caine contra copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

lol stiu pe unu care s-a aparat de o doamna belicoasa CU maidanezul acesteia pe post de corp contondent
se luasera de la "ma musca cainele matale doamna" "nu-i al meu si oricum, nu musca decat oameni cu suflet rau" etc, situatia a escaladat,cainele a sarit iar, in final se pare ca si doamna avea suflet rau, conform propriului rationament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

da...ce mi place faza asta cu sufletul rau..e plina lumea de babe proaste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Io am un suflet negru ca smoala, de vreme ce m-au muscat 2, nu unu Pe de alta parte, nu stiu cum se impaca asta cu faptul ca am avut caine de la 5 ani pana pe la vreo 30, ca acum am iar si ca inainte de Alka, labradoritza Milka a murit la 7 luni din cauza jigodiei luate de la maidanezi. Nu doresc nimanui sa vada cum ii moare un puiut sub ochi si sa nu poata face nimic...

Ina, am zis de pastile pentru ca n-as vrea sa-i chinuiesc. Sincer, nu cred ca o sa o fac decat daca nu o sa am incotro - totusi, intre caini si copilul meu nu incape alegere. Acum e vara, dormim cu geamul deschis si ma mir ca doarme fetita la ce scandal e intre 23 si 02 noaptea sub ferestre...

Doamne Mady prin ce-ai trecut !! Totusi politia nu poate face nimic ?! Reclam-o ca a batut cainii, poate asa vine...daca la oameni nu pot face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:
si/sau daca te duci la dr. si iei certificat ca e speriata, ca a fost atacata de ciini etc... si daca ai martori care au vazut iti poti lua un avocat sa dea primaria in judecata pt asta?

Asta sunt eu pe cale sa fac. Astept raspunsul de la ASPA in termen legal de 30 de zile, dupa care va urma un proces (pe banii mei, nu-i asa, dar oricum consider ca e mai ieftin decat tratamentul antirabic ) cu PS2, Centrul Teritorial Veterinar al S2, PMB si ASPA. Macar de bani sa-i fac...duopa care o sa cumpar niste halci de carne cu pastile bagate inauntru si gata. Abia astept sa-l vad pe ala de-mi zice ca e ilegal, inuman & stuff. Daca statul nu are grija de cetatenii sai, atunci vom proceda ca in Far East si o sa avem grija noi de noi insine.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Dana, dana..vezi sa nu te prinda cineva ca mine, ca se ne scrii dupa aia de pe patul din spital, cu degetelele de la picioare.

Aqai, e bine ca te.ai apucat sa te 'certi' cu un catel.
sa stii ca sunt multi care alearga dupa masini si nu au nimic personal cu soferul.Dar e bine ca tu ai avut ceva personal cu cainele ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Catelul era un ciobenesc german AL vecinilor, care sarea gardul cu nonsalanta si ma ataca de cate ori treceam cu caruciorul si cainele propriu pe strada. si nu doar pe mine, ci cam pe toata lumea care trecea cu un caine sau un carucior.

incercand sa discut cu vecinul, m-a luat la tipete pe strada ca nu-i cainele lui si ca daca am chef sa chem hingherii. Cand i-am chemat, a inceput cu urlete ca e cainele lui si ca nimeni nu are drept sa i-l ia ca-l tine in curte.

Intre un vecin nebun si un caine nebun cu siguranta amenintata, cam cat crezi tu ca am chef sa stau la discutii, hm? Daca nu imi parea rau ca murdaresc masina frumoasa si alba, il faceam chisalita la cat de drag imi era.

Xio, te-am vazut ca aperi drepturile cainilor si animalelor in general, e nice si mie imi plac tree-loverii ca tine DARconsider ca si dreptul animalului se opreste, la fel ca in caul oamenilor, acolo unde incepe sa-i ameninte pe cei din jur.

In padurea plina de ursi nu ma duc ca stiu ca nu e mediul meu, ci al lor si ca au tot dreptul sa ma manance daca ma prind. Dar la fel comunitatea nu e mediul turbatilor, cu sau fara 2 picioare. Si cata vreme autoritatile nu isi fac datoria, consider ca e de datoria mea sa apar siguranta mea si a celor din jurul meu. Got it?

daca tu sau alti tree-loveri care sa ma luati tot pe mine la 3-pazteste ati fi fost acolo, jur ca l-as fi tranchilizat pasnic si vi l-as fi pus in brate. As fi urmarit cu drag momentul idilic al trezirii.

de altfel, apreciez dedicarea ta, imi place ca te implici, ca oferi solutii si nu doar tii predici, insa te rog sa intelegi ca si oamenii au drepturi nu doar animalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aqai, acum ca ai explicat situatia e altceva. As fi facut figura cu masina, dar indreptata spre vecin si nu spre bietul catel care n-are nici o vina, decat aia ca s-a gasit in familia gresita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

pana la urma, ce atatea discutii? eu vad asa:
1. vecinul are un caine. Daca il iubeste sa il tina in curte si sa aiba grija sa nu iasa pe strada ca il pierde.
2 Daca il pierde, sa nu se vaite...nu l- a iubit suficient.

Si ca sa nu imi sara nimeni in cap: eu am avut un astfel de caine psihopat dar a fost tinut NUMAI in curte . Intr- o iarna, cand au venit cu deszapezirea, aia cu exacvatorul (sau cum s- o numi) mi- au daramat poarta. Cainele a iesit pe strada si eu dupa el ca sa il prind. Eu am strigat la toti ca sa intre in curtile lor si m- am dus sa- mi prind cainele. L- am tinut in casa pana mi- am reparat poarta. M- am gandit ca, este responsabilitatea mea ca stapan al cainelui sa- l pazesc ca pe ochii din cap sa nu scape iar pt. ca nu este normal sa sufere altcineva din cauza lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:
si/sau daca te duci la dr. si iei certificat ca e speriata, ca a fost atacata de ciini etc... si daca ai martori care au vazut iti poti lua un avocat sa dea primaria in judecata pt asta?

Asta sunt eu pe cale sa fac. Astept raspunsul de la ASPA in termen legal de 30 de zile, dupa care va urma un proces (pe banii mei, nu-i asa, dar oricum consider ca e mai ieftin decat tratamentul antirabic ) cu PS2, Centrul Teritorial Veterinar al S2, PMB si ASPA. Macar de bani sa-i fac...duopa care o sa cumpar niste halci de carne cu pastile bagate inauntru si gata. Abia astept sa-l vad pe ala de-mi zice ca e ilegal, inuman & stuff. Daca statul nu are grija de cetatenii sai, atunci vom proceda ca in Far East si o sa avem grija noi de noi insine.

Dana, dana..vezi sa nu te prinda cineva ca mine, ca se ne scrii dupa aia de pe patul din spital, cu degetelele de la picioare.

sa stii ca sunt multi care alearga dupa masini si nu au nimic personal cu soferul.Dar e bine ca tu ai avut ceva personal cu cainele ala.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio sper ca mesajul tau e o gluma...altfel...tocmai ai amenintat un user.....
Eu iti dorec sa ai copil.....restul vine dupa aia....
Nu-mi vine sa cred ca militezi pentru atacarea oamenilor de catre animale...atunci asuma-ti responsabilitatea si raspunde penal.Ia-i acasa,da-le de mancare....sau te rog sa taci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si mai zici ca esti doctor.......am eu un vecin ca tine care dadea mancare la cainii comunitari in fata blocului...l-am rugat de cateva ori sa nu le mai dea aici,ca se invata si apoi pot ataca copiii...e plin aici de copii-3-5 ani...da,de aia nascuti de mame care dau bani la doctori.

Cand m-a injutar i-am facut reclamatie si dupa ce a platit 10 milioane amenda....s-a lecuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, xio, cum vii tu sfatoasa la TOATE subiectele (de gen) si-ti infigi coltii-n oamenii terifiati...Degeaba am batut eu apropouri subtile (de-ti sareau in ochi) ca poate-Dare-ar Domnul!- vom fi scutiti de prezenta inoportuna e persoanelor care intra cu bocancii in suferinta semenilor macar la subiectul asta....N-ai sa vezi!). Eh! Am zis eu ca stau deoparte, da' la asemenea mesaj, sa ma ierte Dumnezeu! Bag seama ca profiti la limita limitelor de bunavointa moderatorilor si sari calul cu mesaje ofensatoare de genul celui de mai sus.
Pai, vorba lui eumada, asta e mesaj de OM? De FEMEIE? De MAMA nu intreb, ca nu e cazul (inca!). De MEDIC????????????????? Nici de veterinar nu era normal, dar de medic "uman"?
Pai, mai, xio, daca Doamne fereste as fi fost cu baietelul meu in ziua aia nefasta si cainele il musca, tu chiar iti imaginezi ca scriam EU cu picioarele prin nu stiu ce spital??? Tu n-ai idee cat de leoaica devine o mama cand e vorba de puiul ei.
E treaba ta daca tu pui viata animalelor mai presus de a oamenilor, dar frumos ar fi sa nu mai faci publice asemenea lucruri. Si inca un sfat, ca am vazut multe, mai ales prin spitale. Ca sa nu fii tu aia care sa (ne) scrii cu degetele de la picioare, vezi cum faci pe la tine prin spital, ca daca te aude careva venit acolo la antirabice cu asemenea declaratii si ai si (ne)norocul sa fie mai malac, asa, si mai inchis la culoare nu te vaz bine...
Repet: mi-e mila de animale, dar, asa cum ai vazut la toate subiectele de genul (si nu numai), cand vine vorba de copiii nostri nu mai tinem cont de nu stiu ce asociatii obscure sau de nu stiu care Brigitte Bardot de Dambovita...

Mergi la inceput