FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 13
vreau_bebel spune:
Amargar la Genesys e 200 Ron spermograma.
Dr. Mihalca este un medic foarte competent. La noi, cand i-a facut sotului punctie testiculara, care costa vreo 600 de ron, nu ne-a facut bon s-o platim, pt ca rezultatul nu l-a multumit. Apoi i-a facut foarte multe eco ca sa se convinga ca nu a atins vreun vas sau ceva pe acolo. E foarte grijuliu si meticulos. Mi-a facut o impresief buna, spre deosebire de dr. Calomfirescu care are ditamai renumele si nu a catadicsit sa-i faca sotului nicio eco, bine macar ca ne-a trimis la dr. Mihalca, dar 200 de lei a stiut sa ne ia pentru consiliere psihologica a cuplului infertil
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
maripet spune:
Buna fetele,
Acum am si eu un pic de timp.
Am nascut intre timp. Avem 2 baietei frunosi foc. Niste grasuni care au avut la nastere 2860 g si 2920 g la 36 saptamani. Acum avem aproape 3 saptamani si avem deja 3260 g si 3380 g. Cand am timp un pic mai mult o sa va pun si poze.
Mult succes va doresc la toate fetele. Tineti minte ca se poate. Pentru cele care nu stiu eu am facut transfer de embrioni congelati. Deci se poate si asa. Am avut o sarcina foarte usoara si am dus-o destul de mult pentru gemelara.
Angi, acum am citit. Imi pare rau pentru cele intamplate, dar nu te lasa. Fiecare avem sansa noastra. Ideea este sa nu ne lasam.
O sa mai intru sa citesc ce ati mai facut cu toate ca acum chiar am aproape toata ziua ocupata.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
35 saptamani cu 2
elbereth spune:
Maripet sa-ti traiasca nazdravanii! Chiar ca au fost grasunei Si multumim de incurajari!
Vreau_bebel spermograma simpla la Matei e 200lei. Amargar face, pe langa spermograma, si anticorpii antispermatozoizi, de aceea o costa mai mult .
PS: Bafta multa! Am vazut ca te apropii si tu de inceperea procedurilor.
amargar fa click pe "contul meu" (in partea de sus a ecranului, scris cu rosu) -> "mesaje private" -> "optiuni" -> bifeaza "activeaza mesaje private" si apoi da click pe "trimite modificarile"
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
vreau_bebel spune:
Felicitari Maripet pt cei doi cavalerasi!
Nu stiam ca sotul tau e cu OATS. Asta imi da multa speranta. Ati facut cu gigei congelati sau cu proaspeti?
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
vreau_bebel spune:
Multumesc Elbereth.
La spermograma simpla ma refeream si eu ca e 200 lei.
Noi facuseram inainte la alt laborator anticorpii
DOAMNE AJUTA-NE!
maripet spune:
Am avut gigei proaspeti.Ne-au facut ICSI s-au fertilizat toate cele 12 ovule pe care le-am avut. Mai mult de atat au reiesit 12 embrioni de calitatea 1.Se poate deci.
amargar spune:
Sunt asa bucuroasa ca v am gasit fetelor! Sper sa avem succes cu toate#128516;. Noi vom fi 2 sapt in tara asa ca vrem sa facem toate analizele posibile in timpul asta eventual sa facem programare fiv. Cand ajung acasa activez mesajele private acum scriu de pe tel si mai greu de vazut#128513;. Multumesc pentru sfaturi
amargar spune:
Nu am de ales trebuie sa faca spermograma la genesys ca tb pt mihalca. Are un veche din iunie sper sa se fi imbunatatit ceva, are doar 3.4 mil pe ml#128557;. Este completa spermograma? Macar daca dau 2 mil sa fie facuta bine. Am uitat sa intreb daca fac si secretii uretrale. Voi stiti?
vreau_bebel spune:
Amargar Mihala tia cerut expres la Genesys? Pt ca altfel am inteles ca se fac sermograme si a Melife.
La Genesys ete o sperograma ultra complexa, inclusiv miros, nu am mai intlnit la niciun laborator si am trecut prin destule. Pentru secretii nu cred ca se recolteaza pt ca asta e treaba de urolog,iar sprmograma lucreaza Dr. Matei. Ei colabreaza cu dr. uroloj Voinea, dar nu cred ca vine pt o recoltare.
DOAMNE AJUTA-NE!