Bobocei de sept-oct 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
danielabejan spune:
salutare tuturor!
sa dea dumnezeu sa avem numai vesti bune de transmis de-a lungul acestui capitol.
azi am avut intalnirea cu moasa si mi-a confirmat ca bebelina noastra este intoarsa cu capul in jos, ceea ce ma bucura foarte mult si desi ma simt eu slabita nu am anemie, dar mi-a recomandat sa mananc multe legume, fructe in special cele care contin fier si vitamina C pt a avea o nastere mai usoara
adina fi mai cumintitzica pe caldurile astea in special
lalu esti o fericita din toate [punctele de vedere, ai intrat in sapt 38 si din clipa in clipa poti ajunge la momentul in care iti vei tine pruncul in brate, multa sanatate si un bebe frumos, sanatos, mancacios si o nastere super usoara.
olivette te inteleg perfect cum e cu lenea, mie abia acum mi-a mai trecut adik aproape in miez de noapte, iar cu terminatul aranjamentelor stai linistita k toate vor fi gata le timpul lor si pe placul tau.
corina spor la aranjat camera lui bebe
mami_ilinca felicitari pt rezultatele de la eco si pt bebe sanatoasa, nu mai fi necajita k esti o mamica puternica de fel nu isi au rostul supararile, iar legat de masuratori ai incredere in bebelina ta k e la fel de puternik precum mamica ei si cu siguranta se dezvolta asa cum trebe.
sandy eu nu te pot ajuta cu date de la eco pt k nu am facut decat 2 eco mari si tari la 12 sapt si la 19
nu mai stiu sa ai parte numai de zile frumoase alaturi de cei dragi si apoi sa vii din nou printre noi , sa ne mai impartasesti gandurile tale.
tzitziri chiar interesant site-ul cu calcule, daca mai ai chestii asemanatoare si utile le primim cu drag
paula cum te mai simtzi?
bob_pixel spor la cumparaturi si aranjat, sper sa ai parte de o noapte mai linistita azi si bebelina mea a fost agitata noaptea trecuta, cine stie ce griji isi fac si ei mititeii acolo in burtici, ii pune pe ganduri faptul k au din ce in ce mai putin spatiu de miscare sa ne aduceti si noua info proaspete de la curs maine.
patric bebe ce mai ploaie ai avut tu azi sper sa isi faca efectul regimul
kytana vb si cu al tau de carut is multe bune si la oferta si aici, pe amazon, pe e-bay, poate reusesti sa nu iti iei unul in romania si sa iei doar in anglia, sau poate lua el din anglia si sa il aduca in sept sau oct cand vine in romania, vezi unde sunt mai bune ofertele, daca e nevoie de oferte de pe aici iti pot spune oricand.
oricum e frumos si interesant si carutzul ales de tine momentan
carmen +are dreptate e mult prea ok aici k sa stricam atmosfera, asa cum suntem, inconstiente, tematoare, experimentate sau incepatoare me imteresa una dde cealalta si pastram legatura in functie de posibilitati si stari si asta e ce conteaza, pe langa asta tre sa ne pregatim sufleteste toate pt a o sustine pe lalu, caci momentul ei poate veni in orice clipa.
nu a jignit nimeni pe nimeni aici, ne-am vazut si ne vedem in continuare de burticile si bebelusii nostri, asa cum crede fiecare de cuviinte si cu dumnezeu inainte sper sa pastram legatura si sa ne sfatuim si sustinem in continuare caci pt asta am ales sa activam aici.
paula si eu merg tot insotzita cand plec de acasa, azi spre exemplu la intalnirea cu moasa mi-am luat sotul cu mine, mai ales ca am uitat sa mentionez ieri seara m-a apucat o durere de sold de abia mai calcam in piciorul stang si abia asta seara mi-a mai trecut si de ars eu mai tot timpul fac cate o boacana in bucatarie in ultimul timp nu trece una bine k o fac pe cealalata, dar nu-i bai k trec toate.
patric bebe serviettes carres e posibil sa fie muslins pe care mi le cer si mie aici, intra pe mothercare si le gasesti acolo, sunt niste bucati de material din bumbac de diferite marimi pe care cik le poti folosi pe post de prosopele pt bebe knd alaptezi, knd il pui sa ragaie, chestii de genul, acu nu stiu sigur dar e posibil sa fie muslin de aici.
