sa fie cel norocos!
Aadina mult succes!
Smaick toate bune?(cand ai DPN?)
Ari vai ce spui tu acolo de sarpe brrr,,,mi-e o frica de ei numa cand pronunt cuvantul,,iar acum am devenit si mai "paranoia"
Felicitari ptr noua achizitie! sa va faceti casuta de vis si sa o umpleti cu copilasi blonzi
ptr toate
10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Daniela imi pare rau ai un as in maneca, si eu sper sa fie cel norocos! Aadina mult succes! Smaick toate bune?(cand ai DPN?) Ari vai ce spui tu acolo de sarpe brrr,,,mi-e o frica de ei numa cand pronunt cuvantul,,iar acum am devenit si mai "paranoia" Felicitari ptr noua achizitie! sa va faceti casuta de vis si sa o umpleti cu copilasi blonzi ptr toate 10+ Am primit o minune! Multumim Doamne! |
12.03.2013
alina_alba spune:
Smaickule, dar tu pe unde iti faci veacul? te-ai intors la serviciu? sau mai bagi o saptamana de huzur?
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Smaickule, dar tu pe unde iti faci veacul? te-ai intors la serviciu? sau mai bagi o saptamana de huzur? |
servici pana in pranz
acum sunt home
cand ma vizitezi?
QiaoBing spune:
ioana ce face Ana ? cat laptic papa pe zi ? a mai luat in greutate ? de Brigit ai reusit sa dai ?
daniela offf, beta asta incapatanat.
adipapazi spune:
Dragile mele,
sunt in contzed la mine acasa, just the 2 of us, ca sa preiau argoul vostru. adicatalea: copiii sunt la moeciu cu mamaie, tataie si bona, iar eu la bucuresti scriu la teza, ma culc/scol cand vreau, plec/vin cand vreau, nu gatesc, nu ma scol noaptea, nu stau cu okii pe ceas, vad olimpiada in liniste, sting mojito dupa mojito, pun aerul conditionat pe 18 grade si il las asa night and day. daca bate acum la usa cineva si imi da 2 bilete la ibiza, ii zic: nu, multam, stau la mine in fierarie, linistita. aseara l-am asteptat pe husband cu cina pe indelete, nu pe furate, de a zis ca am febra sigur.
pricinosii mei sunt copii mari (desi ana se uita la mine si ma intreaba: acopici?=ai copii mici?): vorbesc tot felul de ciudatenii, de ex caracatita, am ajuns, tractor, pardon, te tii, cazi, temperatura =ampetuia, fac propozitii care mai de care mai fara predicat, urca dealul si dau iarba cosita la o oaie si o vaca, fericiti daca le nimereste manuta in gurile lor, ioakim e fascinat de tractoare/excavatoare si sta cu orele, la propriu, intr-un gater in care admira fascinat toate utilajele, citim carti, imitam animale, aratam partle corpului cu detalii de genul sprancene, cot, umeri, glezne, executam ordine. am mers 8z la mare - exemplari: drum de 8 ore cu masina rezistat eroic, mai ceva ca o coafura taft, nu tu un muc, o diaree, un panadol baby. ne intelegem din ce in ce mai bine, am scapat de suzeta, unii bem din cana de oameni mari, mancam pasat in continuare, numai daca furam salam de sibiu/mici cu mustar ne sinchisim sa mestecam si cerem violent inca o bucata, ca treburile mele bio/eco/raw&co sunt fumate si plictisitoare.
am reusit sa ii invat sa se pupe si sa mearga de mana. lesin de mandrei, fix ca o closca.sper sa va pun poze si sa va aduc linkul.
va pup!