Clubul "babelor" FIV-oase 54

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sunt bine; incepe sa ma streseze caldura asta, eu sunt mare iubitoare de caldura si urasc frigul dar anul asta parca nu pot sa fac nimic

Mergi la inceput

ari e enervanta situatia ta cu netul la servici
basca voi intrati seara si eu dorm dusa
anaasta de cativa ani de cand "fac" ungaria am trecut o singura data pe la nadlac si mi-am jurat ca nu mai am ce sa caut pe acolo; cenad e de baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, da, smaikule, stiu ca-i enervanta, mai ales cand primesc 60% din salariu si vad cum imi sunt dati colegii afara...Rezist ca ma gravidesc anul asta, asa ca tine, ca Brigid, ca Alina, ca Adriana, Ralu, Lore, Jaguar - si restul fetelor, ca ne-om gravidi si noi intr-un final...mai putin qiao, care-i gravida deja, ca n-a stiut cand a ovulat si chiar atunci venea sotul "cu chef" acasica (+c-a mangaiat barza)

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

of ari, vad ca peste tot e jale; imi pare rau de situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nu-i nimic, smaikule, inca supravietuiesc, fiindca ma asteptam si-am luat masuri din timp
Am iesit repede pentru c-a inceput sa latre puternic cokerul si nu intelegeam ce are: pai cand v-am spus ca am un brad care adaposteste toate orataniile, n-am gresit! Acum aveam in curte un sarpe de cca. un metru, verde inchis, care sasaia catre caine. Am zis ca-mi sta inima, ca, in momentul in care se apropia sotul de el, cainele prindea curaj si incerca sa-l atace. Apoi, cainele era plin de spume la gura. Da-i si spala-l, sterge-l, iubeste-l, hraneste-l...in sfarsit m-am linistit ca nu-i muscat pe nicaieri, mananca si se joaca. Asa am ajuns la concluzia ca viitoarea curte va avea alei multe si luminate foarte bine.

Am iesit repede datorita acestei patanii, dar sunt alaturi de cei doi gemeni si-i am in rugaciuni, alaturi de zanica Ioanei. Am pus, dragele mele, lumanari pentru toate, pentru copiii nostri nascuti si nenascuti, pentru noi toate, ca viitori parinti (adriano, pentru tine am pus 3 lumanari, ca ai familion mare :) )

Of, inca-mi bate inima si-am cam uitat ce-am citit mai devreme si cobor sa mai stau pe langa caine, sa ma asigur ca e bine. Vedeti daca n-am copii? Toti serpii, bufnitele, albinele, gusterii, harciogii, broscutele si lacustele (in tandem cu sobolanii blanosi) trag la noi...

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

presimt ca vin niste vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, imi pare rau de jobul tau. La noi, de cativa ani s-au luat masuri asemanatoare si tot nu merge asa cum ar trebui.

Nu cred ca sarpele ala creeaza probleme. Probabil este un sarpe de casa si cica semnifica noroc pentru curtea unde traieste. Din cate stiu eu, serpii de casa sunt ok, mananca sobolani, soareci si alte rozatoare si nu sunt periculosi pentru ceilalti cu care impart curtea. Doar ca sunt scary si un pic scarbosi...

Eu sunt happy, am o floare care se formeaza la lamaiul meu pe care l-am luat de micut, micut si acum a crescut mare si l-am si tuns eu de cateva ori pentru ca prea se lungea. Bun, tot lungit e sia cum... Si am vazut de ieri ca se formeaza o floricica. Acum ma intreb daca o sa faca si o lamaie.

Da, Smaick, ne-am lamurit si noi cu iesirea pe la Nadlac.

Elly, ai tu dreptate cu ce zici, dar la noi a fost o rabufnire ciondaneala asta. Suntem sub presiune foarte mare, stres pe masura, multe schimbari generatoare si amplificatoare de stres si na'.... asta este...

Qiao, zau asa...

toate babutele fara discriminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Azi e luni, trebuie Daniela sa faca beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

da Ana ,am facut beta si asa cum stiam e negativ,
incerc sa merg mai departe,sa schimb fila,asa cum zicea Ari,dar cine stie si cu donul de ovule....e ultima sansa,sper sa mearga si la mine,vad ca aproape toate fetele de la donate au reusit si asta imi da sperante.
va pup,sint cu casa intoarsa,m-am bagat la smotru,vineri soseste fratele,cumnata si nepotul si trebuie sa-i primesc cum se cuvine,tare dor imi este de ei si de toti de acasa

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Daniela

Mergi la inceput