Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamamica spune:

Bine ai venit Luminita! Multa sanatate tie si burticii tale dulci!

Fetelor, eu nu am pus pe mine decat vreo 3 kg in sase luni de sarcina, desi sunt o mancacioasa si am inceput cu 68 kg la 1.58m.... Nu-mi explic ce se intampla desi medicul imi spune ca e in regula, mai are cateva gravidute care nu tare au luat in greutate.
De vreo doua zile m-a deranjat un dinte si azi am fost la stomatolog si am inceput lucrarea de reparatie dar am avut niste dureri groaznice cand am ajuns acasa. Medicul de familie mi-a recomandat sa iau jumate de fiola de algocalmin dar mi-e un pic cam frica, am citit pe prospect ca nu e indicat incepand din trimestrul 3 de sarcina... Nu v-ati confruntat cu dureri de dinti? Ce luati?
Acum vreo doua-trei saptamani m-au cam durut oasele bazinului dar numai cand ma miscam. M-am speriat sa nu fie ceva problema dar mi-a zis ginecologul ca daca le suport, nu afecteaza cu nimic. Acum mi-au trecut dar in schimb ma doare burta, muschii de sub buric ori de cate ori ma intind sau ma ridic din pat, cand ma imbrac sau cand pasesc...
Nu stiu daca am contractii sau nu dar zilnic mi se intampla sa am o stare ciudata in burtica. Nu ma doare nimic dar parca mi se intareste putin si simt un fel de presiune apasatoare. Imi afecteaza si respiratia si bataile inimii in acelasi timp. Parca ma ia cu ameteala. Astea sa fie contractii?
Bebica din burtica e tare activa, se misca incontinuu (taticul e fericit ca in final a putut si el sa simta cum loveste), dar ma lasa sa ma odihnesc noaptea.
Lucreaza careva dintre voi in invatamant? Ce faceti? Va intoarceti la serviciu din septembrie?
Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Bun venit la burticile noi! Sarcini usoare si bebei la termen!

Sunt inca emotionata dupa gimnastica de azi, mi-au dat lacrimile pt rusoaica, fiindca solul ei a fost superb (la cat ma pricep eu), dar si americanca e buna, frate!

Vergeturile daca e sa apara, apar in ultimele 2 luni si semnul clar sunt macarimile pe burta, fiindca atunci creste burta cel mai tare si se intinde pielea. Deci mult ulei natural, din plin, deveniti salatzele, dar daca e sa facem vergeturi, tot facem, cu tot uleiul. El doar domoleste din mancarimi, va spun din experienta la a2a sarcina, cand m-am dat zilnic si tot am facut. Varsta maica, varsta, ca la prima n-am avut nici o dunguta!

Alma 25+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Logam bun venit si felicitari pt cele 2 minuni: cea din burtica si cea care deja iti umple viata
Raport: pana acum toate bune si frumoase, stat cumintica in pat, noroc cu mama, ca sotul saracul are si acum de muncit. No-spa am zis ca mai iau unul putin mai tarziu. Facut rost de babysitter pe maine. Mama face acum si de mancare pt puii ei (eu si nepoata care sta cumintica langa mine si se uita la desene ). Sper sa fi trecut greul si altele sa nu mai apara.
Va

26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

DOURA, sanatate la micuta! M-a durut si pe mine nasul cand am citit! Eu nu stiu cum reusesc copiii astia...ai mei au talent la buze sparte la cazaturi, e atata sange de nu vezi nimic.
Si Stefan a avut un virus acum 2 sapt, cu febra 39 si diaree. Iar eu am avut greturi alea 2 zile, probabil ca organismul meu lupta, sa apere bebeul.

Alma 26+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Logam, bun venit!Sarcina usoara, tu chiar ai avut o nastere rapiiiida, Doamne-ajuta sa avem toata asa!
Minunata fetita ta.
Decizia cu siguranta ca a fost bine cantarita si ca acum, cu un bebe pe drum, ai stiut bine de ce si cum e mult mai bine pentru voi. Curaj, fruntea sus si drum usor inainte, va fi foarte bine, ai sa vezi!noi suntem alaturi, asta sa nu uiti!

Angelique-si mie imi place tare mult cum ne creste familia aici:):).

Gina2, ma bucur ca ai rezolvat cu ajutorul si ca poti sta in pat.Cat mai multa odihna,are sa fie bine!Deja e!

Doura, multa sanatate fetitei!

Alma, romancele ce au facut?

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Alma, romancele ce au facut?

24 + cu Nicholas

Sandra Izabasa pe 5, Larisa Iordache pe 9. Oricum, toate-s niste campioane, ptca o fractiune de secunda gresita nu reflecta toata munca lor de mici si copilaria pierduta cu antrenamentele de la 4-5 ani. Toate sunt de admirat!

Alma 26+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

seara buna, dragelor!
am de vanzare un carucior Chicco Trio Enjoy Fun (rosu), in stare buna, cu toate accesoriile, inclusiv geanta, si un balansoar Chicco polly swing, stare impecabila.
daca sunteti interesate, astept un mesaj privat!

sanatate multa (si voua si puilor), si ma iertati ca am dat buzna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Doura mititica de ea inseamna ca s-a lovit rau.Sanatate multa si sa treaca viroza cat mai repede

Epopeasca ma bucur ca iti este mai bine si ca are cine sa te ajute cu printesa ta si cu papica.Ai grija de tine

Eu de cand am facut injectiile nu am mai avut nimic,nici contractii si nici dureri si sper sa o tin asa pana la capat.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!

Nu am avut timp sa intru, nici sa citesc, am vazut doar ca avem fete noi
Bine ati venit Oana si Logam

Va pup pe toate si sper sa am timp maine sa va citesc si sa va raspund...

Cine se incumeta la capitol nou?

Onutz 23+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bun venit Logam. Sarcina usoara si bebe la termen. O sa fie poate mai greu, dar cu siguranta va fi mai bine. Copiii au nevoie de dragoste si simt tensiunea in familie. Felicitari pentru curaj si pentru decizie.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput