FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 12
amargar spune:
A incercat careva programare pt spermograma la medlife sapt viitoare? Mi a spus tipa ca nu se fac recoltari pana joi... Ma gandeam sa mai dau un tel. Am facut programare la genesys fertility la dr matei dar este f scump, sperm cu anticorpi antispermatici 350 ron. Trebuie pt vineri cand sotul are programare la mihalca.
amargar spune:
Cum decurge programarea la mihalca? Face ecografie? Poate lua si secretii urete pt chlamidia si mycoplasma? Tipa la programati mi a zis sa faca programare la urologie dar pe website pune ca se pot face la mihalca
echinox spune:
Si eu am avut azi prima monitorizare...eu si inca alte 13-14 persoane,toate programate la aceasi ora,nici eu nu prea inteleg acest sistem de programari si asta in sistem privat.Programarea era la ora 8.oo si am stat pana spre ora 10.30.Nu stiu in ce ordine s-a intrat,nici macar in ordinea prezentarii la receptie.In sfarsit,asta sa fie tot necazul
estradiol 10
progesteron 0,2
la eco se pare ca totul este ok
de maine diphereline 0,1 mg 1/2 fioala/zi si din 24.08 toate celelalte.
Annika spune:
echinox, cel putin pana la mine s-a intrat in ordinea prezentarii la receptia MMF. Am ajuns acolo la 7:55 si am intrat pe la 9:00 - 9 si ceva (eram a4a pe lista).
Si eu incep de maine diphereline 0,1 mg 1/2 fioala/zi ... la cat sunt de stresata de ideea de injectie am tot trait cu senzatia ca incep de astazi ... vestea buna a venit aseara cand m-am uitat mai bine pe schema de tratament.
elbereth spune:
rlk imi pare rau pentru beta ala incapatanat, dar - asa cum ti-au spus si fetele - trebuie sa accepti realitatea si sa te focusezi pe cele ce vor urma!
PS: Schema de tratament difera in functie de protocolul abordat, de analizele si de problemele fiecarei paciente si se modifica pe parcurs in functie de raspunsul organismului la stimulare.
amargar sotul meu a fost la Mihalca de mai multe ori.
Prima data ne-am dus cu dosarul cu toate investigatiile pe care le aveam noi facute pana in momentul respectiv (analize hormonale, genetice, bacteriologice, spermograme, spermoculturi etc.); i-am spus povestea si am discutat un pic despre problemele noastre (la noi fiind vorba de infertilitate masculina - OATS severa, din cauze necunoascute), i-a facut consult urologic si tuseu rectal si i-a dat recomandare pentru analize; nu i-a facut ecografie testiculara pt ca o aveam deja facuta.
A doua oara i-a facut ecografie prostatica (cu sonda rectala) si i-a recoltat secretiile uretrale cu masaj prostatic si celelalte analize bacteriologice. Pentru secretii uretrale cu masaj prostatic ne-a recomandat o perioada de abstinenta de 7 zile.
Annika, echinox sa fie intr-un ceas bun si cu noroc inceputul monitorizarilor! Va tin pumnii!
Din pacate, cam asta e sistemul - toata lumea e chemata aproximativ la aceeasi ora. Probabil ca era mai aglomerat decat de obicei, fiind inainte de concediu (mie doar la una din cele 6 monitorizari mi s-a intamplat sa stau cam o ora sa astept). Va doresc ca la sfarsit sa aveti motive sa uitati neplacerile astea
Cate un pentru toate celelalte fivoase dragi de Albishor!
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
echinox spune:
elbereth ,multumim mult
Annika ,eu am ajuns la 8.00 si am intrat spre 10.30,dupa mine cred ca mai erau vreo 2 fete,poate a sarit peste mine din neatentie.oricum,m-a chemat dupa ce m-am dus si am intrebat ce se intampla pt ca stau de cel putin 2 ore.Eu ma gandeam ca pana in ora 9.00 o sa termin si nu anuntasem la serv ca vin mai tarziu,acum stiu cum sa procedez data viitoare
Eram la receptie ca se vorbea ca nu se lucreaza spermograme sapt viitoare,probabil lipseste embriologul.
Annika spune:
nici eu nu anuntasem ... da' la noi e mai lejer, desi avem program de la 9 in general venim spre 10 ... deci azi dimineata dupa eco am fugit si pana acasa sa mananc si sa dau motanului pastila :)... am si marele avantaj de a sta f. aproape de servici
liza79 spune:
Amargar, nu ai activat mesajele private, nu pot sa iti trimit deocamdata.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46