FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui amargar

Un fiv cu icsi ajunge pe la 2000 euro la medlife sau mai putin? Dupa cautari indelungate pe internet am inteles ca albu este printre cei mai buni in fiv cu rate de reusita destul de mari. Am incercat sa ma programez la dracea dar este super ocupata asa ca am renuntat pt moment, astept sa vad ce ne spune albu

mai scrie repede cateva mesaje scurte ca sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real.
acum legat de FIV. Preturile le gasesti aici pe prima pagina. La FIV cu ISCI suma include stabilirea schemei de tratament, punctia si transferul de embrioni, la asta trebuie sa adaugi monitorizarile - 4 eco si 4 dozari hormonale - din timpul schemei. Partea de tratament e variabila, fiecare a avut altceva in functie de caz, iar in timpul schemei, dupa fiecare monitorizare dr poate face schimbari in functie de rezultate. Nu imi aduc aminte cat am dat eu in iarna per total, poate iti spun fetele care au facut recent.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Fetelor, am niste emotiiiiiii!!! Multumesc din suflet pentru incurajari si sustinere! Sunteti minunate!
Fusei la Synevo si facui (asta ca sa va arat ce olteanca sunt) beta si progesteron. Imi promisera ca mi-l lucreaza azi, macar rezultatul de la beta il am pana diseara. Mi se face rau!!
Ce stiti despre testele Fildas? Nu m-am putut abtine si m-am dus la Catena, unde alt test nu au. Il incerc maine dimineata cred, desi beta e sfant.. dar vreau si ceva palpabil sa ma uit la el de 100 ori, sa imi spuna ca iubirea noastra se va concretiza si ca tati are pentru ce sa lupte ca sa fie cu noi

Mergi la inceput

PS: sotul nu stie ca m-am intepat pentru beta.
sa nu ii spuneti, vreau sa il surprind!

Mergi la inceput

rlk te asteptam cu beta urias !!!! tin pumnii. si eu am avut 2 liniute chiar cand trebuia sa incep FIV-ul acum 2 ani, ca am patit-o ca angelica e partea a 2-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Weee! Hai rlk cu beta mare, sa ne faci si noua o bucurie si sa-i faci o surpriza doctorasului

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

fete,nu am bagat-o in seama,am ignorat-o total,ceva de genul ''eu nu vorbesc romaneste''...e o decerebrata,ba nu,anencefala,D.zeu a avut grija sa-i dea o boala incurabila,o viata grea si 2 fete total dezechlibrate(expresie academica),dar asta e o alta poveste...multumesc pt sustinere dragele mele,RLK,hai cu beta uriaaaaaaaaaas!
Arabella,visand la 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ca tot vorbeati de "prietene",acum 10 min mi-a sarit mustarul pe o vecina care are un copil de 5 luni ,ma jucam cu el ,si ma luat ea la rost ca ce fac ,"pune mina si munceste pt bebe".........in conditiile in care stie povestea mea in mare .....,ca nu muncesc indeajuns de mult ,si mi-a sarit draci rau de tot ,i-am zis vreo 2 ca daca la ea sa prins dintr-o seara(are 20 ani ,nemaritata si un copil,cred ca nici nu stie cu cine la facut ) alti se chinuie ani de zile ,ca nu am stat acasa si am invitit la mamaliga atitia ani ,i-am intors spatele si am plecat ..........doamne deci uni oamneni tind sa cred ca o fac din rautate,de unde atita rautate intr-un om ,stiind prin ce am trecut atitia amar de ani sa rasuceasca cutitul in rana dinadins ..................!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

fetele din pacate nu vin cu vesti bune: beta < 0.1 si progesteron 23.
nu mai inteleg nimic, nu am niciun semn ca m-ar invada rusii...
nu cred ca se poate intampla ca synevo sa greseasca rezultatele sau sa incurce "borcanele".
sunt varza, din nou mi-am facut sperante desarte
va pup si va doresc o seara linistita

Mergi la inceput

rlk

Mergi la inceput

ati auzit de cazuri in care au gresit analizele la synevo?
cred ca nu sunt normala de mai gandesc asa...
noapte buna

Mergi la inceput