sandy felicitari pt masuratorile bune de la eco
olivette si eu am probleme cu somnul mai ales k pe dreapta cam greu pot sa mai stau si eu si pe stanga ma cam bumbaceste fiica-mea asa k nu stiu cum sa mai dorm pt k pe spate nu am nici o sansa m-as sufoca in 5 min.
felicitari stela pt rezultate, cu infectia urinara asa am patit si eu am facut la 12 sapt si apoi am scapat de ea si sper sa nu mai apara deloc, ma bucur ca ti-ai rezolvat cu actele pt concediu, sa te bucuri de timpul liber si de banutzi, spor la amenajat camera lui bebe.
carinablanca poate dupa ce o sa nastem starile astea vor disparea definitiv, nu e litera de lege sa ne bantuie si dupa.
anda82 bine ai revenit, incearca sa ai mai multa grija de tine si sa te odihnesti mai mult si stai linistita k bebe s-a pozitionat bine in burtica si nu se grabeste sa isi paraseasca garsoniera cu sfaturi despre haine nu te pot ajuta pt k la mine vremea e total diferita.
moro_k si mie imi e cam rau uneori, dar ma incurajez singurik, mai ales k rezultatele la analizele de sange au iesit ok, eu knd sunt ametita sau simt k nu pot manca fac tot posibilul si fac un pic de miscare si mai trece ameteala sau dorm putin si cu mancare rontai cate putin din ce pot si eu numa sa nu am burtica goala.
lulutza sper k esti ok cu ai tai si nu au mai aparut divergente
pupici pt toata lumea si sa ne auzim cu bine maine (azi)
30+ Emma
patricbebe spune:
Buna dimineata!!! Va raspund in grup ca daca ma apuc la fiecare cu nume sigur iese o varza de numai
Azi se pare ca "norisorul" meu e ceva mai cuminte , scoate doar limba la mine, sper sa nu se nesimteasca mai incolo. Dieata fara suculetul meu de mere de dimineata vad ca are ceva efect.
Vorbeati de nume pentru bebelusi, Sf Sofia se serbeaza undeva in septembrie, cred ca pe 8. Noi am ales numele mijlociu Sf Rita ( sfanta lucrurilor imposibile) cititi nitel si din viata sfantului/sfantei inainte de a alege numele pentru bebe.
Ma simt mai linsitita ca nu sunt singura cu pregatirile in pom, abia astept sa se varuiasca in camera, asa incep si eu sa ma simt mai bine chiar daca eu sunt genul cand plec undeva am bagajul facut cu minim 3 zile inainte, deci pentru bebe ar trebui conform fixurilor mele sa fie deja gata.
Despre ce ziceam cu prosoape/scutece patrate, eu o s acumapr si din alea gen finet, din alaea de ragait si ce mai trebuie sa nu ma trezesc ca nu e corespunzator. Am pe lista si perie de peiptanat pentru bebe deci eisim cu ea din sptial frezata si aranajta. Sotul vrea sa ii cumpere si parfum pentru bebe
Cine e cu dureri de solduri, oase pelviene si alte suferinte ma adaug la lista. Cine e cu dureri de masele sa mearga la medic ca nu e bau bau.
Retete o sa mai pun cand vine mami la mine ca deja mi-a facut o lista cu ce mancaruri libaneze vrea sa ii fac asa ca o sa am ajutor la pozat si povestit. Kytana a postat pe blogul ei ceva retete si sunt pe bune libaneze
La ora asta atat imi aduc aminte!! Aaaa, cine a mers la curusri sa faca un rezumat ca sa aflam si noi ce zic si informatii noi.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!
32w cu Ilaria Rita
lalu85 spune:
Neata burtici
Eu tot somnoroasa sunt...noaptea nu prea dorm de dureri de burtica si spate si os pelvian....apoi reusesc sa adorm spre dimineata si cand imi este somnul mai drag trebuie sa merg la baie
Kytana, frumos carutul, imi place, dar ce culoare ai vrea?
