Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Lalu am sunat-o pe fata respectiva si am cerut amanunte, a nascut natural la pranz, dar dupa vreo 2 ore cand a mers la toaleta a lesinat si i s-a spus sa se odihneasca si sa-l ia pe bb dimineata, taticul cand s-a dus sa vada bebele a dus hainute, pampers etc. Cand l au adus pe bb a 2 a zi dimineata nu i au mai dat nimic, ea a intrebat , asistenta a zis ca ea nu stie nimic colegele poate stiu, ei in momentul ala nu i s-a parut important, iar cand a plecat acasa ziua urmatoare (a 3 a) la pranz i s-a spus ca nu se mai gaseste punguta lui bb. O data ai zice ca e o intamplare, dar pare o practica frecventa. Si cum eu fac cezariana, clar va trebui sa dau din prima zi bagajelul lui bb, de asta il reorganizez, macar sa nu-mi para rau dupa, ca si daca fac scandal probabil voi primi replica de genul „nu pe tura mea... nu stiu... colegele„

33+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

[b]Andreea[b], cat are fetita?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
34+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Fetita are 9 luni,pe 9 august face 10 luni..A fost alaptata exclusiv pana pe la 6-7 luni.Faza e ca in Ro,de cand a venit i s-au introdus multe alimente noi.Ii da si smecta de vreo 3 zile.

ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna gravidutelor,

Ce faceti? Vad ca avem multe sarbatorite azi Inclusiv eu am intrat in saptamana 35 Nu-mi vine sa cred ce putin timp a mai ramas.Ma bucur si sa vad ca nostru s-a mai marit

Sa-mi fie cu iertare ca v-am citit asa in reprize si nu mai stiu cine a intrebat de dobul gelatinos. La cursuri ni s-a zis ca poate sa se elimine partial sau tot dintr-odata si ca nasterea poate sa survina si la o saptamana de la eliminare, deci nu e semn clar ca incepe travaliul.

Legat de pudra de baneocin pt buric, daca nu se mai gaseste, la fel de buna e betadina. Tot la cursuri ni s-a zis.

Dureri de os pubian n-am experimentat, de fapt, n-am avut nicio durere. Doar cand sunt obosita simt un disconfort in partea de jos a burtii, ca si cum ma taie ceva. In rest, am contractii BH zilnic, dar fara niciun fel de durere.

Lalu, daca te intereseaza legislatia cu privire la gravidute, uite aici articolele din lege: http ://www.costelgilca.ro/legislatie/document/1009/ordonanta-de-urgenta-a-guvernului-111-din-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor.html Am pus un spatiu intre http ://

Olivia, ma bucur mult ca esti bine cu colul si ca a mai trecut inca o saptamana cu bine. Sa saarbatorim tot mai multe!

Fetelor, eu de vreo 2 zile nu mai am picioare, am labe! Mi s-au latit si umflat asa subit si tot de vreo doua nopti am remarcat ca am degetele de la maini amortite, mai mult la mana dreapta si daca vreau sa le indoi ma dor si nu le pot controla. Ar trebui sa-mi fac griji?

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetelor

Ma bucur ca s-a animat asa de frumos forumul

Si cu Galactogil-ul ma intreseaza si pe mine daca se poate lua inainte de operatia de cezariana.
S-ar putea sa nasc cu cezariana si as vrea sa alaptez cat de repede posibil.

Sa aveti o zii frumoasa

Paulafericita 31+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Andreea, sa nu te superi ca insist....dar chiar si in Botosani fiind, nu exista cabinete sau o pliclinica ceva....totusi este bine sa aveti si o parere avizata...chiar daca sa zicem ca i-ar prescrie antibiotic sau mai stiu eu ce, nu sunteti obligati sa-i dati, este alegerea parintelui daca accepta sau nu....eu zic sa mergeti la doctor sau la spital de copii, totusi sa nu se deshidrateze prea rau....este micuta fetita si atatea scaune nu sunt ok...daca mai continua cu scaunele mergeti la medic nu stati pana sambata, sau scoteti din alimetatie toate lactatele si vedeti cum este...
Inca o data, sa nu te superi pe mine

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

De galatogil as fi si eu interesara tot din motiv de cezariana

Andreea eu as zice sa scoata din alimentatie lactatele si sa-i faca testul de intoleranta ,daca sunt antecedente probabil ca si fetita e la fel.Sanatate multa ii doresc!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreea, pai atunci eu cred ca asta e problema.
Copil alaptat exclusiv pana la 7 lui caruia ii introduci in cateva zile nu stiu cate alimente noi....nu e ok.Si mai ales smantana...branza de casa ar fi ok, dar smantana aia nu imi suna bine...si daca mai sunt si alte alimente noi chiar nu poti sti care a avut efectul asta.
Ei nu au acum stomacelul format cum trebuie.Diversificarea incepe treptat, la inceput se recomanda un aliment nou la 3 zile. Sa vezi cum il tolereaza. Ori la ea..
Eu as reveni la ce se stie clar ca tolereaza (ce manca si inainte) si as mai astepta sa se regleze....pentru mine e logica explicatia.Nu zic, o fi si ceva infectios, dar diversificarea asta fortata si rapida sigur a avut si ea efectele ei...

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
34+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Pentru deshidratare e foarte bun hidrasec,dar parca a mai scris cineva.
Eu spal hainute de bebe

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gagici, sa nu ma stergeti din lista, sunt prin zona dar nu prea reusesc sa intru, treburi, calduri cand fugim de acasa pe unde putem, etc. Totul e ok, am crescut mult, ma simt grea si dorm foarte rau.

N-am citit mare lucru ca s-a scris foarte mult. Acu fug sa fac un tort de menta cu ciocolata, maine e ziua mea si e preferatul meu. O sa ies cu familia la un gratar si cam atat.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 33

Mergi la inceput