Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

la prioritati, in timpul liber, jumi-juma pt mine (net, citit) si joaca/plimbat copilu.
In rest nu am prioritati.... ba mint, fac mincare ca n-am de ales, daca nu vrem sa mincam pietre :))

Si, pt ca tot venii vb de mincare, iar Izia maninca cu noi, fac kestii usoare pt toti: ieri am facut salata orientata (am pus si peste afumat); alalteri am facut ostropel de pui cu ciuperci. Inainte am facut fasole verde cu pipote.
Desert fructe, inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mada, spiralam si noi, da' si tu sa intri cit mai repede sa ne spui noutatile !
[...]
Praful il sterg mitzele care se catara peste tot.

Tufete, multumim mult pentru spirala! A dat roade! Imi cer scuze ca nu am specificat pentru ce era spirala, nu era pt bebe, era pentru tati, care e vizibil mai bine.

La intalnirea cu bebe mergem marti!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Denisa, ma bucur pentru vestile bune! Spiralam si marti, inca o data! (chiar daca nu am scris aici, mi-am indreptat catre tine gandurile bune) Ilinca, la noi pranzul oricum il serveste la gradi (bine, si micul dejun, insa am o banuiala ca nu e chiar cum trebuie, o sa mai investighez), iar daca e acasa, serveste doar ciorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dupa ce m-am lasat de ness (la facultate oricum numa ness stiam sa-mi fac:)) imi facea la "presou" (nu stiu daca stiti voi ce e ala, ca vine din maghiara, e aparatul ala metalic de-l pui pe aragaz si shuiera cand iese cafeaua:)).

Ilinca, fara a fi foarte convinsa ca (es)presso vine dim maghiara, si eu sunt mare fan si numai la asta facem cafeaua, mi se pare ca iese cel mai bine. Dar la mine "numai" inseamna ca fac si la ibric daca imi crapa expressorul, ca tre sa ma pun cumva pe 2 picioare dimineata.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Spiralam si marti! e bine ca e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anamaria, ce liste mare cu idei multe. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Denisamada, ma bucur ca e bine cu Costin !!

Anamariame, multumim pt retete

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cu drag, fetelor! Sper sa va fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

a pus Simply pe mailul comun toate bannerele cu Iulia, inclusiv codurile pentru link.

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Sint pe fuga dar imi fac si eu tema:

Cafea: o prefer la ibric acasa; de fapt, as prefera-o la ibric si in oras pentru ca in Bistrita, rar gasesti un espresso bun; in vacanta, e alta poveste

Prioritati:
1. Ian
2. Eu sint dependenta de moarte de "a fi bine cu mine" si asta inseamna sa fiu permanent conectata la familie, prieteni, persoane pe care le indragesc, in general; nu ma vad fericita aiurea sau hai-hui; eu sint bine cu "ai mei";

Curatenia: nu ma pasioneza deloc; noi sintem vesnic afara, de cind ne trezim pina ne culcam; dupa somnul de dupa-amiaza, o luam de la capat; cam ca si Bianca si Vladimir; azi am fost la piscina dimineata si a fost super, desi am stat mai mult in jacuzzi la...sapun s la spume (asa le zice Ian la...bulbuci ) Diseara inca nu stiu unde mergem -foarte probabil pe "pietonai", daca nu are Ian alta optiune. FARA EXCEPTIE, iesim si dimineata si seara.
De gatit, gatesc, de musai dar nu-mi place defel.
De spalat: masina de spalat haine merge aropae in fiecare zi; aia de spalat vase, zilnic, chiar si de 2 ori pe zi; dar ma enerveaza ca hainele lui Ian trebuie puse la inmuiat inainte ca sa fie...impecabile; pe cele mai multe tre' sa intervin cu Vanish si mi se pare tare plictisitoare indeletnicirea asta
Curatenie: ca mitza, la sprafata; prin baie fac mai des, in rest...nu ma omor: fac ce apuc in fiecare dimineata cam o juma' de ora, in rest..Dumnezeu cu mila. Din cind in cind, maajuta cite o tanti Cind sintem in concediu, dnaR. face luna si bec, inclusiv zugravit peretii pe unde isi etaleaza Ian talentele.
Calcat: il urasc!

Mergi la inceput