FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
amargar dozarile hormonale se fac in z 2-3, ziua ovulatiei si la 7 zile dupa ovulatie. z14 si z21 sunt in carte pt ciclurile de 28 de zile cu ovulatie in z14. daca tu ovulezi luna asta in z16 atunci atunci faci si pe urma in 16+7=23. trebuie sa iti monitorizezi ovulatia sa vezi exact cand o sa fie.
stefana0909 spune:
Buna fetele,
Ieri am fost la a doua monitorizare Fiv, cu dr. Gache. Sincer, il regret pe dr. Stan de la prima monitorizare, care era la curent cu tehnicile de stimulare. Ieri nu m-am lamurit in privinta rezultatelor ecografiei.
Il astept marti pe dr. Albu.
Am un singur folicul mai mare care se vede la eco. Sper sa imi mai ''rasara'' pana marti mai multi, de la stimularea cu menopur si puregon.
La analizele hormonale, mi-a iesit progesteronul in grafic, dar estradiolul are o valoare de 10.
Am primit un sms de la clinica in care mi se recomanda sa pastrez aceeasi schema de tratament.
Asta oare inseamna ca am rezultate bune?
elbereth spune:
Stefana nu stiu care sunt problemele tale sau ce varsta ai, dar un singur folicul la a doua monitorizare ar fi cam putin, iar estradiolul e si el micut. Acuma depinde de AMH-ul tau - daca e mic, te poti astepta doar la cativa foliculi. Important e, pana la urma, ca foliculul tau sa fie norocos si lipicios . Daca dr a zis sa mergi in continuare cu aceeasi schema, fa asa cum iti spune - stie el ce stie
Fetelor cam liniste pe aici.
Annika, echinox in ce stadiu sunteti si cum merge stimularea? Va asteptam cu vesti bune!
Amargar ce-ati mai facut? Ati fost la Mihalca? Ati repetat spermograma la Medlife?
Liza ce-ti mai face burtixul?
Angy cum te simti cu steriletul? Ceva noutati?
Qiao miss you lady! Sper ca ai fugit sa te odihnesti un pic in w-e asta si de aia lipsesti la apel.
Cri, rlk, Arabella si toate fetele (ca sa nu uit pe vreuna )
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
amargar spune:
Stefana am fost la dna gache de 2 ori , depinde in ce toane o prinzi. Prima data nu a vorbit nimic cu mine, m a repezit. A doua oara a fost ok.
Am repetat spermograma la medlife, rezultatele sapt viitoare. Mihalca nu a avut explicatie pt diferenta asa mare intre cele 2 spermograme, a zis ca tinde sa creada ca cea de 41 mil ar fi buna, dupa ce a vazut analizele hormonale. A facut decat o consultatie manuala cu toate ca cerusem ecografie cand am facut programarea dar a zis ca ecograful este fol de o alta colega . Din palpare a zis ca este un varicocel dar din ce simte el este mic asa ca nu crede ca are vreo influenta. Oricum a zis sa faca o ecografie sa vedem exact. A zis ca i optimist. Sa vedem acum
liza79 spune:
Elbereth, suntem bine deocamdata. Asteptam cu nerabdare ecografia de saptamana viitoare.
Stefana, nu te astepta sa iti povesteasca Gache sau Stan prea multe la monitorizare, ei doar fac ecografia si se feresc sa intre in detalii. Deciziile si explicatiile le da dr. Albu.
Pupici la toate fetele.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
echinox spune:
Si eu am fost vineri la a 2 a monitorizare ,tot cu dr Gache.Am asteptat-o o ora pt ca nu fusese anuntata ca ea o sa faca monitorizarile si a venit la programul ei obisnuit,adica la ora 9.00.Mi se pare incredibil,cu atat mai mult cu cat este o clinica privata.
Rezultatul ar fi cam asa : endometru 3,67 mm,un folicul pe stg 3,13 mm ,un folicul pe dr 4,17 mm ( desi la prima monitorizare dr Stan mi-a spus ca vede mai multi foliculi micuti,probabil ca nu s-au dezvoltat),progesteron = 0,1 ,estradiol = 10.Si eu am primit sms sa continui tratamentul la fel.Sa vedem ce se intampla marti la a 3 a monitorizare,sper sa vina dr Albu.
Arabella34 spune:
Buna fete,si eu pe aici,astept co sa fug un pic la Jupiter
Echinox,micuti foliculi,mic estradiol...ce AMH ai daca nu te superi?Eu il am 3.59 la 36 ani,avand la activ 3 IUI cu stimulare strong,1 Fiv cu 11 ovo si 1 embrion lipicios din 3 care n-a vrut sa stea cu mine,a fugit printre ingerasi alaturi de fratiorul lui(ei)...ah si 6 luni inainte de IUI stimulare cu Clomifen,in van evident....continua schema asa cum ti-au comunicat si intreaba tot pe dl.dr.Albu,chiar stie ce face.Liza,ce face samburelul?,Qiao,Elebereth,esti ardeleanca?(interesant pseudonim,suna cam ungureste,Samira,Aristicace mai faceti?
...sunt in asteptare de raspuns de la minister pt dosar(FIV2)...
toate fetele curajoase
Arabella,visand la 2prin FIV 2
echinox spune:
Arabella34,eu am AMH-ul mic (0,39)si 43 ani. Este primul FIV si e o prima si ultima incercare cu materialul meu,cred ca sansa mea este FIV cu ovo donate.De altfel,si dr Albu mi-a spus ca sansele sunt cam de 7-10 % dar m-am gandit sa incerc macar o data.
gabriela_tutuianu spune:
lasa echonox ca merita sa incerci cu materialul tau . apoi vei vedea , dar macar stii ca ai facut / incercat . am o cunistinta care are 44 acum si a anscut o fetita de toata frumusetea . s-a maritat fata batrana si fata mare la 42 de ani . a ovulat singurica , a ramas insarcinata natural , asa ca mult succes la clocit .
samira33 spune:
arabella,eu sunt bine.
multu de intrebare...citesc in taina ce mai scriu fetele pe aici si sincer ma surprind foarte tare unele lucruri-cum ar fi decizia dr. de a continua fara schimbare o stimulare in care la a2a monitoirizare se vede doar un folicul sau 2 ...si nu asta ar fi porblema ci estradiolul ala atat de micut care nu inseamna decat folicul gol/imatur ar trebui sa fie un semnal de alarma...este parerea mea.
si ma intreb:oare ajung la Albu aceste informatii sau coordonatoarea de program trimite mailuri/sms-uri de continuare a procedurii in virtutea inertiei???
in fine...nu mai vreau sa ma lungesc.
iti doresc multa bafta cu FIV subventionat.
si multa bafta tuturor.