BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 11
mena1906 spune:
Schimb saptamana si sunt tare vesela...Cand imi faceam griji ca bebe nu "vorbeste" cu mami azi, a inceput sa se joace. Puturos mic ce e!
L-am visat: par blond,ciufulit si cei mai albastri ochi din lume .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Aurorra ce minunatie de baietel ai ! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii.
mena1906 spune:
Eu glumesc si ii zic ca e pestisorul azuriu. Exact asta simt ca am un pestisor care din cand in cand ma atinge cand se joaca, depinde si in ce pozitie sta, nu il simt mereu. Am inceput de la 15 saptamani. Abia astept sa aiba forta si sa imi dea la ficatel :)))).
majia spune:
Zbubu, felicitarii !!!!!!! Sanatate multa la bebelina ! Eu cred ca al meu iese sigur capricorn. Desi mi-ar fi placut varsator dar nu cred ca tin pana la sfarsitul lui ianuarie
Viki, stii ca 60% dintre copiii cu SD sunt descoperiti la ecografie ? Poti sa faci o ecografie amanuntita cu un doctor bun si acolo iti va spune daca vede vreun semn. Amniocenteza are rost sa o faci numai daca iei in calcul intreruperea sarcinii in caz ca… Plus ca datele pe care le-au luat ei in calcul sunt proaste, testul nu are nici o valoare. Eu zic pas la glucoza, desi o sa-mi vina si mie randul … yuck.
Cris, stiu ca e greu, dar nu te mai gandi la tot felul de scenarii negre
Ancab felicitari pentru carucior roz. Uite ca au inceput sa apara si fetitele !!! Asa, asa, sa nu ramana baietii nostri fara neveste
Maggie, prin cate ai trecut si ce decizie grea ai trebuit sa iei… Bulgarasul tau o sa fie perfect , nu se poate altfel
Dankutza, eu am facut analizele lunare : toxo si urina. La prima sarcina secretii din col mi-a facut abia in trimestrul trei. Papanicolau se face o data pe an la varsta noastra si nu cred ca are rost sa il faci in sarcina.
Mys, mie mi-e somn tot timpul si ma simt tot timpul obosita. Ceea ce e foarte nasol. Abia ma tarasc pana la servici si cand ma gandesc cat mai e pana la concediu de maternitate…
Blue, bafta la eco vineri. Eu de luni am si poza 3D, e supeeeeeer .
Pisigri, nu am inteles, pretul ecografiei creste in functie de rezultat ? Ce prostie mai e si asta ???
Mena, foarte tare cum l-ai visat pe bebe blond. Eu simt ca o sa fie brunet al meu, sunt curioasa daca se adevereste la nastere.
15+
Lidia_88 spune:
si eu schimb azi saptamana.felicitari pentru carucioarele roz, cred ca am inceput sa simt bebeii dar nu sunt sigura 100% o zi frumoasa va doresc
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU
mena1906 spune:
Lidia, sa fii atenta. Tot ce e posibil sa ii simti ca sunt doi .
tweetisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Schimb saptamana si sunt tare vesela...Cand imi faceam griji ca bebe nu "vorbeste" cu mami azi, a inceput sa se joace. Puturos mic ce e! L-am visat: par blond,ciufulit si cei mai albastri ochi din lume . UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
ce dragutz ..debia astept sa-l simt si eu pe al meu bulgarash ... sa creem si mai bine comunicarea :)..mi-am luat o carticica . trucuri psihologice pt parinti pt copii intre o si 3 ani ..shi primul capitol e cu bebe din burtica cum sa comunici ..dar nu am citit decat 3 pagini shi sooommnnnn
apropo de asera ma doare in partea stanga jos ...mai mult e o intzepatura ..un junghi ... incerc sa stau linishtita ..la servici pe scaun ..vreau akasa sa stau intinsa in pat .. voi atzi mai patzit asa ? am luat no spa ..sper sa treaca
mena1906 spune:
Tweetisor, inainte sa simt cum misca puiu, am simtit o saptamana junghiuri. Sunt ligamentele uterului care se intind. Odihna si no-spa.
vikisor spune:
buna fetelor,
am scapat si eu de testul cu glucoza bineinteles ca mi se facuse super rau in ultima ora si cand am plecat de acolo am mancat o banana si am baut apa si abia mai puteam articula cuvintele norocul meu ca lucrez aproape am trecut si mi-am luat mancare si am avut senzatia ca e cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata
mena, felicitari pentru bebe miscacios si foarte frumos l-ai visat
sotul da, este incredibil de calm in privinta rezultatelor la analize, probabil pentru ca ma vede pe mine super crizata aseara ma mangaia pe burtica si facea: ia uite ce avem aici: pisicul 1 (da... ii place sa ma compare cu o pisica) si pisicul 2 (bebelina ) si apoi ne pupa pe fiecare nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa faca asa
17+ cu