BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
mena1906 spune:
Dankutza, le-am facut pe cele uzuale si mi-au iesit mai bine decat inainte de sarcina, spre uimirea mea...probabil pt ca am inceput sa mananc, nu mai fumez,nu mai beau cafele si alte tampenii si chiar dorm.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
Mys spune:
Simina - mercic
Carmen76 - multumesc pt sfat, o sa ma mai documentez despre el
Majia , Lauraf89 - important e ca Matei e bine acum, creste, e vesel, se joaca = exact asa cum trebuie sa fie un copil; sper ca in timp sa mai uit din momentele acelea ingrozitoare...
dankutza - m-am programat la Medical City, nu mai vreau sa stau cu orele prin spitale sa astept doctori, m-am saturat pana peste cap de spitale (in alt context, dar spitalul tot spital e... bleah )
Asa ca prima "intalnire" e ok o eco, abia aflu cum explica, ce si cat imi spune (si poate vede si sexul copilului )
Pt Morfo de trim.2 m-as duce la dr.Pop Adrian dar am inteles ca este foarte greu de ajuns la el (mai intai sa aflu cand e cel mai bine sa fac morfo pt ca am tot auzit/citit pareri diferite); voi stiti ceva de el, trebuie o recomadare ceva ???
Legat de mancare, mananc si eu mezeluri (1-2 crude), cand si cand, am mancat si branzeturi cu mucegai si ceva fructe de mare (deh, e greu cu poftele), acum trebuie sa fac si eu testele cele importante Toxoplasma, Lysteria, CMV, Rubella, ca am fost plecata cu fi-meu la controale in Franta si nu am apucat sa fac nicio analiza, mi-e sa nu am vreun soc cu ele.
Voi cum stati cu somnul, dormiti mai mult ca de obicei sau nu?
Eu la prima sarcina dormeam foarte mult, acum la a doua parca e invers, mai mult insomniaca
Mami lui Matei si burtica 15+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Katy82 spune:
Buna fetele!
Zbubu felicitari pt fetita!
Crismac eu sunt sigura ca va fi bine. Medicina a evoluat si mamicile cu RH negativ aduc pe lume copii sanatosi deci nu-ti mai face ganduri negre. Gandeste pozitiv!
Anca felicitari si tie pt fetita!
Magda prin cate ai trecut! Doamne ajuta sa fe bine bebe si sa vina la termen.
pe toate!
9+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
zbubu spune:
Dancutza, Tweetisor, multumesc!
Dancutza incearca sa fii linistita si sa nu stresezi bulgarasu si totul va fi bine.
15+
Blue_sea spune:
Neata!
Viki, ma bucur sa vad ca esti optimista! Orice va fi eu sunt sigura ca o sa fie bine! Datele tale ecografice arata bine. Restul e statistica!
Zbubu, felicitari pt roz!
Noi mergem vineri la echo. Abia astept sa vad flacaul!
15+
pisigri spune:
Buna dimineata !
Maggie, atit pot sa mai spun...
Zbubu, felicitari !
Crismac, o sa fie bine.
Viki, si eu cred ca trebuie recalculat....
Nici eu nu vreau sa fac TT pentru ca am inteles ca da mult mai multe erori decit DT, iar daca DT a iesit bine...ce rost ar mai avea? sotia unui coleg de serviciu a avut DT bun, dar pt ca avea 35 de ani a cerut si TT; la ala i-a iesit risc mare; a facut amnio si a iesit perfect. acum are o fetita frumoasa si mai ales sanatoasa....
Mie mi-e teama de morfofetala aia. Mi s-au taiat picioarele de cind am facut programarea si mi-a zis asistenta la telefon ca ecografia e 250, dar daca identifica malformatii sau restrictie de crestere intrauterina, costa 400. Mi-a venit sa cad de pe scaun cind am auzit de malformatii, si de atunci stau asa....cu stress.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
vikisor spune:
Neata fetelor
Eu m#259; tratez cu ni#351;te glucoza mai vrea cineva? Ca sunt darnic#259; si împart
Mena,Juganaru m-a trimis la amnio f#259;r#259; sa vad#259; graficul de risc Eu am dormit mai bine asear#259; datorit#259; sotului care mi-a zis foarte calm ca el simte ca bebelina e ok si ca daca e sa facem amnio sau nu totul o sa fie bine...#351;tie el sigur :-)
17+ cu
mena1906 spune:
Viki ai un sot de milioane. Asa ar trebui sa gandesti si tu...sau ma rog, noi toate, pozitiv. Si sa ne ascultam instinctul. Dar din pacate auzim prea multe povesti ...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
Aurorra spune:
Aschiutza, multumesc de informatie, am citit si eu pe forum subiectul cu nasterea la Arcadia. La mine nu-i proplema de cazare ca am niste finuti in Iasi unde pot sta. Sunt constienta de faptul ca orice se poate intampla in orice moment si pot ajunge la maternitate la stat, dar macar e in Iasi si din cate am auzit cei de la Cuza Voda au aparatura si sectie de neonato foate buna, bine ca asta nu e o consolare, dar decat la Piatra unde mori si nimeni nu intervine ca nu e medicul tau...!!!!! Nu stiu, eu fug mai mult de stat datorita conditiilor mizere si a comportamentului cadrelor medicale, mai ales asistente si moase si a faptului ca, daca nasti natural, medicul nu vine sa stea la fundul tau, ceea ce pentru mine e de neconceput, pentru ca asa cum spuneam, orice se poate intampla.
Of Doamne, tare mai sunt stresata pe chestia asta.
Pisigri si mie imi este o frica de mor de morfofetala, adik de ce mi-ar putea spune, stau cu frica-n san, ca sa zic asa. Dar sa dea Doamne Doamne sa trecem cu bine, sa avem vesti bune si sa ne tinem in brate bebeii sanatosi!
la toata lumea.
P.S. Felicitari fetelor pentru caruciorul roz!
Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei si 14+
Robert Matei
Pozici
Mateut