FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
rlk nu cred ca pot gresi intr-atat o astfel de analiza. din pacate asta e realitatea, trebuie sa o iei ca atare. imi pare rau ca ti-ai pus multe sperante si s-au naruit ata de brusc.
pety1981 spune:
rlk imi pare rau nici nu vreau sa imi imaginez ce simti...
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
liza79 spune:
Raluca, . Capul sus si concentreaza-te pe ce va urma. Pana la urma o sa fie bine
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
liza79 spune:
Fetelor, daca am o problema, oare pot sa ii trimit mesaj dr. chiar daca e in concediu?
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
miruna1980 spune:
Neata dragelor!
liza79 nu stiu ce sa-ti zic avand in vedere ca e in Co,mai bine-i dai sms dnei Lucia...asteapta sa vezi ce te sfatuiesc si fetele.
rlk iti inteleg starea,asa am fost,luna de luna faceam teste de pipi,de sange si ma bucuram ori de cate ori intarzia,desi eram constienta ca aveam dereglari de menstra tot ma bucuram de absenta ei crezand ca de data asta am dat gol...si ma entuziasmam la maxim,apoi cand primeam rezultatul pica cerul pe mine,dar ma incurajam zicandu-mi ca nu e momentul sa devin mama,ca Dumnezeu mi-a pus ceva special deoparte.Ma rugam seara la copilasii ingeri sa coboare si la noi,sa ne aleaga si pe noi ca parinti,le explicam ca ii vom iubi enorm si ca vom avea grija de ei.Am citit acatistul SF Nectarie sperand ca imediat dupa citirea lui va veni si sarcina,m-am rugat la Dumnezeu zilnic pt aceasta minune.Am inteles ca nu primim cand cerem ci cand ne asteptam mai putin.
Legat de gurile rele,pfuuaaa pana sa ma marit,caci am facut-o la o varsta inaintata,toata lumea ma zapacea cand ma asez la casa mea,ca daca mai stau nu ma mai ia nimeni,bla-bla...m-am maritat,a venit intrebarea "si,copilul?ca deja ai o varsta,bla-bla"........am ramas insarcinata cu gemeni,alteeee intrebari....cum ai reusit sa ai gemeni,a avut cineva din familie? si tot asa....unora le-am zis de FIV,altora nu,pt ca stiam ca nu au minte sa digere asa ceva.....apoi,am fost dezamagita si de cei cu minte,caci vestea s-a raspandit si ideea de copiii in eprubeta nu a picat bine....sincer,ma doare in... de ce zic ei,insa la un moment dat te saturi.......
Sfatul meu : incercati sa nu va lasati afectate de gurile rele,caci la necaz toti se bucura pt tine-din pacate.Sa nu le dati satisfactia asta....zambiti mereu chiar daca sufletelul va plange...Hai ca m-am intins ca o plapuma.
Va pup si va admir perseverenta.Dumnezeu e cu voi mereu,chiar daca uneori vi se pare ca nu,stie El ce e mai bine pt fiecare.
Stiu ca-s out off topic,dar mie mi-au mai ramas 14 injectii de clexane de 0,4 ml,expira in 02/2015,le vand la 7 ron bucata.
si Doamne ajuta sa reusiti cu toatele!
rlk_2009 spune:
Neata fetele! Va pup si va multumesc pentru tot!
Sunt mai bine decat ieri, dar rusii tot nu dau niciun semn ca m-ar vizita. Tot citind pe ici pe colo vazui pe mai multe siteuri avizate: "M#259;surarea calitativ#259; a hCG (din urin#259; sau sānge) se efectueaz#259; īncepānd cu 10 zile de la absen#355;a menstrua#355;iei, īn cazul īn care pacienta dore#351;te s#259; afle dac#259; este sau nu īns#259;rcinat#259;, dar exist#259; #351;i metode care īl pot depista la o s#259;pt#259;mān#259; de la concepere."
Eu tot nu inteleg cand se face testul de sange, ca eu stiam ca poti sa-l faci in ziua cand trebuie sa apara rusii si tot e concludent. Pai eu ce fac, cand ma duc la analiza ii intreb ce metoda folosesc ei: din aia care depisteaza rapid sau din cealalta, mai lenesa???
Uf, greu cu matematica asta!
pety1981 spune:
liza eu i-am dat sms doctorului chiar daca era in concediu...si mi-a raspusn.Mi-am cerut scuze dar numai el putea sa imi raspunda la intrebare si era musai.
