Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Bonjourel!
Bun venit Sellena si Ilinca! Sarcini usoare, frumoase si bebei sanatosi si la termen!

MYA, si eu stiu ca varicela e contagioasa numai din momentul cand apare prima buba, in cartea aia de pe vremuri "Medicina in familie" citisem.

LOOANA, e superba poza de la avatar, asa clara poza de la eco n-am vazut pana acum

Cand sughite bebe se misca burta ritmat, e tare funny.

Becky a mea a fost tare activa aseara, cand am ramas doar noi doua, sa tocim nitel. Si mi-am explicat ca probabil in concediu si de cand au venit socrii, fiind voci noi a stat la "adapost", pana se obisnuieste cu ele. Eu am observat ca daca e galagie se "ascunde", e timida, cand ramanem doar noi doua, sau doar cu copiii si cu tati, ca-s voci cunoscute, incepe joaca in voie. Si moaaaama ce m-a mai inghiontit aseara, si-a luat revansa parca. Imi programez si eu un 3D in curand, abia astept. Aici se recomanda intre sapt 27-30, ca se se vada cel mai bine, sa nu fie nici prea mic nici prea mare.

Nu-i mai bagati in seama pe StieTot-ii din jur, astia vor exista mereu, stiu doua fete care au avut burta micuta toata sarcina si au facut bebei de aproape 4 kile, sanatosi tun. Iar eu am avut burti de ziceai mereu ca fac gemeni, iar copiii mei au avut 3,600 si 3,800. Nici pisicutze, dar nici mastodontzei. Asa ca depinde de lichid si de multe altele, bebe stie el ce are de facut acolo, indiferent cum arata burta mamei.
Dar sa-i spui unei gravide ca s-a ingrasat e chiar ridicol, si mai ales ca femeie...Masca m-a lasat cumnata ta, Dannah...De-am avea si-n realitate un buton Ignore ca la PC, ce util ar fi...

In continuare va doresc, fiti ZEENNNN!!

Alma 25+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

ilinca bine ai venit!
Primele 10 mesaje sunt moderate asa ca apar mai treu, dupa ce treci de ele mesajele vor aparea in timp real!
Cred ca e normal sa-ti fie frica si sa fii nesigura, nu cred ca are mare legatura cu varsta si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

va multumesc mult de primire , sunteti minunate toate

Ilinca ,viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Looanafelicitari pentru poza minunata! Sper sa primesc si eu una miercuri..

Orthopregna sunt dintr-o gama hemeopata si medicul de familie a incercat sa mi le vanda dar in opinia mea sunt mult prea scumpe, sunt un adevarat "Cocktail" de vitamine dar nu stiu cat de necesare sunt, eu raman pe Femibion 2, ginecologul nu mi-a recomandat nimic anume dar si la prima sarcina tot Femibion al luat dupa ce am studiat piata singura.
In plus medicii primesc comisioane sau concedii pentru clientii care-i procura, asa ca nu vad de ce sa-i finantez eu concediul .

Azi am semnat si noi contractul la apartamentul nou, in ultimul Weekend din august ne mutam, ma doare deja capul cand ma gandesc...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Yupiiiii am luat pudra de roscove acum de la plafar..God ce ieftina e! 5 lei 250 de gr..nu ma asteptam:)) super!!!

ma duc sa imi fac si eu primu meu lapte cu carob in loc de cacao:)

ps: un link util pt diferente intre roscove(carob) si cacao si beneficiile fiecareia:
http://suntsanatos.ro/alimentatie-si-nutritie/dr-calin-marginean-paralela-intre-pudra-de-roscove-si-cacao.html

22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sa ma bag si eu in seama ...nu luati fier daca nu aveti carenta mare..se poate luat f bine din alimentatie...calciu chiar nu mi se pare ok in sarcina, stiu ca se da cateodata dar chiar e cu risc..eu nu l-as lua..incercati sa mancati cat mai divers ..sa aveti la o masa cel putin 3 culori (legume, frunzoase), laptele din susan integral e o sursa f f f buna de calciu , mai bun decat laptele animal....voi stiti ca in tarile unde se consuma f multe lactate sunt si cele mai multe cazuri de osteoporoza???...
mami de 2 , sa ne spui cum ti s-a parut pudra de roscove...
eu cu lapte de migdale imi fac un fel de smoothie-cappuccino:lapte de migdale,miere,un praf de scortisoara, cuburi de gheata,o banana si putina cafea instant sau expresso..si le blenduiesc pe toate bine..iese super mega bun

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fetelor

Multumesc pentru raspunsuri
Bubu, multumesc pentru leac sa vedem ce iese
Dannnah, eu de obicei tin minte la ce pagina ramasesem, dar de exemplu pe laptopul meu ramane deschisa pagina pe care o citeam, cand ma intorc dau un refresh si citesc pana la sfarsit. Te-ar ajuta daca ai citi forumul de la un singur calculator, lasi pagina deschisa si gata
Lac de unghii nu prea folosesc, stiu ca face rau daca inhalam vaporii aceia. De vopsit eu ma vopsesc cu henna din cauza de paranoia
S.ellena, bine ai venit
Asa este, esti o norocoasa (la fel ca mine), nu conteaza decat sa fie bebelina sanatoasa, ca un nume supeeeerb are

Onutz 23+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ilinca, bine ai venit
Nu are de ce sa-ti fie frica, se intampla oricum Mie mi-e frica de nastere, dar... tre' sa se intample si asta. Restul cred ca vine de la sine
Mami, dupa o documentare serioasa am hotarat ca o sa urmez prescriptia medicului, cu un calciu la 2 zile si vedem. Si o sa iau si fierul, 1 pe zi, la distanta de calciu. are nevoie de ele si eu nu mananc atat de diversificat pe cat as vrea si ar trebui. Momentan il ajut asa, dr a zis sa le iau o luna, sa vad cum ma simt.
V-am lasat, caci sunt taaaare obosita

Onutz 23+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ilinca buna venit! Daca te linisteste eu am 24 si astept un baietel in ianuarie. Sarcina usoara si bebe la termen.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocila spune:

Sellena si Ilinca- bun venit, sarcina usoara si la termen!

Pt sondaj-Dr mea a sugerat sa continui sa iau vitamine prenatale tocmai pentru ca au fier, in cazul in care le suport. Problema mea e ca daca iau vitaminele in timpul zilei ma cam doare stomacul, si cred ca in principal din cauza fierului. Am descoperit insa ca daca le iau seara dupa masa nu mai am asa probleme- deci le iau in continuare ( plus ca din lista de alimente bogate in fier nu mananc in fiecare zi- bebelususlui meu nu prea-i place carnea, peste mananc mai rar si vegetale cu frunze verzi nu-mi plac). Chestia cu carenta e
relativa la mine- nu se dau analize pt fier, desi cred ca o eventuala anemie se vede si in analizele la sange, nu? Oricum am decis ca daca trebuie...trebuie.

Onutz- inteleg ca fierul se absoarbe mai bine daca adaugi si
ceva cu vitamina c in dieta.

Am vazut ca ati vb si de vopsea de par- aici si moasele si dr spun ca e ok.

18+

Mergi la inceput