caine contra copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mada, fetele alea saracele s-au speriat ingrozitor, dar au avut noroc ca au intrat in prima scara de bloc cu usa deschisa. N-am mai stat, oricum nu stiam ce sa fac, cum sa ajut. Sa ma dau jos din masina cu atata haita in jur- no f way, doar daca as fi turbat.
Mi-e groaza sa ma gandesc cum fac oamenii aia zi de zi. E infernal in Buftea. Eu vad zilnic, pentru ca o iau si o duc pe bona baietelului meu. Si ea e ingrozita saraca, are o fata care lucreaza la ProTv si face zilnic drumul dus-intors pe jos, evident, printre cainii aia fiorosi. Are vecini care au fost muscati de multe ori, dar cred ca te obisnuiesti, nu? La un moment dat face parte din normalitate te pomenesti! (evident, e retoric, nu ma adresam tie, Mada!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cat am fost in tara am incercat cu reclamatii la primarie si la aia care se ocupa de caini...dar nu am gasit solutii.

si noi era sa fim muscati de cateva ori, copilul s-a ales cu frica de caini de care abia dupa cativa ani a scapat...plus niste pete pe fatza posbil de la sperietura (si astea i-au disparut)

tata a fost muscat de caine, a mers la primar...tot nu s-a facut nimic.

cu vecina care dadea mancare la ciini ne-am tot certat...

solutii nu stiu care ar mai fi...indraznesc sa spun una si sper sa nu imi sara lumea in cap...dar poate ar trebui sa aveti la voi cate spray cu piper impotriva cinilor, sa-l folositi in caz de atac. am auzit ca se gasesc in Romania. nu stiu cat este de legal /ilegal...

si/sau daca te duci la dr. si iei certificat ca e speriata, ca a fost atacata de ciini etc... si daca ai martori care au vazut iti poti lua un avocat sa dea primaria in judecata pt asta?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

spray cu piper e util, e util si cel cu ultrasunete dar e cam hit & miss, unii fug chelalaind, altii n-au nici o treaba.

eu un pot sa le folosesc pe niciunul dintre ele, pentru ca problemele mele cu cainii agresivi apar cand ies cu propriul meu caine; deci n-am nici un chef sa il piperez si pe-al meu, ca doar nu-i el de vina ca au sarit ceilalti la noi.

asa ca imi raman propriile abilitati de a da suturi, oricat de ofensator ar suna asta. insa nici asta nu se aplica in cazul unui batran, unui copil sau chiar al unei persoane care se teme de caini si reactioneaza prost in situtii de panica. Prost dar previzibil. adica ingheata, se balbaie, se inmoaie, da din maini, se impiedica.

incearca un din ala cu ultrasunete, prietena mea pe care au sarit cainii "blocului" (urasc faza asta cu cainii blocului, nu vasile, nu e blocul ma-tii, deci nu sunt cainii blocului, daca ti-i drag de vreunul fa ca mine, ia-l in casa, du-l la vet, baga bani in el pune-i lesa) a cumparat unul cu vreo 40j de lei din Obor. A mers din prima , in sensul ca au fugit scancind, nu l-a mai folosit de atunci ca nu e nevoie, nu mai sar pe ea si cand intra in scara pleaca ei.

in cel mai rau caz ai pierdut 40j de lei.
Cu piperul nush ce sa zic, mi- sa nu sprayezi copilul din greseala, in incalceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
si/sau daca te duci la dr. si iei certificat ca e speriata, ca a fost atacata de ciini etc... si daca ai martori care au vazut iti poti lua un avocat sa dea primaria in judecata pt asta?

