FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Liza niciodata nu se face alergie la o substanta la primul contact cu ea. Devii alergic la un anumit factor dupa un contact repetat (dupa ce te intalnesti macar a doua oara cu el) cand s-au dezvoltat anticorpi specifici. De aceea, un timp nu ai facut niciun fel de reactie la fraxiparina/clexane.

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

gata, am rezolvat, am vb cu dr. Avram (foarte draguta, am trimis mail si m-a sunat dansa intr-o ora...) m-am mutat pe clexane. doar ca asta doare al naibii de rau in comparatie cu fraxiparina.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Lisa,dupa cateva doze nici nu o sa- l mai simti
Eu l-am facut toata sarcina si inca o luna dupa...
dupa ce l am intrerupt simteam ca mi lipsedte ceva...devenise obisnuinta...
bafta la injectat...
toate fetele

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Amargar spermorama, cel putinla noi, e diferita datorita zilelor de astinent, la 2-4 suntem azoo, la 10 OATS, din cauza malformatiei ductelor.

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Lumimar, ma plang si eu, asa, de alint iti dai seama ca m-am obisnuit si eu cu injectiile in lunile astea.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_82 spune:

Buna,
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, va citesc de mult timp dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu la acest subiect. Cred ca pana la urma fiv-ul este solutia in cazul meu.
As vrea sa va intreb ceva in legatura cu adeverinta de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate de cel putin 2 ani care se cere pt programul fiv subventionat de stat. Daca eu am domiciliul stabil in alt oras dar lucrez in Bucuresti, unde trebuie sa solicit aceasta adeverinta?
Eu am programare la dr Albu destul de tarziu, abia pe 17 septembrie si as vrea sa am cam dosarul gata pana atunci, poate reusesc sa mai prind un loc in programul national, desi stiu ca sunt slabe sanse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburita spune:

Buna fetelor, ati mai aflat cumva ceva despre comisie? S-au intalnit luna aceasta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Lisa,
La multi ani cu sanatate si multe bucurii tuturor doamnelor cu nume de Sf Maria
Sa aveti parte de cel mai frumos dar de pana acum

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Miha, eu am fost in situatia in care aveam domiciliu in Bucuresti, dar firma era din Hunedoara, cu punct de lucru aici. Cei de la CASMB au trecut pe adeverinta si perioada in care am lucrat la acea firma, cu mentiunea ca a fost platita contributia la CAS Hunedoara. Ti-as zice sa suni la CASMB sa intrebi, dar eu n-am reusit niciodata sa dau de ei la tel. Sediul unde se elibereaza adeverinta este in str. Titeica, eventual du-te acolo si vezi daca poti rezolva. Poate lua si sotul tau adeverinta asta daca e mai simplu pt el. Cat despre dosar, nu e conditionata depunerea lui de vizita la dr.Albu, nu dansul se ocupa de dosare.
Buburita, nu se mai aude nimic de comisie, clinicile primesc in continuare dosare, insa nu se stie daca mai sunt fonduri. Intelesesem ca sunt cam pe sfarsite, dar cum la noi in tara domneste confuzia... nu se stie niciodata.
Lumimar, la multi ani si fetitei tale .
La multi ani tuturor doamnelor ce isi serbeaza azi ziua numelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Vreau bebel 10 zile de abstinenta nu i prea mult? Prima a fost facuta 2 zile de abstinenta si a doua la 3 zile. E diferenta prea mare , e ceva gresit undeva. Oricum are programare cu mihalca vineri si luni la albu. Vedem ce spun. Plus ca vineri mai repeta spermograma la medlife si facem media :)

Mergi la inceput