BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
mena1906 spune:
Anca B. felicitari pentru printesa! Au rasarit fetitele, dragelor, ca nu prea aveam.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
zbubu spune:
Cris, Viki, multumesc mult!
Anca, felicitari pentru bubulina!!!
Fetelor, acu sa o dam in zodii, dupa cum mi-a modificat doctorita dpn-ul s-ar parea ca va fi o capricoarna! Voi cum stati la capitolul horoscop?
15+
maggie_33 spune:
Zbubu, felicitari pentru fetita!
Vikisor, imi pare rau sa aud rezultatele statistice. Dar iti voi spune ca si celelalte fete, nu sunt cu caracter de diagnostic. Am o cunostinta careia chiar si dupa amniocenteza i s-a spus ca este cu risc de SD, si culmea, cand a nascut copilul a fost perfect sanatos. E drept ca tocmai nesiguranta ne omoara si ne face sa suferim, dar nu descuraja, si rugaciunile mele sunt alaturi de tine!
Mie mi se pare totul asa de complicat si detaliat cand prezentati voi ce analize ati facut si ce ecografii...eu am primit rezultatul azi de la DT si imi spune "Risc calculat 1:13000" - pacienta nu apartine unui grup cu risc crescut de trisomie 21 fetala. Daca inteleg eu corect, e de bine, n-am fost inca la dr. ginecolog, si nici nu ma grabesc pana la sf. lui august cand sunt programata...si cred ca am sa refuz triplu testul... dupa cum i-am zis si doctorului, daca eu doresc din toata inima sa am copilul asta, la ce-mi ajuta sa stiu toate riscurile pentru toate bolile din lume. Eu am fost operata la f scurt timp dupa casatorie de fibrom uterin, din cauza caruia o d.na dr. mi-a spus ca e prea complicat, ca nu voi putea avea niciodata copii...dupa 2 ani la prima sarcina i s-a oprit inima copilului meu la 12 saptamani, la analize s-a confirmat sarcina molara
Dupa inca doi ani am avut sarcina cu gemeni siamezi, ceva extrem de rar in lume, de vreo 3 doctori la care am fost se minunau si mi-au cerut voie sa prezinte cazul meu la conferintele lor stiintifice...erau 2 baieti gemeni vii uniti in dreptul toracelui si abdomenului, dar... cu un singur set de organe interne, o singura inima, un singur ficat... a fost o decizie extrem de grea pentru noi, dar ni s-a confirmat ca nu au sanse sa traiasca nici macar pana la nastere, nici macar unul dintre ei, si reprezentau un pericol pentru sanatatea mea, drept pentru care mi s-a provocat nasterea la 14 saptamani. Ne-am facut chiar si analize de ADN si eu si sotul, pentru a gasi ceva explicatii, dar se pare ca suntem normali fara probleme de incompatibilitate...
acum au mai trecut 2 ani si ceva....iar copilul pe care-l port acum este extrem de valoros pentru mine!
Magda 15+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
zbubu spune:
Maggie, multumesc, imi pare foarte rau pentru pierderile suferite, si eu am pierdut anul trecut un baietel (prima sarcina) si stiu cat de dureros este. Sunt sigura ca de data asta va fi bine pentru toate mamicile din odisee.
15+
mena1906 spune:
Maggie, multumim de sinceritate. Intradevar e un caz... Esti o femeie puternica si sunt de acrod cu tine. La ce bun sa faci o mie de teste (si fara caracter de dignostic) si statistici daca doresti copilul acela cu fiecare particica din corpul si sufletul tau? Asa ca Viki, tinem pumnii si capul sus. Pana la urma sunt niste analize care arata daca exista posibilitatea sa ai in sangele tau ceva, genetic nu si faptul ca bebe ar avea ceva. Juganaru ce a zis? Ai vb cu ea?
Zbubu si puiu meu mic e tot capricorn (ca tati) si dragon in zodiacul chinezesc (ca mami).
dankutza spune:
Ce analize ati facut voi pt inceput de trim 2?
Eu de abia mi-am facut uzualele, care mi-au iesit perfecte. Eu eram cu analizele la zi, pt ca asa cere protocolul pt inseminare. Ma gendeam sa-mi fac un papanicolau si niste secretii din col, dar Cezara spune sa ami asteptam. Ma gandeam sa verificam si parterul...
Tweety eu am mancat duciuri si am facut o dulceata de fetita. Poate faci si tu fetita...
Viki tampiti aia nu stiu ca diferenta de doar cateva zile, poate modifica cu totul testul? Acum 2 zile scriam asta aici
Adineauri am vorbit cu cineva care mi-a spus ca nu i-a iesit bine DT. I-a iesit risc de 1:57. I-au recomndat amnio, si ea a spus ca nu face pt ca riscul e mare de a pierde sarcina, mai ales ca e prima sarcina in 10 ani de neprotejare. A mai facut o eco, si rezulatatele de la analize le-a bagat pe un alt soft si a iesit riscul de 1:1000. Asa ca s-a relaxat, mai ales ca ecografiile au fost ok.
Este doar o statistica. TN a iesit super bine. Deci la eco, totul e bun. Sunt curioasa ce o sa spuna dr ta.
Zbubu felicitari pt printesica.
Anca felicitari si tie pt printesica.
Of Maggie! Prin cate ai trecut! Ce durere imensa! De data asta va fi bine! Cu siguranta!
12+
dankutza spune:
Eu trebuie sa ma duc luni la DT, dar cand vad ce ati patit unele dintre voi, ma ia cu lesin. Mi-e o frica de mor. Nu as suporta sa aud ceva de rau. Simt ca de abia se scurg zilele, si eu nu mai pot de frica.
12+
mena1906 spune:
Dankuta, succes si curaj. Nu o sa se intample nimic rau. Nu te lasa descuraja!
tweetisor spune:
dankutza - la 12 saptamani zicea ca e baietzel dar ..asteptam k sigura morfo de trim 2
zbubu , anca - felicitari pr printzesici !
legat de zodii : cred ca mai mult ca sigur capricorn :) are sunt cam dificili am intzeles ... debia astep sa vad
am uitat si eu sa fac publica ziua : 17.10.1984