Asta sunt eu pe cale sa fac. Astept raspunsul de la ASPA in termen legal de 30 de zile, dupa care va urma un proces (pe banii mei, nu-i asa, dar oricum consider ca e mai ieftin decat tratamentul antirabic ) cu PS2, Centrul Teritorial Veterinar al S2, PMB si ASPA. Macar de bani sa-i fac...duopa care o sa cumpar niste halci de carne cu pastile bagate inauntru si gata. Abia astept sa-l vad pe ala de-mi zice ca e ilegal, inuman & stuff. Daca statul nu are grija de cetatenii sai, atunci vom proceda ca in Far East si o sa avem grija noi de noi insine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

Ch_Dana, da, ASPA este. Am apelat si eu la ei, dar mai demult...atunci a mers foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

aparat cu ultrasunete este foarte bun , am sa imi iau si eu duminica din targ, si sunt decisa sa fac si reclamatie luni dupa ce duc fata la tara , ca sa ma pot desfasura ......
eu sunt mai "mahalagoaica " din fire cand este vb de copilul meu , acum mai sunt si insarcinata si din cauza socul in acea zi am ajuns la urgenta ...deci au avut de suferit ambi mei copii .......

----------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

am dat approve la partea cu datul in judecata, partea cu carnea si pastilele nush ce sa zic. eu personal nu as putea face asta. am batut la caini ca la fasole, cand a fost cazul, adica cand au sarit la mine. si cu stapan si fara. insa nu cred ca as putea omori sau schilodi vreunul in mod constient si voluntar. Insa te inteleg si pe tine.

tine cont totusi de faptul ca a luat un om recent 2 ani cu executare pt ca a omorat 4 caini. 2 ani. Cat Nastase. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Eu as fi intrat cu masina in cainii aia. De fapt am si facut-o o data, cu un "client" Da' era asa de dement incat a dat sa muste din masina, moment in care m-am hotarat sa-l terorozez. aceleram, opream la 2 mm de el si tot asa+ claxoane in capul lui. N-am rezolvat nimic, mi-am descarcat doar nervii... a disparut curand dupa aceea fara sa am vreun amestec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

haideti sa va spun si eu ce am patit duminica. stau la curte, pe un intrand, nu chiar la strada principala. am o vecina care tine 10 caini in strada, le da mancare si apa. duminica am iesit, ca de obicei, sa alung cainii din fata portii mele (eu nu am gard continuu, are si ceva spatii goale si imi e teama sa nu bage copilul cel mic degetelul pe acolo), lucru pe care il fac de multe ori pe zi. fata vecinei, ofticata ca ii alung cainii, a iesit la poarta si a sarit la mine la bataie.
nu are rost sa va spun toata povestea, cert e ca am paruit-o nitel si am chemat si politia pentru ca aveam un brat rosu.
am ajuns la sectie, am dat declaratii. n-am vrut sa merg la INML, dar am insistat sa i se dea amenda si sa fie avertizata in scris.
politia nu intervine sa ia cainii de pe strada sau la sesizari de acest gen. politia intervine doar daca oamenii sunt muscati sau patrupedele batute .
luni, aceeasi vecina, iese in strada cu o bata, in fata portii mele, pentru ca ii este atacat cainele din curte de caini de pe strada. cei pe care ea ii hraneste.
asa bataie ce le-a dat la animalele alea eu n-am mai vazut. am filmat totul pentru ca vreau sa dovedesc ca cucoana asta nu e asa mare iubitoare de animale si ca sa am dovezi de violenta daca mai am nevoie.
nu stiu ce sa fac cu filmuletele. am trimis e-mailuri la protectia animalelor, la primarie... poate vin macar sa ia cainii de aici daca pe cucoana o lasa in pace.
ce sa mai fac cu ele? unde sa le mai trimit? filmuletele sunt destul de lungute si nu le pot trimite pe e-mail.

Edit: anca, te rog sa-mi spui si mie cat ai dat pe un dispozitiv din ala ca imi iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aqai, ma bucur ca fetele alea au avut noroc, pentru ca pentru mine ar fi fost o decizie ingrozitoare. Sigur ca as pune viata unui om mai presus decat a unui caine, daca ar fi absolut vital, dar nu-ti pot spune cat mi se rupe inima de animalele astea. Nu stiu ce as putea face sa ajut, de altfel nu cred ca e un lucru care poate fi rezolvat la nivel individual, deja e absolut cert ca e o problema a statului, deci sa se miste sa rezolve treaba, ca de-aia sunt platiti. Sau e mai misto sa furi intruna, pana nu mai ai loc si sa-ti umpli buzunarele la refuz, sa-ti construiesti 247 de case si sa ignori task-urile pentru care e platit??
Ma rog, asta e tara in care traim....

Mergi la inceput