FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 8
Arabella34 spune:
Amargar--FIV cu ICSI la valorile alea ale spermogramei,Arabika,stiu draga mea,capul sus si mergi mai departe...fetelor,ce mi-au auzit urechile acum 2 zile e de visuri negre...pe langa faptul ca mi se ''recomanda'' cu inversunare schimbatul cocosului,desi eu sunt cauza principala(degeaba lucrez intr-o maternitate ca nimeni nu vrea sa priceapa ca eu sunt sterila),o ''doamna'' infirmiera a ''binevoit'' sa-mi aduca aminte ca s-au implinit pe 1 august 3 ani de cand mi-am pierdut puiul(baietel) la 23 sapt,evident nu uitasem dar nu-mi mai trebuia si un ''refresh''...asta n-ar fi nimic,dar m-a si intrebat daca nu am facut tot posibilul sa-l pierd ca stie ea ca-mi doresc fetita si daca era baietel....cine mai stie ce-am avut in capSfinte Dumnezeule.....ai mila de ea ca nu stie ce vorbeste!
fete dragi,curaj,vom reusi
Arabella,visand la 2...
buburita spune:
Arabella, infirmiera ta castig adetasat locul I la gafe, ba nu , la prostie monumentala.
lumimar spune:
Offff Arabela, ce crunta este viata asta uneori...
Doamnei binevoitoare nu i-ai urat nimic "de bine"?
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Arabika imi pare rau
Fetelor noi,gravideala imediata si fuguta la odisee..
toate fetele
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
lumimar spune:
Arabika imi pare rau
Fetelor noi,gravideala imediata si fuguta la odisee..
toate fetele
QiaoBing spune:
arabella e incredibil ce idei clocesc in mintea unora. noroc ca neuronul nostru e mai puternic
alilumi spune:
fetelor noi bine ati venit si cum va ureaza si lumimar, va urez si eu: sedere cat mai scurta si mutare rapida la "odisee" cu burtici "inimoase" la purtator!
buburita, prietena ta nu era tocmai prietena... dupa mine, prietenii stiu sa iti menajeze sufletul nu sa rasuceasca in el... ditai' sabia!
ari, ce ma bucur! si nici nu ma gandesc sa nu te astept! de fiecare data cand trec pe langa bancile alea iti trimit -tie, lui qiao si altor doamne deosebite si speciale de aici- cate un gand cu energii pozitive pentru blondutii tai! Pup eu talpitzele si manusitzele lor dulci, ca tare le va sta bine langa brunetzelul meu!
arabella, "doamna" cu pricina e o animala! nici nu ar trebui sa iti pierzi vremea ascultand asemenea lucruri teribil de nesimtite! nivelul tipei si in general al celor care vorbesc nu numai aiurea dar si idiotenii si grozavii fara seaman e sub nivelul marii... ba nu! corectez: sub nivelul Terei!
of, as putea sa scriu si eu romane despre "prieteni". si din pacate idioteniile nu se vor opri nici in timpul sarcinii si nici dupa: "copil facut la eprubeta", "pacatoasa in ochii religiei pentru omorat embrioni", "mai bine erau gemeni, stiai si tu o treaba!", "ce te crezi asa speciala, ca doar ai avut o sarcina si o nastere ca multe alte femei!"... si lista poate continua. macar "dupa" ai in ochii cui sa privesti si sa nu iti pese (ma rog, la modul relativ, ca eu tocmai ma pregatesc sa ies dintr-o -usoara zic eu- depresie post partum provocata tot de "binevoitori"). dar "inainte", stiu ca e un super chin... nu este si nu va fi usor, DAR noi stim pentru ce luptam si sa ne lase carcotasii care nu au alta treaba decat sa se poarte ca niste brute fara pic de creier!
curaj fetelor si Dumnezeu sa fie cu voi pas cu pas, sa va indeplineasca cea mai nobila dorinta posibila pe lumea asta!
doamne luptatoare RESPECT!
mami de Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
rlk_2009 spune:
Neata, fete dragi!
"Prietenele" amintite de voi nu sunt prietene cu adevarat, asa ca nu va suferi nimeni daca le mai si punem la colt din cand in cand. Nu am inteles niciodata intrebarile gen "au trecut 8 ani, ce mai asteptati? Nu faceti si voi copii?". Pai e concurs pentru asta? Nu stiam. Pentru aceste prietene copiii sunt un trofeu, sunt un bun castigat, o bifa pe o lista "TO DO"!
Un copil necesita atentie, dragoste, responsabilitate, nu e ca o poseta pe care o cumperi si te falesti. Sa incheiem subiectul ca le-am acordat prea multa atentie.
Fetele am si eu o intrebare: la un ciclu regulat de 28 de zile, eu ajunsai in ziua 30 fara semne ca mi-ar veni menstra, nu ma doare burta, nu am semne (care la mine erau de neinvins). Voiam sa ma duc maine la un beta, dar as vrea sa fac si la 48 de ore, iar eu sambata nu sunt in oras.
O fi prea devreme sa ma duc azi la beta, in a 3-a zi de intarziere? Sa fac si progesteronul, ca daca nu am scurgeri, parca nu as lua utrogestan pentru sustinere ?
Doamne, parca nu imi vine sa cred ce scriu, parca nu sunt eu...dupa 5 ani de incercari, dupa atatea dezamagiri, se poate intampla o asemenea minune? Parca nici sa sper nu mai am putere, mai ales cu ceea ce mi se intampla in familie...
Va pup si fiti puternice! Soarele va rasari mai luminos!
angelica28 spune:
Rlk -ia fugi si fa un beta ,nu se stie de unde apare minunea ......eu am avut parte de o astfel de minune dupa 7 ani de tratamente ,inseminari ,ma hotarisem pt fiv ,dar am avut o surpriza uriasa sa vad un test dublu de toata frumusetea chiar in luna de dinaintea fiv-ului.............ca deznodamintul a fost altul la mine ,este altceva ......,si nu strica sa faci si un progesteron daca tot ajungi la beta !Daca nu ajungi la beta fa macar un test pipi ca la 3 zile intirziere eu zic ca se vede si asa !!!!!Tin pumni strinsiiiiiiiiiii!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lumimar spune:
Raluca, doamne ajuta!
Fugutza la Synevo,fa testul si roaga fetele sa ti-l lucreze pana deseara
Tinem pumnii sa fie cu ochishori