Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 12
adrianaady spune:
Sper ca bucuria mea de ieri nu a fost inteleasa gresit, stiu ca Brigit trece printr-o perioada grea si are nevoie de rugaciunile noastre. Ioana inca lupta alaturi de fetita ei ; si suntcu tot sufletul alaturi de ele
ioana3110 spune:
Adriana, BIG HUG! Nu intelege nimeni gresit. Ne bucuram si noi foarte mult pentru tine! Optimismul vostru ne ajuta si pe noi.
Daca Brigit e la Polizu, o sa incerc sa o caut maine sa vad daca pot vorbi cu ea. Numai ca nu-i stiu numele....
Eu acum m-am intors de la spital. Azi a inceput sa pape cu biberonul. Doamne ajuta!
Adina merci din suflet de mesaje! Nu are sens sa iti spun ce mult inseamna pt mine!
Fetelor, stiu ca va ganditi la noi si va multumesc mult! Imi dau seama ca pe langa alte cazuri, al nostru e unul fericit, si totusi ma tin tare sa nu clachez. Sper sa imi dea Doamne Doamne putere ca sa trecem peste toate!
Qiao
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
jaguar spune:
Buna fetelor
Ioana ma rog ptr voi.Doamne ajuta sa auzim doar vesti bune de Ana si de tine
Brigit multe rugaciuni si ptr voi.Sa ajute Bunutul sa fie totul bine!Tu esti o luptatoare si puiutii tai la fel
poopici fete
10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!
elenus26 spune:
Buna dimineata babute dragi,
Brigit, draga mea, sunt cu tot sufletul alaturi de tine si de puiutii tai. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si sa fiti sanatosi!
Ioana ce veste frumoasa...Ana incepe sa pape cu biberonul! Sa te ajute Dumnezeu sa iei piticuta cat mai curand acasa!
Aadina sa fie cu noroc transferul si sa ne dai curand o veste cu o beta mare
Sami concediu de vis!
Ady pup trupa
doamna profesoara imi era dor de d-voastra! tribul!
Pup babutele mele dragi, adica pe toate...ca-mi sunteti toate dragi
O saptamana usoara sa avem!
marie_83 spune:
Buna,chiar daca nu scriu aici va citesc zilnic si vreau doar sa le transmit Ioanei si lui Brigit multa putere si sanatate.Bebelusii mititei sunt curajosi si luptatori si vor trece peste acest hop.Sunteti in gandurile mele si stiu ca Dumnezeu trebuie sa aiba grija de voi si de minunile voastre.
Sper sa nu deranjeze mesajul...
QiaoBing spune:
declar oficial ca sunt cu capul Tot w-e am stat cu ochii in chiloti si mi se parea ca gata acusi-acusi vine cm. Azi deja incepusem sa ma ingrijorez ca am ajuns in z31 si nimic; mai ales ca sanii isi revenisera la normal de sambata. Ei bine, m-am uitat acum pe site cand am facut beta dupa FIV si am constatat ca azi sunt in z24 Si mai ziceam ca trece repede timpul ... poate doar in capul meu
elly_me spune:
Salutare fetelor ..
Eu in weekend am fost plecata si mi-a fost lene sa deschid calc...
Si azi am fost ..
Nu prea am fost in stare sa fac nk- ori sunt prea obosita .. ori sunt deocheata
Cand am intrat sa citesc din urma m-am intristat...
Ioana- nu te certa cu dr... nu vei avea castig de cauza .. stii cum sunt .. respira adanc si totul va fi bine ...
O vei avea pe micuta Ana acasa .
In ceea ce priveste micutii lui Brigit - ma rog sa fie sanatosi si ea sa aiba forta sa treaca peste aceasta incercare .
Lara - nu mai intra pe aici
Aristica- probabil se reface dupa un weekend de pomina ...
Qiao - ce planuri ai ...? esti nerabdatoare sa vina Z1...
Miky- ai reusit sa-ti faci la Medlife toate analizele de trombifilie sau doar o parte??
Eu am luat zilele astea 500 mg metformin pt ca nu sunt in forma maxima ..
Alex - ma voi documenta si eu despre NK-uri .. nu prea stiu nimic pe aceasta tema ..
Adriana - felicitari pt bbelina si poate inca una (daca asa vrea Sami).. sa fie sanatosi bbeii.. sunt sigura ca-i vei iubi si rasfata ff mult ..
Ana- ai avut un super weekend , nu te mai supara cu sot pt nimicuri ... viata este scurta si trebuie sa te bucuri de orice clipa petrecuta impreuna cu sotul tau ...
Mai am putinel si plec acasa .. cred ca bag un pui de somn .. sa ma refac
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Smaick .. cum te simti?
Ce face bbelina/ bbelinu ... ?
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
smaick magnifica am fost toata viata la capitolul asta, iti dai seama cati copii as fi putut sa am pana acum daca as fi stiut si eu in ce zi sunt ?!?
elly pe caldura asta nu am nici un plan, vreau doar sa nu ma dereglez tocmai acum, nu ca as fi cine stie ce marca elvetiana de ceas
eu am stat in w-e acasa si m-am plictisit. sotul a fost sambata la tara sa ii faca un nou wc bunicii (pe mine nu m-a tinut "nasul" sa particip), iar duminica a fost rupt de oboseala si mai mult a dormit/motait.