FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Medlife nu face sapt viitoare pana joi, are programare vineri si la muhalca tot vineri de asta vreau sa faca in alta parte sa aibe una noua. Dureaza 2 zile lucratoare la medlife, cel putin asa mi a spus tipa la tel. Pe cea din iunie o are facuta la medlife, as fi preferat la ei ca i doar vreo 120 in loc de 200 dar daca i asa complexa la genesys asta este.. Sper ca s a imbunatatit, are un pumn de pastile zilnic plus acupunctura saptamanal. Va anunt ce schimbari au intervenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Maripet, felicitari pentru copilasi! sa fie sanatosi!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

liza79 am activat mesajele private

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maripet felicitari, mamico ! sa ai parte si de acum inainte de niste bebelusi cumintei si mancaciosi, sa nu stie ce e ala colic, tu sa ai laptic si sa te vad cat mai curand prin parc cu "atelajul"
Annika, echinox bafta multa !
liza ti s-a intors plimbaretul ?
amargar si sotul tot la Mihalca. la prima consultatie i-a facut eco pt ca nu avea asa ceva.
am facut ceva actualizari pe prima pagina, are inca lipsuri asa ca daca vreti sa apara ceva va rog sa scrieti cu redrosu[/red] sa imi sara in ochi. sunt f obosita, simt nevoia de un concediu, ne gandim cum sa facem sa evadam putin. promit sa revin in forta.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

maripet felicitari!!!
Qiao, mercic... sa fie!!
stiti cumva daca dupa ET pot zbura cu avionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Qiao, da, s-a intors cubanezul, foarte incantat de ceea ce-a vazut pe-acolo, dar si foarte obosit . Si acum imi doresc si eu un pic de concediu, as evada si eu un pic . Daca pleci pe undeva, iti doresc vacanta placuta, sa te intorci cu forte proaspete.
Amargar, ai mesaj privat.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mult succes tuturor la proceduri!

arabika,multa putere!

felicitari noilor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

VELVET mersi mult, sa dea DUMNEZEU la toata lumea! eu sa stiti ca mi-am revenit, dupa cum spuneam am inceput sa mancam sanatos am exclus prajelile fast food-ul, tigarile si alcoolul, am inceput sa-i dai sotului si polen cu miere si laptisor de matca in afara de acid folic spermotrend si selezinc, asa ca cu DUMNEZEU inainte speranta moare ultima. sa stiti ca m-au intarit fff mult povestile voastre si ca nu v-ati dat batute si ati luptat pana la capat. POT SPUNE CA SUNTETI CELE MAI PUTERNICE FEMEI va pup weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Maripet,felicitari pt bebei,sa creasca mari si sanatosi,sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii
Fetelor,bafta la proceduri,sa fie cele norocoase
W-end placut!

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Felicitari Mari,mamica de cavaleri grasunei!sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.....cezariana,presupun la Panait Sarbu,nu?NU,nu zburati cu avionul dupa ET
doamnele curajoase
Arabella,visand la 2...

Mergi la inceput