FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Fetelor, a facut cineva alergie la clexane/fraxiparina? adica umflatura, mancarime, pete rosii extinse? am tot schimbat locul injectiei, am zis ca poate fac numai pe burta, dar se pare ca nu

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

rlk cu placere!
laparoscopia am facut-o in ziua a9a, sotul nu a stat cu mine, m-a lasat dimineata la spital si a plecat inapoi acasa la Constanta (laparoscopia a fost cam din scurt si el chiar trebuia sa fie la munca deci m-am descurcat singurica). poti sa vorbesti in ziua internarii la receptie si daca patul din salonul tau e liber, sotul se poate interna cu tine(contra cost evident). daca nu, vizitele sunt permise pana la ora 20.00 deci poate sta cu tine in rezerva pana seara.
stai linistita ca si daca esti singura nu e un capat de tara, oricum vei dormi mai mult. eu la 2 ore dupa operatie ma duceam singura la baie si peste alte 2 ore am si mancat (un iaurt degresat si fara gust da' bun si ala ). o sa fie bine!

liza eu nu am facut, doar vanataile aferente cauzate probabil de "indemanarea" mea si mai apareau si niste pete rosii dar fara mancarime si dispareau cam intr-o ora. suna la vaduva/albu si spune-le, probabil ca stiu ei ce e de facut. dar, daca era sa fi alergica, nu ti-ar fi aparut de la bun inceput, de cand ai facut prima doza? si sper sa se rezolve!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Fetelor am luat spermograma lucrata de dr matei.. Am ramas masca. De la 3.4 mil inotatori pe ml are 41 mil, forme normale 14% de la 8, mobilitate totala 70% . A ajuns in 2 luni de trat de oligoastenoteratozospermie severa la astenoteraz moderata. Doctora a scris in limita valorilor minime admise pt obtinerea unei sarcini. Cu asa spermograma mai am o speranta. Cu 3.4 mil nici inseminare nu imi puteau face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza o fosta graviduta care scria la trombofilia si care a nascut acum 1 an, Gliana, facuse alergie de la Clexane. Povestea ca se scarpina ca un purcel. Nu a zis nimic de umflatura si pete extinse. Vb cu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amargar cam mari diferentele pt 2 luni de tratament. spermatogeneza dureaza 3 luni, asa ca nu se poate spune ca se vad efectele tatamentului. eu as suspecta ca una din spermograme nu e chiar corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Cri, multam mult! Stii, tu si sotul meu aveti ceva in comun: marea! : a plecat de la mare sa vina la mine, s-a MARITAT!
Liza, Doamne ajuta sa iti treaca repede, suna negresit la dr!
Qiao
Parca sunt cam vesela in a 2-a zi de invazii, inundatii si migrene... dar va ascult si trec mai departe, alta solutie oricum nu am!
amargar, prea mare diferenta in 2 luni. repetati in alta parte cat mai curand ca sa puteti compara!
o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Are programare si la medlife vineri. Cea de 3.4 mil a facut -o la medlife. Oricum am mai cumparat o valiza de pastile pt inca 3 luni pana revenim in rom. Acum nu stiu ce sa zic, toata lumea spune de mioara matei ca le lucreaza bine. Sper ca cea de 3.4 mil sa fi fost gresita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

amargar, asa cum a spus si Qiao, e prea mare diferenta intre cele doua spermograme si prea scurt timpul pentru ca tratamentul sa dea intr-adevar asemenea rezultate.
In plus, e bine sa faceti macar 2 analize consecutive la acelasi laborator - sa fie lucrate cu aceeasi reactivi, aceeasi aparatura si aceeasi metoda de prelucrare a probei, pentru ca astfel sa aveti un punct de reper si sa puteti monitoriza evolutia problemei.

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Liza cred ca ar fi bine sa intrebi medicul depre alergia ta. Eu am avut niste pete rosii persistente si usturime la primele injectii de stimulare cu Merional, dar au disparut dupa 2-3 zile. De la clexane o singura data am avut o umflatura urata, de a trebuit sa stau cu comprese cu bitter o zi si o noapte ca sa se retraga, dar nu a fost alergie, ci o intepatura neindemanatica

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

E ciudat ca reactia asta n-am avut-o de la inceput... O sa ma duc maine sa fac si ceva analize, si incerc sa vb si cu dr.
fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput