Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Azi pestisorul meu s-a jucat de la 6 si pana acum cu mici pauze. E un dezmat in burtica mea. Sunt atat de fericita. Abia astept sa il nasc sa ma joc si eu cu el.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Multumesc fetelor pentru primire inca o data.
Oanamamica, eu lucrez in invatamant si merg pana la sfarsitul lui octombrie, sper, la serviciu, dar am si o luna in urma ta din cate vad. Asa ca tu nu ar avea rost sa mai mergi din septembrie. In 2007 am nascut in 10 noiembrie si am ramas in concediu din 1 octombrie, dar mai mult am incurcat lumea.
Fetelor, ce stiti, nu mai modifica astia legea cu concediul de ingrijire pana nastem noi, sa se revina la vechea forma cu 2 ani?

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
20+ cu Tudor Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Tot incarc poza la profil si nu ramane, mor de ciuda!

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
20+ cu Tudor Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata,
Angelique dureri mari nu am mai avut, numai ca am momente cand imi simt burtica tare, mai ales noaptea cand ma trezesc sa ma duc la baie, am reusit sa vb cu doc si mi-a dat ca si tratament 4 nospa de 80 mg pe zi, un uscosin seara, repaos total la pat si daca mai am contractii si nu inceteaza de la medicatie sa ma duc la spital :(. O sa intru in medical de sapt viitoare, sper sa fie totul bine ca mi-e tare frica...
Ma bucur din suflet ca esti mai bine .
Eu o sa nasc la privat(am incheiat contractul sapt asta) prin cezariana din cauza unor mici probleme...
Pupicei pt toti greierasi si strumfitele din burticute

21+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui logam

Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Multumesc fetelor pentru primire inca o data.
Oanamamica, eu lucrez in invatamant si merg pana la sfarsitul lui octombrie, sper, la serviciu, dar am si o luna in urma ta din cate vad. Asa ca tu nu ar avea rost sa mai mergi din septembrie. In 2007 am nascut in 10 noiembrie si am ramas in concediu din 1 octombrie, dar mai mult am incurcat lumea.
Fetelor, ce stiti, nu mai modifica astia legea cu concediul de ingrijire pana nastem noi, sa se revina la vechea forma cu 2 ani?

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
20+ cu Tudor Sorin

Si eu tot in invatamant lucrez si am preferat sa intru in prenatal din sept,tocmai pt a nu mai incurca pe nimeni.Dr a zis ca mai devreme de 10 sept nu-mi poate da prenatal.Eu vroiam de la 1 sept.Dar e bine si asa.Mai bine sa gaseasca pe cineva in locul meu care sa preia catedra de la inceput decat sa vin eu 2 sapt si apoi sa plec...DPN-ul meu e 16 nov dar pt ca va fi cezariana,dr ma va opera in prima sapt din nov.
Nici eu nu stiu nimic de modificarea legii CIC,de accea o sa stau doar 1 an acasa...Am noroc ca nu am un serviciu atat de stresant si care imi va permite sa fiu acasa pana-n ora 14.

Alina 25+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Azi pestisorul meu s-a jucat de la 6 si pana acum cu mici pauze. E un dezmat in burtica mea. Sunt atat de fericita. Abia astept sa il nasc sa ma joc si eu cu el.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Buna Mena,
Sa sti ca primul spectacol de genul asta pe care l-a dat strumfita mea a fost la 18 sapt si a tinut vreo 30 de min, eram super fericta, o mai simtisem pana atunci dar nu asa de bine. Sa nu te mai sperii cand nu misca, eu de abia din sapt 20 am inceput sa o simt in fiecare zi, pana atunci o zi se misca, una ''nu''(nu o simteam eu ca ea se misca)

21+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata doamnelor!
Oanamami, Luminita, bine ati venit si sedere placuta pana la termen!
Oana, sper ca ai rezolvat intre timp cu durerea de masea. Oricum, eu stiu ca algocalminul e complet interzis in sarcina si destul de controversat si in rest. Sugestia mea e sa incerci cu o doza mai mare de paracetamol, niste sprai sau apa de gura cu lidocaina sau un catel de usturoi presat in apropiere (asta e reta furata de la Bubulina, asa ca mentionez aici drepturile de autor) Algocalminul intre altele poate duce la nastere prematura, asa ca ai grija. Ziceam si mai de mult, ca experienta mea cu medicii de familie a fost ca nu totdeauna stiu ce e si ce nu compatibil cu sarcina, asa ca daca e cazul vorbeste mai bine cu medicul tau ginecolog.
Bioana, ce dragut ca mergeti la cursuri! Noua ne-au fost de mare ajutor! Scuze daca iti apare ca am votat negativ unul din mesajele tale. Am apasat aiurea pe mouse si apoi am vazut pe ce. Mi-a dat eroare, asa ca sper sa nu fie probleme, dar daca totusi e ceva, mii de scuze ca n-a fost cu intentie.
Bubu, felicitari pt schimbarea saptamanii si pt Nicholas jucaus! La noi puiul se trezeste dimineata cand suna ceasul, misuna putin, apoi doarme mai toata ziua si se mai trezeste seara pt niste exercitii scurte.
Doura pt Misso sa treaca repede nasucul. Of, puiutii astia ai nostri sunt fenomenali uneori! A mea s-a lovit alaltaieri intr-un calorifer ambalas si si-a spart buza superiora exact la baza gingiei. Cel mai bun tratament sunt pupicii de la mami, asa ca n-ai ce-i face decat in brate. Daca inca mai sunteti in Ro, sa stii ca a fost o enteroviroza si n-ar fi exclus sa o fi luat-o si ea din parc. Inca un ca sa treaca si asta!
Gina stai cumnte in pat si azi, da?!
Madalina, felicitari pt micuta Clara cea mancacioasa!
Mya, ce faci, cum mai esti? Ceva vesti?
Fug la treaba, dar revin!
burticile

Iulia, mami de Sara Andreea si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,azi e VINERI!!!!!!!!!!!!!!!

EPOPEASCA,ALEXA aveti grija de voi!!!!!!!!

DOURA multa sanatate la fetita ta.i-ai pupat nasucul sa treaca repede?

IULIAC

MENA ce senzatie frumoasa, asa-i? si a mea printesa s-a jucat aseara aproape o ora. misca asa de tare ca radeam de cate ori mi se misca burtica. lovea nu gluma langa buric, in dreapta...data viitoare o sa fiu pe faza sa o filmez...

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata tuturor! Sa aveti o zi frumoasa ca a mea De dimineata mi-a dat Andreea mea pupici de "la multi ani" si m-a luat in brate...cel mai frumos cadou din lume
Eu acum beau Inka (pe baza de cereale, asemanatoare cu cafeaua)
Alexa, ai grija de puiutul din burtica.
Bioana, mi-ai amintit de fostii mei colegi cu "azi e vineri"
Cat despre concediu, si daca nu se schimba, eu tot 2 ani stau, ca imi convine si nu voi jeli dupa jobul care-l am

26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

EPOPEASCA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu alaturi de familia ta(si nu numai...ca suntem si noi pe aici...)o zi de nota 10 iti doresc!!

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput