Ponta a plagiat! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Deci Kovesi nu a plagiat.


Asta e doar opinia ta.
Nici o instanta abilitata nu s-a pronuntat in acest sens.
Pana cand se pronunta, Kovesi ramane suspecta de plagiat.
Simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Sincer, nici tu nu poti fi banuita de obiectivitate. Daca e vorba de obiectivitate ai stii clar lista incalcarilor Constitutiei facute de Basescu, sau motivelor de inalta tradare care indreptateau parlamentul sa ceara suspendarea presedintelui. Nu le stii, pentru ca nu exista. Exista resentimente din partea populatiei (reduceri de salariu, pensii, inchideri de spitale etc pe care nu presedintele le-a facut ci guvernul, dar asta nu conteaza la populatie) si motive mult mai ascunse din partea clasei politice dar atat.
Daca ai fii obiectiva ti-ai da seama ca un referendum in plina criza economica nu este o prioritate. mai ales in conditiile in care presedintele nu are multe modalitati de a bloca actiunile guvernului deci nu constituia un pericol pentru masurile economice luate de guvern.
Daca ai fii obiectiva ai realiza ca toata clasa politica indiferent de culoare a continuat sa se imbogateasca pe perioada crizei, nu doar presedintele si ca prioritatea ar fii sa mentii trendul reformist al justitiei ca sa reusesti intr-un final sa opresti furturile din buget si banii publici.
Daca ai fii obiectiva ai realiza ca intr-un stat politienesc nu ai fi reusit niciodata sa spui ce ai spus mai sus si sa iti mentii libertatea.
Si nu in ultimul rand, daca ai fii obiectiva ai sesiza ca lasitatea manelarismul, tupeul, smecheria si perversitatea sunt trasaturile definitorii pentru TOATA clasa politica romaneasca in special cei care se straduie sa-l dea jos pe manelistul las,tupeist,smecher si pervers.
Cu respect eu prefer sa merg la vot cand votul meu poate face o diferenta.

Madalina
mami de Isabella Andreea si Eduard Andrei
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"


Cu tot respectul, rationamentele tale sunt, din punctul meu de vedere, deficitare.

EU nu pornesc de la premisa "lasa dom'le ca toti sunt hoti, ce mai conteaza unul in plus?" Eu nu tolerez ca seful statului sa fie hot, smenar, tupeist si sa sfideze prin atitudine cetatenii tarii sale. Tu n-ai decat sa consideri aceasta "abordare prezidentiala" ca fiind normala.

Curtea Constitutionala a analizat suspendarea presedintelui si a declarat-o ca fiind constitutionala. Asadar argumentatia ta in acest sens, cu toata parerea de rau, e nula.

Basescu chiar are serviciile secrete la degetul mic si organizeaza vanatori de vrajitoare dupa cum ii pofteste inima. Iar libertatea presei o considera o amenintare la siguranta statului... daca mi-ai fi citit postarile pe tema asta, ai fi stiut. Asa ca da, Basescu are pronuntate tendinte dictatoriale iar Romania e la un pas de-a se transforma in stat politienesc. Unora nu le pasa sau nu considera treaba asta ca fiind o problema in sine (obisnuinta cu opresiunea a fost indelung exersata pe vremea lui Ceausescu...), pentru mine reprezinta o problema majora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da] chiar...seful de acbinet al lui Blejnar ....era insurat cu o matroana.....ioi,asta da moralitate...absolut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui coracora
3. Spui ca intentiile guvernului Ponta sunt laudabile. Atunci da-le si sansa de-a le pune in practica, asa mi s-ar parea corect.

