Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

buna
ma primiti si pe mine la voi?
sunt ilinca , am doar 20 ani si in decembrie voi naste o fetita,
va doresc multa sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

imi e foarte frica de restul sarcinii si de responsabilitatea unui copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna fetelor! Am revenit si eu dupa primul weekend in care am iesit din Bucuresti de vreo 2 luni. Am fost la Brasov la socri, am mers cu trenul si a fost destul de ok drumul, dar si acolo era destul de cald cel putin pt Brasov, asa ca nu m-am racorit chiar cum sperasem. Am fost sambata la nunta de aur a unor rude de-ale sotului, a fost foarte dragut, va dati seama sa sarbatoriti 50 de ani de la casatorie, mie mi se pare incredibil.
Angelique si irilac, sper ca va simtiti mai bine, stati linistite si sa speram ca in continuare nu veti mai avea contractii.
Bubu, . Nu am facut eu capitolul, nu am avut acces la calculator tot weekendul si azi am avut treaba la serviciu cand am ajuns.
Dana, in principiu facem un nou capitol cand ajungem in jur de 20 de pagini in capitolul precedent.
Scuze celor carora nu v-am raspuns, am citit tot dar ati scris asa mult in weekend ca acum nu mai pot raspunde tuturor din urma.
O saptamana buna sa aveti in continuare!

Andreea 24+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Vreausaninga, Ioana gata cu supararile fetelor, ca faceti rau la bulinute!

Legat de varicela, cum ziceam, am avut anul trecut. Eram insarcinata in 7 sapt si nimeni nu mi-a dat nicio sansa ... Acum a trecut, dar pana sa ma lamuresc, am cercetat tot net-ul in sus si in jos. Varicela e f periculoasa in trim I si in trim III, aproape de nastere. Altfel, nu afecteaza in niciun fel bb. deci pt Mya, nu sunt riscuri acum, din perspectiva asta. Sa ne rugam la DD pt ea sa nu fie cazul deloc. Analiza se poate face acum in multe locuri. la Victor Babes nu au mereu reactivi si trebuie sunat si intrebat. La clinicile particulare, se face dar fetele de la receptie nu stiu mereu de ea. Se numeste IGM si IGG pt virusul varicelo-zosterian. Cu regret spun ca sunt si mult medici care habar nu au de analiza asta. Sa speram ca la Mya, in UK, lucrurile stau altfel.

Onutz, apropos de sondaj, eu momentan nu mai iau nimic. Adica doar cand imi aduc aminte, iau MgB6 si acid folic. La Sara, am luat la un moment dat fier (Thothema) si apoi elevit. Calciu stiu sigur ca nu e indicat in sarcina din pricina riscului de a da contractii. Sunt insa unele preparate care in caz de maxima nevoie pot fi administrate. altfel solutiile naturale sunt cele mai ok. Cu Fe, de regula toate gravidele au anemie feripriva, asa ca majoritatea mediciilor recomanda. Problema lui cea mai mare e ca are ca efect secundar constipatia si in multe cazuri arsuri nasoale la stomac, care insa merg ambele combatute. Experienta mea apropos de suplimente este ca sunt preocupati de ele mai degraba medicii de familie si mai putin ginecologii, concentrati cel mai mult pe ce face bb si mai putin pe mami.

Iulia, mami de Sara Andreea si 20+

tocmai vroiam sa revin si completarile tale

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

hello,cine e suparat???ca eu nu, ziceam ca nu mi-a cazut prea bine...dar sunt ok, nu tin eu suparare, ca e prea mare fericirea pe capul meu...pitica se misca intr-o veselie.ieri am fost la munte,cu niste prieteni. nu am intrat decat cu picioarele in piscina pentru ca era ca si gheata....dar a fost super fain.
acum savurez un smoothie de capsuni si banane...va poftesc si pe voi...

ARY,ANGELIQUE, MICA,IRILAC ...

IULIA,A.C. asteptam sa ne dati numai vesti bune, sa impartasiti bucuria voastra cu noi.

IPOPICA trebuie sa fie greu sa renunti la casa ta,dar viata merge inainte.o sa fie bine, o sa vezi...iti gasesti tu locul, iarasi.