Bob, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele cumparate
...Vroiam sa mai raspund dar nu mai stiu sunt varza rauu....am uitat ce am citit...va rog sa nu va supi pe mine
aaa...vroiam sa va intreb de unde pot cumpara vata direct portionata si impachetata in comprese sterile? stiu ca a spus cineva ca se gaseste la o farmacie, dar nu mai stiu nici cine a zis si nici farmacia....
p.s. Eu zic sa evitam sa mai intram pe fb...eu nu mai citesc de ceva vreme ce se scrie acolo pt ca se spun numai rautati....eu zic sa stam noi cumintele aici si sa ne vedem de ale noastre ca tare bine ne este asa
lalu85 37+ cu
m_m51981 spune:
Buna dimineata! Sper ca sunteti bine mai ales pe vremea asta minunata...inorata.
Am si eu o intrebare..ati scris ca lucrurile pentru camera lui bebe cumparate din ikea sunt foarte frumoase(nu mai stiu cine le cumparase...si imi e frica sa ma intorc sa vad, sa nu pierd tot ce am scris)...de aici inteleg ca le-ai vazut.Cum le puteti vedea?Sunt poze undeva si nu ma pricep eu sa le vad..sau am inteles eu gresit?:P
m_m51981 spune:
Iar caruciorul acela din link este superb si pretul e ff bun daca e doar 350. Fina mea a fost si ea in dragonul rosu, europa..pe acolo si a cumparat unul 2 in 1 la 650 de lei..si zicea ca nu prea erau preturi mici,..ca asta era singurul de care a putut sa se atinga....nu o fi cautat unde trebuie...cine stie.
PaulaFrida spune:
Neata fetelor
lalu la sensiblu se gaseste vata invelita in fasa sterila
Eu sunt un pic cam somnoroasa,ma pun sa ma culc putin
pe toate
Sa avem o zii frumoasa
Paulafericita 31+ cu Roland
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Am mult de raspuns si de scris, dar nu pot acum, sunt rupta de foame, trebuie sa bag ceva la ghiozdan ca musiu bebe deja se agita sucarit.
Am terminat si eu jumate din ordinea si curatenia pt camera noastra si a bebicului (nu exista camere separate, asta e ).
Stela, dupa ce ca tot mergem cu evolutia bebelusilor cot la cot, acum ii si botezam la fel. Daca facem baietel, Andrei il va chema. E un nume special pentru familia mea (a se citi a mea, nu a sotului ) si era timpul ca cineva sa-l stapaneasca ! Iar la fetita va fi Iris, ca asa mi-a placut mie, na! plus Elena, iarasi un nume cu legaturi de suflet in familia mea.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
corinuka_g spune:
'neata burtici!
aveti dreptate, aici tre' s-avem o atmosfera frumoasa, avem noi destule griji si ganduri...
n-am citit decat pe sarite, suntem in plin smotru...camera lui daviducu' se contureaza frumos
kytana ti-am pus un link la pag 1 pentru carucioare, l-ai vazut?
va pupam!
_
30+ David Gabriel Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Buna ziua si de prin Lipova
Am fost la intepat pentru analize si la 2 jumate am rezultatele.Aceleasi contractii pe drum si la dus si la intors ,ba cand am venit spre casa chiar m-am oprit pe o banca in parc ca nu mai puteam.Cred ca n-o sa se termine drumurile decat cand plec la spital,vad ca zilnic mi se arata cate o iesire,
33+
stella87 spune:
Buna, burtici!
Noi am adormit tare bine, eu am visat numai hainute de bebe. Azi trecem la calcat, cu pauze, bineinteles Se pare ca domnii muncitori se misca tare repede, iar renovatul va fi gata vineri Pana la urma voi mai face un drum pana in alexandria dupa niste acte. Anidaz, te inteleg perfect cu iesirile. Asa mi se ivesc si mie, mai ales cele de la pranz prin canicula
Daniela, Ce bine ca am scapat de infectii din prima lovitura. Stiu cazuri in care tot recidiveaza.
Moro scrie-ne mai scurt, ce mai faci, cum te simti si vei vedea ca-ti vei da drumul la scris Si mie mi se pare cateodata ca n-am timp sa scriu, dar incerc macar sa nu raman in urma cu cititul pt ca sunt curioasa ce mai fac fetele, chiar daca eu n-am noutati.
Kytana, ce-i cu tine? Nu ne mai servesti cu niste pepene in dimineata asta?
Bob, imi plac numele alese de tine daca e fetita. Noi am optat pt Matei Andrei la baietel, ambele fiind propuse de sot, iar mie mi-a placut combinatia.
fericita 33+ cu