caine contra copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dana, hai ca-ti mai spun o data: eu sunt un om care spune lucrurile direct, nu ma ascund dupa degete. Daca voiam sa te amenint personal o faceam. Cum asta insa presupune o lipsa acuta de logica, nu am facut-o.
Nu stiu cine esti, unde stai, si zau ca nu m-am gandit sa sar in avion si in tren ca sa vin pana la tine la usa sa te bat.

Prin urmare, nu am intors nimic si nu am scris din punctul meu de vedere nici o enormitate. Fii sigura ca daca te-as vedea facand asa ceva as riposta(bataie, paruiala, imbranceala, POlitie, dar ceva as face).Daca esti sau oricare alt om care chinuie si omoara animalele.

Ah, stai ca acum e si mai amuzant Ce legatura are spitalul, urgenta si profesatul? De unde ai tras concluzia ca sper sa ajungi la mana mea? Mare e paranoia asta. :)))
Dupa ce am explicat de n ori ca nu te-am amenintat cu bataia, acum trebuie sa iti explic fantezia ta cu spitalul???

Bine, hai sa o lasam asa

Mergi la inceput

Mady, le-am postat. Cand aflu ceva te anunt! Imi poti scrie te rog adresa exacta pe PM? ca daca vrea cineva sa mearga sa ii ia, sa stie exact de unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Violetan, din nou, presupunerile tale despre cat mai am eu de invatat in relatiile mele cu pacientii sunt egal cu zero. Nici macar atat. Lipsite de importanta.
Asta din cauza ca tu nu ai fost pacienta mea, sau apartinator sau sef, sau coleg etc.
**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, "presupunerea" mea legat de cat mai are de invatat un medic (tanar) in relatia cu pacientii nu este una absurda, ba din contra. Un medic bun este cel care declara si dupa pensionare ca mai are muuuuuult de invatat. Si nu numai medic. Oricat te-ai supara tu, asta e realitatea. Iarasai, modestia e apanajul unui medic caruia chiar ii pasa de pacientii lui, cum a fost Pesamosca.
Sigur ca "presupunerile" mele sunt lipsite de importanta pentru tine, doar vin partea unui om, daca veneau din partea vreunui caine era cu totul altceva. Din pacate, xio, nu mai e vorba despre presupuneri, e vorba despre ceea ce declari tu; nu tu ai spus acum ceva vreme ca pui animalele mai presus decat oamenii? Mai vorbim, in acest caz, de presupuneri?
Ma rog, chiar nu stiu de ce ne mai contram: fiecare si le stie pe ale lui, iar discutiile pe tema asta n-o sa se sfarseasca niciodata si, mai mult vor fi intotdeauna in contradictoriu.
In plus, iti mai spun, cu toata responsabilitatea ca te obosesti degeaba sa intri la subiecte de genul asta si sa contribui cu tot soiul de argumente aiuritoare, usurele, de vara asa, la niste probleme absolut vitale. Atata timp cat vor exista animale agresive in libertate, care ataca, terorizeaza, sfasie si omoara in chinuri adulti si copii, oricat de nevinovate ar fi ele, crede-ma, balanta bunului simt atarna cu siguranta in favoarea speciei umane. Un exemplu de bun simt in acest sens il gasesti pe adevarul.ro ("Femeia care a fost pusa jos, in strada, de cainii fara stapan, in timp ce se ducea la serviciu, a dat primarul Ramnicului in judecata si Directia Administratiei Domeniului Public, castigand procesul. ")Atata timp cat vei "ataca" mamici care isi vad puii in pericol si ar fi in stare DE ORICE, pe buna dreptate, numai sa-si vada copiii in siguranta, pledoariile tale sunt nule, oricat te-ai stradui.

Mergi la inceput

Violeta, din ce imi tot scrii mi se pare ca tu crezi ca discuti cu un decerebrat sau cineva cu IQ-ul de 15.
Stai linistita, stiu ca am de invatat.In fiecare zi invat cate ceva, eu iti spuneam ca aprecierile tale la adresa mea ca medic sunt egale cu zero.
Daca ai vreun exemplu concret in care eu am bruscat fizic sau psihic un pacient sau un apartinator, am luat la misto sau pur si simplu m-am purtat neprofesional, atunci da, e important. Atata timp cat tu citesti ce scriu eu despre mancare si presupui cum fac inciziile, e egal cu zero.Nu ma intereseaza.Eu nu trag concluzii cum esti tu ca mama, nepoata sau amanta din ce scrii la subiectul croitorie.Mi se pare absurd.
Iar aceste fantezii forumistice au ajuns doar sa ma distreze.Imi amintesc zambind cand la orice discutie mi se spunea ca eu sunt doar o amarata de studenta, ca nu o sa termin facultatea, ba ca de fapt nici nu sunt la medicina, doar visez, si cate si mai cate.
Norocul meu ca am o oglinda -pacientii, colegii-, ca daca era sa cred tot ce se scria pe aici ...hehe

Legat de interventiile mele, atata timp cat voi vedea oameni care vor sa omoare animalele, voi interveni.ca iti place sau nu, mi-e egal.
Am mai spus cine este de vina pt. prezenta acelor biete animale pe strada.
Cat despre oamenii mai prejos de animale, desigur, putem interpreta asta cum vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ce sa ia? cainii? nu-i tocmai o solutie.
acum 2 ani i-a omorat cineva haita de caini si inloc de 6 are acum 10 caini.
pe mine ma intereseaza s-o pedepsesc pe vecina astfel incat sa nu mai aduca alti caini.
plus ca nu intotdeauna e cu ei aici, la curte. ea are apartament si la bloc si se plimba cu ei dupa ea. la curte sta de la 10 dimineata pana la 1 noaptea, cand termina de spalat rufe .