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

sa va zic din experienta mea :)C a fost destul de jucaus inburta, tin minte ca la morofologia de 22sapt l-am vazut peecran cum impingea sonda ecografica.apoi am fost la vreo 4nunti panasa se nasca, ultima chiar cu 4 zile, unde am dansat si el era destul de miscaret inburtica.iar acum e un jucaus si jumatate, danseaza derupe,cere mereu muzica sa danseze, primul ras inhohote a fost la 2luni:).si sughita des,acum m-am lamurit eu de ce:)) e pofticios tare si probabil inburta gusta dinlichidul amniotic...iar astalalt,dinburta e si mai si...nu pot sa mananc eu ceva fara sa nu incep sasimt sughituri dupa2-3 min...iar lamorfo inghitea de zor lichid :)), e clar ,mai fac uncopil mancacios, sau cel putin asa sper.oricum, va doresc la toate un copil asa vesel si energic cum am eu, uneori nii nu-mi vine sa ma supar pe el fiindca nu face nimic din sau cu rautate,ci doar ca sa se distreze si sa rada:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Fetelor am luat clexanele..gata! ce fericire!!. m-am dus cu sotul cu masina ca sa nu trebuieasca sa plec sg prin caldura si am gasit la un help net toate cutiile pt 3 luni! sunt tare incantata ca am scapat de o grija de acum!

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Mami, eu zic sa iei internetul la puricat si sa dai cateva telefoane, mai bine nu pleci de acasa pe temperaturile astea.
Legat de fier si calciu- oau, mie tocmai pe astea mi le-a precris medicul pentru o luna de acum incolo, cica pe urma sa iau doar vitaminele prenatale si vit C..
Asa ca hai cu sondajul de opinie
Cucuieteloooor, voua ce vi s-a prescris pentru perioada asta?

da Onutz, stiu ca la tine citisem..deci cati medici atatea pareri frate! :(.. mie asta a mea mi-a zis ca nu imi da preventiv nik nici topita cu ceara! a zis ca daca am anemie sa cad din picioare poate o sa imi dea suplimente de Ca si Fier...mai ales calciu care e extrem de naspa ca poate da contractii.. aici e de acord vad si cu med. de fam. cam mi-a zis acelasi lucru deci sa nu cumva sa iau Ca...sa mananc bine si aia e.

Laurika..cum se simt sughiturile bebelului? eu inca nu stiu daca sughite sau nu...

22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Laurika, tare frumos ai mai povestit cu sughitatul. Imi amintesc ca si eu la Sara am simtit tot asa. Si acum e si ea tare mancacioasa.
Mami, iti dai seama ca sughita cand simti/ vezi burta miscandu-se, insa fara sa simti ca ar lovi/ impinge cu ceva. E foarte nostima senzatia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Laurika, tare frumos ai mai povestit cu sughitatul. Imi amintesc ca si eu la Sara am simtit tot asa. Si acum e si ea tare mancacioasa.
Mami, iti dai seama ca sughita cand simti/ vezi burta miscandu-se, insa fara sa simti ca ar lovi/ impinge cu ceva. E foarte nostima senzatia

exact,sunt miscari "ritmate" ,cand simti bebelusul in "capete" camdpeunde ar ficapul si piciorusele :).tresare tare de tot si mie mi se pare asa nostima si dragalasa senzatia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Va salutam si noi pe ziua de azi
Multumim pt noul capitol ,sa fie un capitol bun si linistit pt toate burticile dupa cum vad ati scris,nu gluma deci sau odihnit toate viitoare mamici de citi in urma nu am apucat.
Deci noi am fost la Dr.totul e bine,vb doctorului perfect,bebele creste mare are circa 650gr.e asezat cu capul sus,activ, era treaz in momentul ecografiei si de data aceasta dar dupa cum se vede azi ne-a lasat sa- i facem o poza care am pus-o la avatar.
I-mi place buzele lui ,e un buzat mincalar mama de buzat,ma inebunit fatza lui cu nasucul obraznic si buzele lui . mi-am dorit mult ca sa arate bine ca atare mi-a implinit dorinta.
Voua va zis Dr. pt a va face un vaccin contra gripei,ce pare aveti?
Mie mi-a schimbat vitaminele femibion 2 cu Orthopregna sunt mult mai bune,mai ales pt virsta mea
Ma duc sa citesc in urma sa vad fiecare ce face,cum sunteti

Looana +25Flor

Mergi la inceput