Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, imi pare rau ca ai baiuri cu sala; sper sa iti revii repede; te hidratezi suficient pe durata antrenamentului? esti ok cu vitamiele?

Raportul meu..sportiv : sint in a 3-a saptamina; merg in fiecare zi de la 8 fara un sfert la 9 dimineata; cind ma trezesc, manic un fruct si beau apa de pe taritele puse la inmuiat inante cu o seara; iau o Vitamina C; uneori, iau si o lingurita de seminte de chia; pe perioada antrenamentului, beau minim o juma' de liru de apa iar, dupa, maninc un baton din ala cu fibre.
Nu-mi place dar o sa merg inainte; sper sa-mi fac un stil de viata si din sport si sper cu tarie ca imi voi gasi loc de miscare si dupa ce voi avea un job.

Mergi la inceput

Nu mai stiu ce si cui am vrut sa spun; superfluu, poate, precizez ca sinteti, in continuare, importante pentu mine: ca si grup dar, cele mai multe, imi sintei dragi si, separat

Sanatate tuturor (multe ginduri bune pentr Iulia si Cami; ma bucur ca e bine Costin si doresc o sarcina usoara lui Pisigri, Deniseimada si Ramonei) si pupici.

Mergi la inceput

LUI Ian i-am facut analizele si toate sint perfecte nu inteleg cum e posibil daca nu maninca mai nimic?Oare ar trebui repetate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina de cand astept raportul tau de sala. Multumesc. ma bucur ca ai inceput. Inteleg ca iti place daca vrei sa faci incluzi sportul in viata ta. Bravo! Acum, intreb, de ce dupa sala mananci un baton de fibre? Nu am mai auzit asta? Ai intrebat un instructor din sala, un medic, o ceva?

Eu cu vitaminele...nu stiu cum stau. Probabil starea mea (sau cel mai sigur), este un efect al disociatului. De baut apa beau si eu in timpul sportului minim juma de kil.

Acum plec la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
ne-am intors din concediu, a fost minunaaaaaaaaaat!!!!; ne-am balacit tare mult (eu cu surioara), baietii au stat mai mult pe mal sa topaie prin valuri dar le-a placut la nebunie . Au fost si cumintei, Sasha mai mult, David mai putin, dar oricum, se vede ca a crescut, e mult mai intelegator.... a fost altceva, chiar a fost primul concediu de cand am nascut cand am reusit sa ma si relaxez, am apucat sa mananc cat de cat (ceea ce nu reuseam niciodata in concediu) chiar daca am venit mai slaba decat am plecat; David ... a crescut. Pe bune, dintr-odata... a cerscut. Ne intelegem altfel, ne alintam altfel, e mai cumintel.... dar e adevarat ca si crizele de personalitate au "crescut", la fel si "infruntarile".
Ma bucur mult ca se strang banutii pentru Iulia, in donatii mari sau mici, chiar nu mai conteaza. Eu ma bucur de fiecare raspuns pe care-l vad, si de cei care depun 10 lei, si de cei care depun 1000. Pentru mine este un gest minunat.... oameni care nu te cunosc sa puna mana de la mana pentru un ajutor..... De Cami si Iulia nu am uitat deloc, le am in gand zilnic si sunt absolut convinsa ca totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina de cand astept raportul tau de sala. Multumesc. ma bucur ca ai inceput. Inteleg ca iti place daca vrei sa faci incluzi sportul in viata ta. Bravo! Acum, intreb, de ce dupa sala mananci un baton de fibre? Nu am mai auzit asta? Ai intrebat un instructor din sala, un medic, o ceva?

Eu cu vitaminele...nu stiu cum stau. Probabil starea mea (sau cel mai sigur), este un efect al disociatului. De baut apa beau si eu in timpul sportului minim juma de kil.

Acum plec la sala.

Poze Raru
Poze noi

IULIA va invinge CANCERUL

Rares Rarisel cel mai frumusel

Din pacate, asa cum am spus, NU imi place la sala dar imi plac rezultatele (pe linga telul propus de "modelare corporala", observ ca e utila sala si la...autodisciplina: in ciuda virstei, inca sint cam...naravasa ) si, in plus, chiar cred ca miscarea e sinonima cu sanatatea. Insa nu cred ca voi ramie focusata pe fitness dupa ce va merge Ian la gradi'; momentan, e solutia de compromis pentru ca 8-9 dimineata e singurul interval orar in care pot sa merg pentru ca e Jambo acasa iar la ora aceea nu se face Pilates (asta imi doresc eu sa fac pentru ca e mult mai compatibil cu problemele pe care le am la coloana si cu...lenea mea din...nascare )

Nu mi-a spus nimeni de batoanele proteice: le consum de capul meu, dupa ce am citit diverse despre ele; inca nu le consum de suficient de mult timp ca sa-mi dau cu parerea daca ce am citit despre ele este corect sau nu; pot doar sa spun ca ma simt bine dupa ele

PS. Ian inca doarme; Jambo e cu treaba la Cluj si eu nu-mi revin: CCR are nevoie de 40 de zile ca sa valideze/invalideze Referendumul???? Si? Pina atunci? 2 kkcioshi isi fac de cap? Si nimeni nu poa' sa faca nimic???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ma bucur ca ai aparut la raport, te-am chemat in gand doar ca nu am apucat sa scriu
Felicitari pt mobilizarea sportiva !

Dyanna, v-am admirat pozele deja, acum ca sunt si eu in randul lumii

Fug afara, ne auzim diseara

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nu ca as fi fost curioasa, dar am aflat cum te simti dupa 160mg Nospa si 20mg Uscosin inghitite o data!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, nu ma pricep la medicamente, cantitati si altele insa imi dau seama ca ceva nu e bine.

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Denisa, nu ma pricep la medicamente, cantitati si altele insa imi dau seama ca ceva nu e bine.

Sanatate multa.

Multumesc. Dozele sunt mari, dar nu la ele e problema, ci la mine!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput