Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna burtici, ce harnicute ati fost, multumesc fetele
Despre bagajul de spital, acum de cand vorbim, am aflat de la prietene ca se mai intampla sa nu primesti inapoi ce ramane din ce dai asistentelor ptr bebe. Am inteles ca se mai intampla ca nici toate hainutele sa nu le primesti si m-am hotarat sa pun in bagajul ptr bebe hainute mai simple, eu de dragul lui le alesesem pe cele mai frumoase, ca daca tot n-a fost sa fie fetita cum visam eu la rochite si codite, macar sa fie cochet bibiloiul. Am intrebat si mi s-a confirmat ca la Polizu, Giulesti si la Filantropia mamicile nu au primit tot ce au dat ptr bebe, desi fiecare bebelus are un cosulet al lui. Asa ca o sa reorganizez bagajul lui bb.
Fetele care ati nascut prin cezariana, dr mi-a spus sa am pregatit Galactogil ca va trebui sa iau, dar tot uit sa o intreb si pe prospect nu scrie, in cazul in care bb nu se grabeste si vine in ziua programata, granulele se iau inainte de operatie sau incep sa le iau dupa?
Eu ma duc la cardiolog la pranz sa-mi puna aparatul faimos pentru monitorizarea tensiunii si mi-a spus sa fac plimbari diseara si maine dimineata, sa vedem ce si cum. O sa fiu de vis pe strazi cu burtoiul si cu aparatul pe care ma indoiesc ca rochita va reusi sa-l ascunda, eu si robocoop.

33+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Miro, la farmacia Baby Tei au mai multe feluri si este din aceea ieftina si scumpa, pt toate buzunarele

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mi-au iesit bine analizele,doar o usoara anemie si atat,

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Adriana, la Giulesti bebelusii stau infasati in paturici. Nu se iau hainutele de acasa decat cand ii imbraca pentru externare.La restul ai posibilitatea sa ii tii cu tine, asa ca ii schimbi tu.
Referitor la dat inapoi acasa....mie mi-au cerut pampersi (si aia calculati la 4-5 pe zi sau nu stiu cat calculau) si produse cosmetice de la Sanosan. Pe care le-am lasat eu oricum acolo (sunt o gramada de mamici care nu isi permit sa duca nimic, asa ca nu m-a deranjat sincer sa le las acolo sa le foloseasca pentru alti bebelusi - adica ma indoiesc ca le luau ele acasa)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
33+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Si totusi Elfica pe uinde-o umbla?

33+

Mergi la inceput

Si cumnatei mele i-au cerut permisiunea sa foloseasca 2-3 pampers pt cei care n-aveau si la fel sapunul Protex lichid ,care se foloseste in matern.Si zicea cineva de baita:se face si in maternitate doar ca sub jetul de la robinet si daca ai prosop il foolosesc daca nu il sterg ele cu ceva gen scutecel.

33+

Mergi la inceput

Dopul gelatinos la cumnatele mele a fost fie ca un cheag gelatinos cu tenta portocalie,fie scurgere mai groasa gelatinoasa cu firisoare de sange.

33+

Mergi la inceput

Ma bag si eu la un somnic ca desi am vrut sa evit tot m-a prins caldura pe drum si m-a toropit.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Somn usor Adina si sa papi carnita si fructe multe....aaa si salata de sfecla rosie, face minuni in anemie.

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hello la burticute!

Ce animat e pe-aici si ce-mi mai place!

Bine ati revenit fetelor care nu au mai scris de mult (nu dau nume ca nu le-am retinut pe toate si nu vreau sa fie cu suparare)

Merci si fetelor care m-au incurajat cu colul meu nazdravan.

Eu m-am uitat la un film pe Hbo si la final erau niste copii cu sindrom Down, foarte veseli, dar pe mine m-a luat un bocit cand i-am vazut... hormonii astia.

Ma gandeam ca nu mai stiu daca bebeii de aseara de la Cf2 erau infasati sau in body si apoi mi-am adus aminte de piciorusele micute ale unui bebe, deci rau in body!

Lalu, mi-am salvat si eu listuta ta si cu completarile fetelor. De fapt eu am tot salvat intr-un word tot ce ziceati voi de cumparat.... si a ajuns fisierul meu sa aibe 10 pagini

Aaaa, pana la urma la dr i-a bagat sotul in buzunar 50 lei, aceasta a zis multumesc, si sper sa fi fost multumita.

Intreba cineva de nume de baietei. Noi daca am fi avut baietel i-am fi zis Cristian Alexandru.

Azi am facut 33 saptamani, iuuuuuupiiiiii!

33+ Maya

Mergi la inceput