Bobocei de sept-oct 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_77 spune:
Daca ma intreaba si e vorba de o mamica care nu are ii dau eu cu draga inima, dar cum mi s-a povestit ca au cerut hainutele inapoi inaintea externarii si li s-a spus ca nu mai sunt, mi se pare urat. Crema si pampersii nici nu ma gandeam ca mi le da inapoi, dar hainute, scutecele de finet, prosopele etc mi se pare urat sa nu mi le dea. Repet daca mi-ar spune vin mamici care nu au, nu-si permit... le-as lasa si le mai duc si in plus, dar nu sa-mi spui ca nu mai sunt desi lucrurile fiecarui bb stau in cosuletul lui.
Poate am inteles gresit dar asa mi-a spus o prietena ca la Giulesti nu i au mai dat primul rand de hainute. Poate confund eu spitalul.
Felicitari ptr analize Adina, felicitari Olivia, felicitari ptr bebelina dolofana Ramona ma bucur ca avem vesti bune
33+ Bogdan Alexandru
lalu85 spune:
Adriana77, eu ma gandesc ca se intampla lucru asta la maternitatile unde nu iti lasa bb cu tine....si din cate stiu la giulesti nu iti lasa copilul cu tine, stiu ca a nascut cumnata mea acolo acum 8 luni. La polizu nu vad de as da hainute sau altceva daca bb sta cu mine in rezerava....o sa vedem acolo desi mie nu mi se pare normal si daca s-ar intampla asa eu m-as lua de ele. Inteleg sa vina sa ma intrebe daca vreau sa las niste pampersi sau sampon....dar hainute si prosoape nu as da decat daca as vedea eu mamele alea care nu au....la cat de nesimtite sunt nu ma mai mira nimic la ele(la infirmiere si asistente)
lalu85 37+ cu
nu_mai_stiu spune:
Astazi am intrat in saptamana 33 Diseara la 6 eco.Abia astept.
Fetelor multumesc de sfaturi pentru nepotica mea.A incercat toate metodele.Astazi vrea sa o dea pe antibiotic.A luat proba din scaun,a dus'o la analize la un laborator privat.Faza nasoala e ca sambata abia ajung rezultatele.
Lalu,ea traind in Germania acolo nu se dau medicamente la copii.Si ea e cam speriata la gandul ca ii da antibiotic.Noi suntem din Botosani.Treburile la noi nu se misca ca in Bucuresti,din pacate.
Irimell,bine ai revenit printre noi.Te asteptam sa ne scrii mai des.
Patricia,nu te ingrijora,in momentul cand o sa ai o contractie o sa'ti dai seama ca e contractie.Dureri la oasul pubian am si eu,dar nu tot timpul,marimea colului habar nu o am.A zis ca totul e in regula de fiecare data.
Imi pare rau de tabelul cu marimi.Am crezut ca o sa ne fie de folos.Dar fiind la primul bebe...vedeti...am dat cu bata in balta.Sa-mi fie cu iertare
tzitziri mersi de pontul cu salteaua.Eu intrebam ce fel e mai buna.Cred ca ma stresez prea mult.Inainte dormeau saracii copii in covata.Nu stiu daca stiti ce'i aia...sau e un regionalism
Din experienta prietenelor stiu ca cele mi bune pompe de sani sunt cele de la avent.Si cea manuala si cea electrica sunt foarte bune.
Anidaz Felicitari pentru rezultatele bune.O anemie nu e de speriat.Eu o sa'mi cumpar sa beau ceiucul de zmeur din saptamana 36.O sa vedem daca are un efect ceva.
Noi nu am mai facutde cand eram prin luna a 3-a ,intrasem in luna a 4-a cred.Nu vrea sotul meu.
Olivette Felicitari.Eu tot azi.Teoretic mai avem doar 7 saptamani.
Si eu sunt in stres cu numelel copilului.Nu imi place nimic.as avea pe lista :Andrei.Alexandru,Vladimir,Gabriel si Victor.
ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
adrianadana spune:
Buna ziua tuturor
Andreea antibioticul il da la recomandarea unui medic? Trebuie avuta mare grija pentru ca sunt multe antibiotice care provoaca diaree. Daca nu e asa de grav (2-3 scaune/zi) mai bine ar astepta pana sambata, insistand pe hidratare si regim aliomentar strict. E posibil si ca antibioticul pe care-l da sa nu apara in lista celor eficiente (in caz de infectie bacteriana). sa incerce cu ceai de menta, supa(piure) de morcovi daca nu suporta orezul. Dariei ii dadeau si furazolidon la spital (si avea o luna si jumatate). Dar ar trebui intrebat un medic.
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Adriana_77 spune:
Lalu presupun ca e vorba de prima zi, mi se pare ca in prima zi nu iti aduc bebele, daca gresesc nu dati cu pietre.
Andreea felicitari pentru noua saptamana.
33+ Bogdan Alexandru
tzitziri spune:
Andreea, sunt perfect de acord cu ce a spus adrianadana despre diaree. Daca fetita se hidrateaza corect (asta e in primul rand pericolul la diaree),nu are starea afectata, atunci si eu as accepta rezultatul analizelor. E drept ca in Bucuresti la urgenta ti le da in cateva ore, dar daca ea nu da semne ca e ceva in neregula, nici eu nu as da antibiotic.
Uneori dureaza si mai mult pana se elimina tot virusul sau e o fi din organism...si se elimina prin kki.
Legat de saltea....am cautat sa vad ce model avem noi. Dar cred ca nici nu l-as mai gasi. Au tot revolutionat astia modelele de saltele, ca al meu, de acum 4 ani,deja cred ca e legenda
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
34+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Olivette spune:
Adriana
Andreea, da, teoretic mai sunt 7 saptamani.
Fetelor, ma gandeam ca deja suntem in august si o sa avem bobocei de luna asta!
Lalu sigur o sa fie si mai intelesesem ca si Tzitziri are cezariana programata luna aceasta.
Si Adina stiu ca are cezariana programata pe 7 septembrie, deci nu mai corespunde DPN-ul de pe prima pagina.
Ce ziceti? Facem un update la prima pagina? Sa trecem pe cele care stim sigur ca sunt programate? Sa stim si noi cand si pentru cine sa facem galerie, nu?
33+ Maya
MoRo_K spune:
Buna fetelor :)
MamiIlinca si Anidazmerci pt raspunsul legat de antitetanos-Vta am intrebat si eu aici nu se face cumnata mea care a nascut cu acelasi doctor cu care voi naste si eu nu l-a facut...o depinde oricum de la doctor la doctor
Anidazbravo pt analize bune!
Kytana citit info de la curs astept cu nerabdare info noi...am intrat si pe linkul pe care l-ai dat si-am citit cate ceva...aaa...si-am intrat si pe blog si-am la retete :)
Lalu sa dea Domnul sa se rezolve cu locul de munca citind ce ti-au raspuns si fetele tind sa cred ca nu se poate ca se va rezolva favorabil ....si de ieri de cand ai scris listuta am inceput si eu s-o scriu preluand din toate partile...vad ca se tot intinde :) ....mai ales lista pt mine pt ca aici unde voi naste eu pt bb tre sa am doar hainele in care il vom scoate din spital asa mi s-a spus...
Patricbebe am aruncat un ochi...si sigur cand voi avea nevoie voi citi in fct de companie eu habar n-aveam nici ca idee ca se poate sa nu platesti d-aia e un pont super :)
Olivette ma bucur ca-i asa frumos spitalul sectia unde vei naste e mare lucru ca-i asa nou/curat alta stare si incredere iti da!Si ma bucur ca macar sunt la fel lucrurile cu "colul nazdravan" :)
Adrianadana bine ai revenit!
Irimell bun venit!si aici sunt diferente fara de Ro ...e cred normal...dar nu m-am stresat nicicand pe principiul ca am incredere in doc meu deci totul ok
Corinuk felicitari pt camera lui bb!! off cand om termina-o si noi...cred ca mijlocul lui septembrie.....
Si acum despre noi...ieri seara a plouat la greu si s-a racorit pt o zi...vaaai ce bine a fost ....de dimi am avut treaba un pic prin oras si recunosc ca am cam obosit...dp am stat cuminte...azi ma doare mijlocul si se-ntinde pe un picior plus intre picioare...asta e....va trece :)in rest mi-am facut ceva nervi cu posta greaca...ufff ...si nu e prima oara cand ramanem fara postas si ma duc eu si caut in maldare scrisorile/facturile/coletele noastre...si n-am gasit mare lucru azi...s-asteptam niste carti...sper sa nu se piarda...tre sa ma mai duc sapt viitoare....offf situatia asta "balcanica" ma omoara....
Ufff zis naduful acum o tai sa pun masa :) si mai intru la verificat mai pe seara ...ma bucur ca se scrie mult si cu folos zic eu:)
puuuup
29
lalu85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_77 Lalu presupun ca e vorba de prima zi, mi se pare ca in prima zi nu iti aduc bebele, daca gresesc nu dati cu pietre. Andreea felicitari pentru noua saptamana. 33+ Bogdan Alexandru |
Adriana, la Polizu daca nasti normal si totul decurge bine si nu sunt probleme, iti aduce bebele in 3-4ore in rezerva sau salon. Daca nasti prin cezariana atunci ti-l aduc a doua zi
lalu85 37+ cu
nu_mai_stiu spune:
Fetelor,nu stiti cat de mult au ajutat-o pe sora mea vorbele voastre.S'a hotarat sa nu ii dea antibiotic si sa astepte rezultatele analizelor.Vreau sa va mai intreb o singura chestiune si promit ca nu va mai stresez cu nepotica mea.Ca si asa ca e .
Acum sora-mea are frica sa nu aiba intoleranta la lactoza.Pentru ca rudele sotului ei au intoleranta la lactoza si acum in Romania i-a dat pentru prima data smantana,branza de vaci facute de casa,de mama mea.Ieri de exemplu se mai legase putin caca,scuze,dar nu stiu cum sa scriu mai dragut.Si a avut doar 3 scaune moi.Aseara i'a dat branza de vaci cu morcov parca si dimineata a facut caca apa si pana la ora asta 4 scaune apa.
Ce vroiam sa va intreb defapt...in pampers gaseste ceva gen ca un mucus...stiti ceva?De ce?Ce o fi?
Scuzeeeeeeeee pentru
ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png