Mergi la inceput

Xio, insisti aiurea, ca de obicei. Ce e aia: "iti place sau nu-ti place" eu intervin? Chiar nu-mi pasa daca intervii sau nu. Din partea mea tu poti sa-ti rupi mana scriind; iti spun doar ca interventiile tale sunt chiar pe bune nule si neavenite. Daca ai citi tot ce scriu, cu mintea deschisa, ar fi altceva. Dar tu nu faci asta: citesti printre randuri, ce vrei tu, le ametesti si raspunzi cu totul altceva. Inca o data: e problema ta, si nu e vorba ca "nu-mi place mie", dar crede-ma, esti extrem de enervanta cu interventiile tale, cand realitatea e cu totul alta. Daca tu iti imaginezi ca daca cineva ar vrea sa bage nush ce otrava-n carne si sa omoare toata haita din sectorul 4 de exemplu crezi ca ar sta in drum de xio de pe forum care a avut interventii destepte? Aici chiar ma faci sa rad de-a binelea.
Daca ai citit, se castiga procese local sau la Haga, dovada mai clara cine are dreptate nu exista. Sau oi fi facut si Deptu-n paralel cu medicina si nu m-am prins eu?
Hai, pe bune, sa ne oprim aici. Inca o data: tu poti sa scrii, dar interventiile tale chiar nu atarna absolut deloc intr-o eventuala decizie "caine contra copil de 4 ani." Acum te-ai prins ce vreau sa zic???????????????

Mergi la inceput

Nu conteaza, ei pot lua cainii spre exemplu si fac si plangerea mai departe sau discuta cu femeia.
Desigur daca in Romania ar exista legi, asta nu s-ar mai intampla, dar cand a fost vorba de legi pt. protectia animalelor s-au inflamat unii ca bine ca ne pasa de animale. Daca ii ducea mintea isi dadeau seama ca daca ii spui lui Popescu Ionel ca trebuie sa isi inregistreze si castreze cainele, ca daca vrea sa il abandoneze trebuie sa il duca la un centru special, si ca daca nu afce toate astea primeste o amenda de 2000 de lei, atunci popescu Ionel ar fi fost sensibilizat din cauza banilor si astfel catelul lui nu s-ar fi reprodus, nu ar fi putut ajunge in strada si ar fi fost inregistrat.
dar na, noi nu putem sa fim ca si tarile civilizate.

Violetan, e amuzant ca tocmai eu citesc printre randuri. poate de-aia de 2 pagini incoace trebuie sa iti explic tie ca nu am spus ca medicii injura la lucru atunci canf am scris mesajul ala, ca stiu care e diferenta dintre un medic bun si unul prost, ca nu-mi injur scuip bat pacientii, si Danei trebuie sa ii explic ca eu de fapt nu vreau sa o bat, ca nu o sa apar la miezul noptii cu o bata de baseball si ca nici nu am pomenit ca ea sa ajunga 'pe mana mea'.
Pe mine nu ma intereseaza daca te impresionez sau nu, pt. mine este important cand vad astfel de enormitati grotesti sa intervin.Uite ca prin interventiile astea dana chiar a crezut ca fug la ea sa o bat, tu ai avut ocazia sa imi dai lectii la medicina si psihologie, desi ma intrebi ironica daca am facut cumva si dreptul, iar eu am incercat o alta metoda pentru rezolvarea problemei lui Mady.
Lasand la o parte timpul pierdut ca sa ma lupt cu imaginatia ta si a Danei, macar poate reusesc sa o ajut pe Mady, si tot e bine.

Mergi la inceput

In sfarsit, xio, suntem pe aceeasi lungime de unda! Aia zic si eu: nu-ti mai pierde timpul cu "imaginatia" noastra, pe bune, te rugam!

Mergi la inceput

Madyrizi, in cazul asta doar politia ar putea s-o potoleasca pe dementa. Poate daca ii dau amenda si-o atentioneaza sa nu mai aduca alti caini se potoleste....
Edit ca m-am gandit: n-ai putea trimite inregistrarea la un post tv? Poate a doua ca e mai clara. In general televiziunea inca mai are cuvinte de spus in cazuri de-astea. Daca vrei iti dau adresele de mail de la televiunile principale si careva poate preia. In general preiau. Ce zici?

Mergi la inceput

Ei , Violeta, nu-i problema, am mai avut parte de astfel de scenarii de la alti useri, sunt obisnuita.Daca discutam despre prietenul meu se faceau scenariile in directia aia, iar daca eram mama, in directia aia.Cand nu se poate on topic, devine personal.

Topicul acesta se numeste caini contra copil de 4 ani, iar pana cand nu a devenit 'o sa otravesc (;) cainii' nu am intervenit.

Mergi la inceput