FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Aste este cheia pt situatia noastra. Pup!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Vreau bebel in cazul in care sunt zilele de abstinenta nu imi ramane decat sa vad exact ziua ovulatiei . Mi am luat oricum monitor ovulatie plus ca de vreo 2 luni imi iau temp bazala si folosesc fertility friend care imi face graficul. Monitorul de ovulatie iti masoara lh si estrogen. Cand estrogenul incepe sa creasca iti arata 2 liniute, care inseamna fertilitate crescuta apoi cand creste si lh ai 3 liniute, inseamna ca fertilitatea este maxima, se mentin cele 3 liniute 2 zile. In total iti poate identifica pana la vreo 6 zile ale ciclului in care poti concepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

e vreo problema daca tin toate medicamentele (diphereline, monopur si clexan) in frigider???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, eu am intrebat la farmacie si mi-au zis ca nu trebuie tinute la frigider. De clexane stiu sigur ca nu se tine la frigider. Cauta un loc mai racoros in casa.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic Liza, le-am pus pe toate intr-un singur loc din comoditate . O sa le schimb locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Teorietic n-ar trebui pastrate in frigider medicamentele, insa atunci cand am facut eu FIV erau niste calduri ca nu gaseam niciun loc in casa unde sa fie sub 30 de grade (ele trebuie pastrate la o temperatura sub 25 de grade). Asa ca le-am bagat in frigider (clexane, diphereline, merional, inclusiv no-spa ) si le-am folosit apoi fara probleme. Ceea ce mi-a ramas e si acum in frigider si voi folosi la urmatoarea incercare.

Am vb cu o asistenta la o farmacie si mi-a spus ca n-ar fi o problema daca le pastrez la frigider, important e sa nu inghete

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Toate med au temp la care trebuie pastrate fie pe cutie fie pe prospect. Temp frigiderului in farm este intre 2-8grade. Temp optima pt restul este sub 25 grade.

Mergi la inceput

Fetelor cand sa imi fac dozari hormonale.?! In ziua 14 sau 16, eu de obicei ovulez ziua 16 sau 17 a ciclului. Poate 14 este prea devreme. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Neata, fetele!
Amargar, parerea mea este ca ar fi bine sa faci dozarile hormonale in ziua premergatoare ovulatiei;
daca tu ovulezi in ziua 16-17, este prea devreme sa faci dozarile in ziua 14! Eu zic sa faci in z 15 sau chiar 16!
Cri-cri-cri, ce ti-a scris medicul de familie pe trimiterea cu care ai avut reducere la laparo?
A scris ca este pentru ginecologie sau pentru laparoscopie?? Cum sa fac?
Pupici dulci!

Mergi la inceput

Folicul de 18 mm este ok? Am facut eco ziua 13 si am un folicul maricel pe ovarul stang. Eu de obicei ovulez ziua 16-17. Poate mai creste:)

Mergi la inceput