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
QiaoBing spune:
rlk offf, relaxeaza-te putin, e posibil ca si din cauza stresului sa nu iti vina. cand faci analiza te intreaba si data ultimei menstre si in functie de asta iti fac analiza. prima data eu am facut beta acum 12 ani si de atunci nu mi-au gresit nicioadata analiza. daca testele de pipi pot fi cu semn de intrebare, cea de sange e sigura. stiu ca e cruda realitatea, dar trebuie sa o accepti ca sa poti trece la pasul urmator. ar fi fost frumos sa reusesti tocmai acum, inainte de FIV. era natural, scapai si de cheltuiala, dar ... nu totdeauna ni se intampla numai lucrurile bune si frumoase. trebuie doar sa nu te lasi doborata de aceste intamplari. gandeste-te ca daca acum esti asa, ce vei face in eventualitatea in care (nu ti-o doresc) vei avea acelasi rezultat si la FIV. sau daca, doamne fereste, se va intampla ceva cu sarcina cum am patit-o multe. trebuie sa fii pregatita pentru toate variante. eu dupa ce m-am dat suficient ca capul de toti peretii am ajuns la "intelepciunea" de a lua lucrurile pas cu pas si de ma bucura de realizarea fiecarui pas, de a nu imi pune mari sperante in urmatorul, asa evit sa cad de foarte de sus. e o lupta pe care o duc acum cu capul limpede, nu facand ca un yo-yo. Fiecare esesc ma face mai puternica, am ajuns sa accept realitatea, sa accept variantele, ca e posibil sa nu am niciodata un copil al meu, ca exista posibilitatea sa nasc unul care genetic nu e al meu si poate nici al sotului, ca putem adopta sau putem sa ne traim si sa ne bucuram de viata ca si pana acum, in 2.
Sper ca ce am scris aici a citit si arabika si celalalte fete care sunt la inceput de drum. Nu va doresc sa ajungeti la "intelepciunea" asta a mea asa cum am facut-o eu, in ani, cu mult stres, cu multe lacrimi si pereti cu urme pe ei. V-am dat o scurtatura
arabika87 spune:
BUNA FETELOR! VROIAM SA VA ZIC CA EU DE CAND CU AFLAREA VESTII CA NU SUNT GRAVIDA DUPA CE AM PLANS SI M-AM TOT INTREBAT FEL SI FEL DE LUCRURI....AM REUSIT SA MA LINISTESC SA PUN TOTUL CAP LA CAP SI M-AM HOTARAT CA DE DATA ASTA SA NU MAI MA GRABESC SI AM AJUNS LA COCLUZIA CA GATA CU TRATAMENTE HORMONALE SAU ALTCEVA PT MINE DE ACUM INCOLO PUN TRATAMENTUL PE ASTA CA DOAR E CAUZA INFERTILITATE MASCULINA SI AM DECIS DUPA CE VB CU DR ALBU SA MERG LA UROLOG ANDROLOG SA FAC TOATE ANALIZELE CARE NU LE-AM FACUT SA VAD POATE AFLAM CAUZA CA SA O PUTEM SI TRATA SI BINEINTELES DE AZI INAINTE GATA CU FAST FOOD TUTUN ALCOOL ETC. SI IN CAUTARILE MELE LEGAT DE FIV AM GASIT FIV + IMSI O PROCEDURA CARE ARE O RATA MAI MARE DE SUCCES FATA DE FIV + ICSI SI ESTE INDICATA IN INFERTLITATEA MASCULINA SI AM GASIT CLINICA ACIBADEM ACUMA VROIAM SA INTREB DACA STIE CINEVA CUM SE PROCEDEAZA ACOLO DE DOCTORI DE PRETURI , ORICUM NU AM DE GAND PREA CURAND SA TREC LA O NOUA PROCEDURA DAR TREBUIE SA MA DOCUMENTEZ.
FETELOR MA GANDEAM ACUMA CE FRUMOASE AU FOST CELE APROAPE 2 SAPTAMANI IN CARE EMBRIONII AU FOST CU MINE AU FOST CELE MAI FRUMOASE ZILE DIN VIATA MEA... DAR GATA CU MELANCOLIA ... O SA REUSIM ATUNCI CAND DUMNEZEU VA VREA SI POATE CA ATUNCI CAND NE ASTEPTAM MAI PUTIN, OMUL DIN SOARTA NU IESE! VA PUP!
lorelei78 spune:
Arabika,imi pare rau de nereusista ta si iti doresc ca data viitoare sa te bucuri de un rezultat pozitiv.Clinica Acibadem are o rata mare de reusita si datorita laboratorului foarte performant si al procedurii FIV+IMSI.Ti-l recomand pe dr Tayfun Bagis.Poti trimite un istoric in engleza la una din adresele de mail:liliana.aldanmaz@asg.com.tr sau ana.herkmen@asg.com.tr in atentia dr Tayfun.Vei primi raspuns de la dr in ceva timp(va dura).Eu am reusit la aceasta clinica dupa 1 FIV+2 FET-uri nereusite la Polisano.Nu am probleme de infertilitate masculina,ci cauza este hidrosalpinxul.Pe mine m-a costat drumul la turci,cu procedura si stat acolo 3 saptamani,hotel,medicamente,bani de cheltuiala cam 4500 euro,in luna martie.A costat la vremea aceea mai putin ca intr-o clinica din tara procedura,eu ti-am dat un cost total in cazul meu.Mult succes!
21+