Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Buna dimineata, dragelor! Un ceai? O cafea deco? Un laptic?
Am dormit doar o ora azi noapte, sunt franta de oboseala. Am adormit la 5 si m-am trezit la 6 . Acum sunt pe baricade la munci. . Va si sunt cu ochii pe voi pana termin programul.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

buna dimineata minuni dragi
e minunat aici in lumea voastra , asa mult regret k nu v-am descoperit mai demult...
azi-noapte am citit pana la 3 capitolele scrise de voi si am aflat multe sfaturi care m-au linistit mult.
daca vreti , imi puteti da si mie contul si parola in care sa pot pune poze cu mine si burtica mea?

PS: datele mele sunt: UM 1 martie 2012 , DPN 6 DECEMBRIE 2012

Mergi la inceput

As vrea sa va mai spun ceva despre mine , un lucru personal pe care vreau sa-l impartasesc cu voi: eu voi fi o mama singura , dar sunt sigura ca minunea mea imi va umple viata de bucurie

Ilinca , viitoare mami de Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Eu le-am luat de la farmacie ieri Orthopregna pe motiv ca sunt trecuta de 40 de ani,si in plus au mult mai multe vitamine decit Femibionul.Eu peste,spanac,carne ...sunt multe care nu pot sa le minanc decit f rar,in plus am inteles contin si o pastila pt a te proteja de bacteri,infecti pe perioada sarcini.E adevrat ca sunt scumpe pt ca sunt dublu la pret in comparatie cu femibionul dar acuma pt ultimile 3 luni nu e o avere,important e ca are bb cei trebuie zilnic ce nu-i pot eu din mancare.
Legat de vopsea eu ma vopsesc lunar,nu pot sta dar merg la salon,unde merg au o vopsea pe baza de plante fara amoniac si chiar sunt super incintata de ea,parul meu ramane foarte fin .
Fetelor,ce parere aveti despre vaccinul impotriva gripei? mie asistenta mi-a dat ieri o bronsura sa citesc si daca vreau sa-l fac peste 2 saptamani cind plec la Dr.sa- i spun medicului daca vreau sau nu sa-l fac.Eu in viata mea nu l-am facut dar acuma ma gindesc ca daca e bine l-as face pt bebelin daca intradevarat este mai protejat acuma si dupa nastere de gripa.Astept sa vad ce parere aveti si voi .
Deja Dr ma cheama din 2 in 2 sapt la control,desi nu sunt cu risc dar asa considera el ca e bine deja,va dati seama eu abia astept sa-l vad pe pt ca il vad de fiecare data in D3/4 la ecografie
Ne auzim mai incolo,merg sa-mi fac un lattemachiato.

Looana +25Flor

Mergi la inceput

Looana , ce poza superba ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Ilinca bine ai venut,sarcina usoara si bebe la termen.Si mie mi-e frica de nastere,dupa nastere cred ca o sa ma descurc ca nu am incotro

Andie,Bioana ce bine ca ati fost plecate si v-ati relaxat

Loona ai un flacau tare frumos,sa-ti traiasca

Almy ce fetita rusinoasa ai,al meu misca si daca merg la o terasa,nu are treaba cu zgomotele.

Eu lac de unghii folosesc dar numai afara.In casa miroase foarte urat si nu vreau sa inhalez.De vopsit am ales sa nu ma vopsesc desi dr. mi-a zis ca am voie cu vopsea fara amoniac.

Bobul meu daca pun mana din greseala pe burta cand stau in pat pac vine si ma inghionteste.Si cu cantecelul de leagan la fel,e tare vioi cand il cant

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Azi facem si noi 21 de saptamani,deci dau de baut

21+ cu

Mergi la inceput

bem un ceai aromat in cinstea flacaului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata, dragele mele Treptat ajung sa va cunosc tot mai bine si sa prind tot mai mult drag de voi
Am citit pana la pag 4, urmeaza sa citesc si restul, dar am zis sa scriu si eu ca tare uituca sunt, mai ales dimineata si apoi ma zapacesc si poate uit sa spun ceva (oricum presimt ca o sa uit).
Onutz, Mami si eu subscriu la ce spuneti voi: singura parere care conteaza pt mine referitor la cum arat e cea a sotului si el e incantat asa ca altceva nu conteaza, mai ales a celor ce ma vad din an in pasti si se hotarasc sa-si dea cu parerea. Pana la ultimul control de acu 2 sapt luasem 5 kg, dar cel mai mult e la burta si sani (de fapt am luat cam 7, ca initial slabisem din cauza greturilor). Eu zic ca cel mai important e ca bebe sa fie bine, nu conteaza cat de mult te ingrasi. Ca se poate tu sa iei mult in greutate, iar bebe sa fie mic sau invers - tot ce iei sa fie la bebe.
Referitor la vitamine, in sarcina asta am luat Elevit si apoi am trecut pe Femibion 2. De la Elevit mi se facea greata de nu mai suportam sa vad nimic mancare, nici macar sa aud, asa ca il luan noaptea inainte de culcare. La prima sarcina am luat Prenatale, cutie de 100 buc (era aatunci 60-70 lei), dar luai 1 la 2 zile, atat erau de concentrate si mi-a fost super ok cu ele, am avut si cand am alaptat. Acum termin si Femibionul si mai caut astea sa vad daca gasesc.
La varicela si altele de genu' nu ma bag, ca eu le-am avut cand am fost mica si nu am avut de ce sa-mi fac griji.
Azi mi-a inceput si mie ziua mai bine, Sofi se fataie in burtica, Andreea e cuminte si eu beau putina cafea normala cu muuuuult lapte, poate ma mai ajuta putin la tensiune, ca ieri cred ca imi scazute iarasi mult.

Azi schimbam si noi saptamana, intram in 26 (trebuie sa schimb si la semnatura)

Si acum ma pun sa citesc ce ati mai scris

25 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele va invidiez, pestele meu, cand misca, daca pun mana pe el sau daca imi aude vocea se opreste. Cred ca e timid :)) . Dar si cu mami sa fie timid? Sau nu s-a prins ca eu sunt mami?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput