FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 15
rlk_2009 spune:
Neata, fete dragi!
Felicitari din tot sufletul Maripet!
Sa va bucurati de o viata minunata, strumfii sa va aduca numai bucurii!
Cri-cri-cri cat te-a costat laparoscopia (initial fusese planuita pentru extirpare trompe, nu?).
Ai sunat la receptie pentru programare sau l-ai anuntat si pe dr Albu?
Nu vreau sa imi fac programare la receptie si sa ma trezesc ca fac interventia cu un alt doctor... va stresez, nu? scuze.
O zi frumoasa ca voi!
QiaoBing spune:
Annika din fetele care au facut FIV in strainatate stiu cateva care s-au dus dupa ET chiar direct la aeroport sau suit in masina si au venit in tara. la unele s-a prins, la altele nu.
amargar spune:
Tocmai ce am fost la genesys cu sotul pt spermograma. Sper sa o lucreze rapid ca nu aveau aerul cond in functiune. Tipa la receptie habar nu avea de anticorpii antispermatici, eu am o lista analize de la gynera pune test MAR anticorpi antisp din sperma, mi a zis din sange asa ca a facut numai spermograma. Astept la medlife sa vedem daca fac. Ecografia endovaginala se face numai ziua 11-12 ? Am programare azi si este ziua 9 de ciclu. Medlife nu face analize sambata in august asa ca unde ma sfatuiti sa fac dozarile hormonale ziua 14?! Cade chiar sambata
QiaoBing spune:
amargareu eco le faceam in z10-12, sa fie inainte de ovulatie.
Sotul a facut anul trecut testul MAR la Medlife cand am facut IA. Am inteles ca acum au la pachet spermograma cu spermocultura si test MAR.
Recoltari poti sa faci la orice clinica e deschisa sambata, numai ca de lucrat o sa fie luni, nu stiu cine are laborator deschis sambata. Poti sa mergi la Synevo, sunt destul de buni si au mai multe centre.
Annika spune:
mercic Qiao ... mi-am adus aminte de fetele care fac FIV in strainatate si ziceau ca au zburat dar dupa ce postasem intrebarea am creierii tandari si burta vanata
amargar spune:
Am terminat deja la gache doinita. Este asa de repezita, nici nu am stiu ce mi s a intamplat. Am intrebat de ecografie si mi a zis sa vin ziua 11-12 daca vreau da nu mi a explicat ce si cum. Am fost pt control ecografie si secretii , m am ales numai cu recoltarea secretiilor plus metronidazol ca mi a zis ca nu i place cum arata, atat. Am zis ca tb sa fac si hsg si mi a zis ca imi face intr o clipa. Dupa ce am rezultatele analizelor. Am zis este dureros? Ea zice nu, ca o ecografie numai ca bag si lichid. Nu stiu nici ce sa cred. Probabil de asta era singura care avea date disponibile pt consultatie sapt asta, prea repezita. Tot zicea stiu eu ce cere dr albu!
QiaoBing spune:
hmmm, mi-am aruncat un ochi si deja am descoperit niste balarii pe acel site. cine a scris articolul nu a conspectat bine
embriotransferul se efectueaz#259; la 44-48 de ore de la inseminarea oocitelor;
se aleg cei mai buni embrioni #351;i, cu acordul pacientei, se implanteaz#259; 3-4 embrioni în uter, ace#351;tia fiind în stadiul de 4-6 celule (blastocist) [10];
aiurea, ET se efectueaza la 2-5 zile de la fertilizare. cu acordul pacientei se implanteaza si 1-2, 3-4 sunt pt cazuri mai grave. sunt tari unde nu se pun decat 1, max 2, doar in anumite situatii se depasteste acest nr.
la 2 zile (48h) si 4-6 celule sunt abia morule, blastocisti ajung abia in ziua 5 si cu mult mai multe celule.
cri_cri_cri spune:
neatza fetele!
n-am mai intrat ca am avut niste zile pline, tot s-a ivit cate o urgenta .....una dupa alta!
rlk, eu am vb cu albu la consultatia de dupa fiv-ul esuat si am stabilit cu el data aproximativa pentru laparoscopie. cu 2 zile inainte de operatie m-a sunat o doamna de la medlife si mi-a confirmat ziua si ora.
m-a costat 3500 tot (vreo 450 cazarea, aprox 2800 laparoscopia si mi-au mai bagat pe factura inca 200 de lei servicii diverse ???? care nu stiu ce reprezinta dar la externare eram prea ametita ca sa mai intreb ). sa ai adeverinta de la locul de munca+trimitere de la medicul de familie la tine ca sa poti beneficia de reducerea de 700 ron de la stat. la mine 3500 a fost cu tot cu reducerea aplicata.
pupici gagici si o zi excelenta!
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit
rlk_2009 spune:
Neata, fete dragi!
Cri multumesc. In a cata zi de cm ai facut laparo?
Sotul unde a stat (al meu a zis ca sta in masina ca sa fie cat mai aproape de mine , daca mi-e rau sa il chem)? A putut sa te viziteze cand te-ai trezit?
pupici