Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 14
MeAlex spune:
Daniela, imi pare rau, dar urmeaza un nou capitol, unul castigator!
Ari, Ana, la mine s-a "rezolvat" anul trecut, au inchis mai multe departamente si au concediat cam 2000 de oameni...din ianuarie am schimbat macazul si sunt "on my own", si vorba sotului meu, "merge greu, da' prost" . E un nou inceput si e normal sa fie greu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
Ari, esti tare curajoasa sa traiesti cu atatea animalute prin jurul casei. E o mini gradina zoo.
anaasta spune:
Daniela . Da, fetele de la donate se gravidesc pe banda rulanta, dragele de ele. Asa o sa o faci si tu.
Aadina, tu cand ar trebui sa faci beta?
Alex, si eu voi trece la freelancing cat de curand. Am niste emotii!! Cred ca o sa ca sa mai capat un pic de curaj.
MeAlex spune:
Ana, daca ai nevoie de indrumare cand deschizi PFA-ul, sa imi spui, te ajut cu drag.
anaasta spune:
Mersi, Alex, dar nu voi fi PFA propriu-zis. Voi functiona in baza unei legi speciale, nu merge pe procedura de PFA. Multumesc oricum .
alina_alba spune:
Neatza, fetelor!
Daniela, imi pare tare rau pentru beta ala al tau, dar capul sus, e important ca ma ai optiuni. Sansele sunt mari cu donate, mai ales daca nu ai probleme cu uterul, endometrul etc. Iti tin pumnii!
Fetelor, mai stie cineva ceva de Brigit a noastra? Parca nu pot sa mi-o scot din minte, toata ziua ma gandesc la ea, mai ales ca e de-a mea, cu copii cehi ... Off, si ma apuca si pe mine stresul la fiecare crampa, la fiecare braxton-hicks....
MeAlex spune:
Ana, bafta multa!