Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*
Raspunsuri - Pagina 20
Gianina34 spune:
mada - tinem pumnii stransi-stransi pentru cozonacelul cel mic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Ilinca_M. spune:
Iar ma faulteaza Sophia: se trezeste pe la 6.30, dar de cand a venit Andrei, cand vine peste noi o las cu el si eu fug in camera ei si dorm bine. Deci se joaca singura o ora, doua, apoi vine langa mine si adoarme...trage la aghioase pana dupa 10...ha, tocmai s-a trezit, hihi, merge la huzband care si el doarme ca porcul! Fug sa vad ce fac
anamariame spune:
Aaa, si la mine-s pe locul 2, de fapt pe locul 3 treburile casnice (altfel as avea mereu casa luna), pe primul loc Eva, pe locul 2 somnul (doar zilele astea) si pe locul 3 casa.Sotul nu e in top, precum se vede Eu mi-am facut o lista cu vreo 30 idei de mic dejun, si alta cu idei de cina, ca nu mai stiu ce sa gatesc, sa fie si rapid, si sanatos, si nici sa nu faca multa caldura (evit cuptorul). Am lipit-o pe frigider, insa trist e ca nu ma pot trezi dimineata sa pun in practica. Nici nu mai aud ceasul acum
Floric spune:
fetelor, mi s-a rutp scanului de la munca.... O fi semn rau....caci la cat ma revolt...
Cat despre curatenie...d-asta va iubesc. ca nici eu nu ma omor cu smotrul. P ecand cei ce ma incoanjoara...colege, neamuri...is cu bunghiul cand vin la mine in vizita. Motiv pt care evit sa le invit. Sa nu ma stresez.
ordine prin casa faca sambata. sambata pana la 3-4 merg toate. Aspirator, masina de spalat, de calcat, de facut mancare, de toate...
In timpul saptamanii, le am asez daca am vreme sau am chef. In rest, le intretine mama. daca sunt ocupa sambata, reportam curatenia pt urmatoarea sambata.
Gianina34 spune:
cu iesitul afara, eu am noroc ca la gradi sta toata ziua afara asa ca seara nu-si doreste decat sa ajunga acasa
ieri seara, de exemplu, am ajuns acasa , ne-am schimbat, spalat, apucat de colorat - ea
eu m-am apucat de facut budinco-sufleul de brocoli+breanza+ceva paste+ou+iaurt+cimbru+busuioc la cuptor desigur
la 6 m-am apucat, la 7 a i-am dat sa manance
azi scap mai usor ca avem in program peste (il fac la tigaia magica) si legume gratinate (la cuptor, cei drept, dar dureaza doar 30 minute)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Aaa, si la mine-s pe locul 2, de fapt pe locul 3 treburile casnice (altfel as avea mereu casa luna), pe primul loc Eva, pe locul 2 somnul (doar zilele astea) si pe locul 3 casa. Sotul nu e in top, precum se vede Eu mi-am facut o lista cu vreo 30 idei de mic dejun, si alta cu idei de cina, ca nu mai stiu ce sa gatesc, sa fie si rapid, si sanatos, si nici sa nu faca multa caldura (evit cuptorul). Am lipit-o pe frigider, insa trist e ca nu ma pot trezi dimineata sa pun in practica. Nici nu mai aud ceasul acum |
Cica: sotul nu e in top.
Ok!
Locul 1 copilul
Locul 2 curatenia/ somnul
Locul 3 alte chestii
Printre astea strecuram si relatia cu partenerul.
oare care e clasamentul barbatilor? ca ei au pe unul din locuri si "berea".
de somn fac asa...
novus spune:
Anamariame, vreau si io lista ta, ca si eu la capitolul idei de mancare stau ff prost
Pisigri, stai linisita ca si noi avem aceeasi reteta de paste cu branza si sunt tare bune
Daca tot vorbim de mancare, am mancat la un restaurant o tochitura de pui tare tare buna, care imi dati si mie o reteta mura-n gura
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anamariame spune:
Pai sa trimit pe mail sau sa dau copy-paste aici?Bianca, evident ca glumeam cu sotul. Daca nu ar fi in top, as avea casa luna si muuult mai putine rufe de spalat/calcat, ca la noi e ziua si camasa Glumesc din nou!
Ilinca_M. spune:
Totul e bine, a gasit euphonul lui tac'so
Anamariameeeeeeeee, pune lista de pe frigider pe mail sau aici!! Io-s terminata cu inspiratia, nu gatesc aproape deloc!! Pentru Sophia fac paste cu sos de roshii si branza de capra cu tot feluo de ierburi, cu ala nu dau gres In rest ea mananca cereale cu lapte, pizza, paine cu unt...prostii. Io...salate. Cuptorul nu l-am aprins decat de 2 ori din mai incoace:)))
Cu curatenia...nu ma strofoc. Masina de spalat merge la noi cam tot timpul. De aspirat aspir cam la 4 zile, uneori "local" chiar si zilnic daca face Phiphi firimituri:)) Dulapul Sophiei il aranjez cam la 2 saptamani:)) Restul...cam la 2 luni, mereu sunt vraistie si zau ca ma descurc cu ele asa:)) Nu eram eu gospodina nici inainte de a fi mama, d'apoi acum:)) Cateodata "zboara casa":))
Denisamada, intru si eu la spirala
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Cica: sotul nu e in top. Ok! Locul 1 copilul Locul 2 curatenia/ somnul Locul 3 alte chestii Printre astea strecuram si relatia cu partenerul. oare care e clasamentul barbatilor? ca ei au pe unul din locuri si "berea". de somn fac asa... |
La mine e asa:
locul 1 - copilul
locul 2 - relaxarea si socializarea, cu sau fara sotu' , cu sau fara bere
locul 3 - curatenie si alte treburi administrative
locul 4 - somnul
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/