BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

am avut-o 1,09

17+ cu

Viki, probabil dr. o sa-ti recomande amnio pt ca rsicul de SD e mare, DAR, DT este ffff statistic, iar la ce TN ok ai...
Exista pe aici o discutie despre SD si DT si am vazut fete care aveau un risc de 1/8 si dupa amnio a fost ok.
Eu zic sa stai calma, vezi ce zice si dr. La Odiseea de Nov-Dec au fost 2 fete care au trebuit sa faca amnio si a mers struna, nu au avut nici un fel de probleme.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Zbubu, sa iti traiasca fetita cu fundite!!!

Viki, daca ai toate datele necesare de la eco si de la analize, du-te altundeva sa iti calculeze din nou! Pe bune, par total neseriosi ... daca ti-au calculat aiurea risti sa faci amniocenteza de pomana, ufff! Si insist: amniocenteza fa-o daca iti spune ceva care poate fi rezolvat sau e important pt nastere sau daca vrei sa te razgindesti cu sarcina. In rest, doar ca sa te asiguri dar vrei sa pastrezi sarcina si informatia nu te ajuta direct, nu stiu daca merita riscul !

Doctorul e obligat sa iti propuna amniocenteza la anumite valori, dar eu as incerca sa ma asigur bine de tot inainte de a face acest pas, ca e necesar. Eu , fiind peste 35 de ani, am tot primit indicatii sa fac. Dar eu prefer deocamadata sa fac o ecografie cu un specailist la 20 de saptamini, unde sa se uite ca lumea la organe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Multumesc Aschiutza!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Zbubu felicitari pentru pasaricuta. Hai poate ne incuscrim !

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am facut programare la Iosup , pe 23 aug...de ziua mea

Super!!!

asta-mi aminteste ca eu nu ,mi-am facut publica ziua de nastere. 26.08.1979

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Multumesc Mena! Da, nici nu stii in 20-30 de ani cum ajungem la acceasi masa la nunta, tu soacra mare si eu de soacra mica :)))

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Zbubu felicitari pt. fetita !

Vikisor cred ca Aschiutza are dreptate . Amniocenteza este riscanta si ar trebui s-o faci doar daca crezi ca te ajuta cu ceva .

Vad ca vorbiti despre analize . Eu am facut morfofetala de trim. 1 la Medlife . M-a costat cam mult daca raportez la preturile pe care le-ati dat voi - 350 de lei doar morfofetala si 250 de lei testul de sange - poate pt ca mi-a facut si interpretarea si mi-a dat si cd cu toata durata ecografiei . Morfofetalele le fac si eu la privat dar am facut destule analize si in spital plus ca eu merg cam o data la doua saptamani la eco la spital . In ultimul timp am ajuns sa merg o data pe saptamana .

Chiar si in cazul meu unde sunt anticorpi anti - rh stiu ca la eco doppler se poate descoperi daca bebe este afectat de atacul anticorpilor . Dezvolta o anemie , mai mult sau mai putin grava care poate fi observata la eco deoarece se modifica dimensiunile abdomenului , ale ficatului .... nu mai vreau sa ma gandesc !

hai ca m-am intins ....

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

eu stau foarte calma pana vorbesc cu dr munteanu ea are multa experienta si o sa ma poata indruma cum trebuie amnio nu fac decat daca imi recomanda ea...acum chiar nu mai am ce sa fac.. si degeaba ma enervez si ma consum pentru ca nu mai am ce sa mai schimb

zbubu... felicitari pentru caruciorul roz!!!! sa fie sanatoasa si iubita si norocoasa

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao, fetele!

azi am fost la eco...si mai puteti bifa pe prima pagina un carucior roz

Anca si Stefan (13.01.2008) si 17+
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pai mai Viki daca astia au gresit varsta bb-ului tot testul este compromis... Si de ce sa folosesca masuratori de la DT? Mie mi se pare aiurea rau , du-te peste ei, suna, pune-i sa repete calculul. La naiba, baga intr-o aplicatie datele din eco si analizele de sange, cat poate fi de greu??
Eu zic sa te duci la Munteanu cu TT corect facut, ea ce sa zica? Ca doar nu are ea aplicatia sa-ti calculeze testul. Si la 1:50 o sa-ti zica amnio. Dar o sa-ti confirme ca TT e ciudat, asta da, dar asta stii si tu deja.

+17s Doamne ajuta!

Mergi la inceput