Au avut aproape trei luni sansa sa le puna in practica! Rezultatul celor trei luni de gestiune a economiei: prabusirea leului si a tuturor prognozelor economice ...
Ce-s 3 luni, Capcaune?
Cand ei de fapt trebuie sa inceapa (si au si inceput) cu scoaterea la iveala a fraudelor PDlistilor aflati la putere pana mai ieri..? Vezi rezultatele auditului de la ministerul Elenei Udrea, ce jaf a putut face acolo ilustra blonda! Sau de ce in stare Blejnar si acolitii lui.
Cand a fost Basescu ministru al transporturilor pt prima data? Acum 1000 de ani, in preistorie. Cate autostrazi ca lumea s-au construit de-atunci? S-au inaugurat 3 limbrici de autostrada si aia cu intarziere maxima...!! Asta in 20 de ani in care Basescu si ai lui au tot condus ministerul de resort.Atunci cum poti tu reprosa guvernarii Ponta ca "n-a facut nimic"?
Din contra, lucrurile incep sa se miste, si chiar se misca bine, in directia care trebuie.
Daaaa, coracora ,se misca bineee si in directia care trebuie...sper sa nu gandeasca prea multi ca tine (O sa vedem duminica) ca ajungem sa ne curga zdrentele pe noi si paria in UE...deja suntem mai saraci, in doar 3 SAPTAMANi !!, cu 8 % si toate progresele noastre ,facute ca tara europeana, s-au dus pe apa sambetei...halal directie, amin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Dyanna, ai auzit / citit ieri de ce EU ne taie din fondurile pentru autostrazi si va trebui sa punem noi, de la buget, multi bani ca sa finalizam ceea ce e in constructie?

Din cauza regilor asfalturilor pe care PDL i-a imbogatit si cu care Basescu este prieten la catarama. Au devalizat fondurile avute la dispozitie iar acum EU si-a dat seama ca au de-a face cu o clica de smenari si au taiat finantarea. De ce trebuie sa sufere toti romanii ca PDL si Basescu au inchis ochii la imbogatirea regilor asfalturilor? Parintilor mei li s-au taiat din banii de medicamente pentru ca unii precum Casuneanu sa faca popoul gras!

Ai auzit de cele 1,3 miliarde euro (!!!!) praduite de baietii destepti din energie (Hidroelectrica)? Au fost dati in vileag acum..... Si din buzunarul tau au fost luati bani ca acesti super-bogati sa devina mega-bogati sub obladuirea PDL. http://m.tvrinfo.ro/article/19253

Iaca-ta starea natiunii.... asta e ea cu adevarat, nu ceea ce incearca sa imbrobodeasca PDL-ul populatia.
Si-au batut joc destul. Prea multe lucruri au fost "trecute cu vederea". E timpul sa dea socoteala pentru nelegiuiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Oare ce fel de simpatizanti doreste sa castige premierul cu asa ceva, parca revad secventele cu 'robinetii de aur' din casa lui Ceausescu...si la scurt timp,foaaarte scurt timp, dupa ce au fost siderati de acesti robineti, parintii mei au ajuns sa-si cumpere un tv color cu toata agoniseala lor pusa la Cec in perioada comunista ...se repeta istoria sau am inebunit eu?http://www.gandul.info/politica/referendum-2012-ponta-organizeaza-duminica-ziua-portilor-deschise-la-vila-dante-9907386

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Coracora, nu contest faptul ca toate hotiile guvernarilor din toate timpurile au fost din buzunarul meu, dar nu vrei sa stii ce revoltat e saracul meu buzunar ,in acest sfarsit de luna, cand trebuie sa plateasca facturile la un curs de 4,75.S-apoi eu nu aveam nimic cu d-nul Ponta, sa demaste toate hotiile pe care le constata si sa se adreseze justitiei , chiar asta imi doream...numai ca el s-ai lui au hotarat ca mai bine tre sa cheltuiasca inutil cateva zeci de milioane de euro pe referendum-uri,sa desfiinteze toate institutiile de control din Romania, sa atenteze la principiile statului de drept si ale democratiei si sa arunce in dizgratie poporul roman...na, amu sa-si asume aceste hotarari luate in cele 3 luni de domnie ca nu eu l-am pus sa le ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

post dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Dyanna, s-a explicat de zeci de ori ca asta nu e lovitura de stat, ca referendumul are rost, si inca unul esential pentru statul de drept romanesc, ca (,) costurile referendumului sunt insignifiante in comparatie cu fraudele comise pana acum de PDL si Basescu, samd.
Pe tine te doar ca luna asta, iulie, platesti facturi la un curs de schimb nefavorabil; daca e sa imit discursul basescian de criza as zice: fii solidara cu sistemul care trebuie reformat, tot raul si sacrificiile sunt spre binele patriei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Coracora,inca odata pentru cum gandesti.
Si eu nu fac chestia asta des.

Mergi la inceput