Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Oanamamica bun venit in club si felicitari pt mica printesa. Apropo, si pe a mea din burtica o va chema cel ami probabil tot Sofia
Cat despre nascut: la stat prin cezariana, ca nu am de ales. Dar stiu ce ma asteapta de la prima nastere, ca tot asa a fost. Oricum, eu abia astept sa vina toamna, si chiar daca DPN e 7 noiembrie, sper sa nasc pe 25 sau 29 octombrie (fiind clar cezariana, nu ma va lasa sa astept pana la termen si apoi macar sa aleg eu data)
Raport: pana acum am luat 2 no-spa (ca asta am in casa), e bine, cu usoare senzatii nasoale si contractii tot usoare, dar stat cumintica in pat. Nu acelasi lucru pot spune despre bebelina din burtica, care toata ziua a dat la suturi de m-a trimis intr-una la pipi - nu ca nu m-as bucura sa o simt Parca si Andreiuta mea a fost azi mai cuminte si n-a facut atat de multe prostii, ca stie ca mami are "au" (asa zice ea la orice buba).

26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iulia, nu mai sta pe ganduri,schimba-ti medicul!! nu te mai gandi ca ce ok ai nascut cu el sunt sigura ca poti gasi fara probleme un medic bun cu care sa nasti la fel de bine, te rog schimba-l, asta e deja plictisit de meserie, e clsr, iar tu, ca viitoare mamica, nu ai nevoie de asa ceva! nici nu mai sta pe ganduri!!
Cu postul e ok, in perioada asta e usor..Am facut salata de vinete aseara si un bors de cartofi, azi bag la cuptor un orez cu broccoli si alte legumareli, iar lapte -beau de soia saptamana asta, i-am zis lui gagalice ca e spre binele lui, asa ca sa ma lase zilele astea sa nu ma ating de branza, lapte si chestii care nu-s de post.carne oricum nu prea ma omor, ca e tare grea pe caldurile astea, dar branza, laptele, iaurtul si smantana imi plac.Sunt ok.
Multumesc, esti o scumpa!

Popi, si eu povestesc cu greierele, mai nou m-a apucat sa ii fac instructaj, fiindca il apuca joaca in metrou si acolo chiar nu am ce ii face mai mult decat sa imi pun palma pe unde tzopaie..la serviciu clar nu am loc de intors si numai de asta mi-e ciuda ca nu sunt si eu acasa, sa ma pot juca cu el atunci cand e asa de doritor..mai recuperez seara, dar nu foarte mult, fiindca e un mare somnoros, doaaarme de rupe!! dar creste!! hi hi

Mada, felicitari pentru super rezultate, cred ca voi sunteti pe locul 1 in clipa asta, cu greutarea Clarei, niiice!

Menics, nici eu nu am nici o vergetura, si am auzit si eu pe la alte mamici ca e posibil sa apara in ultimele doua luni..Eu sper sa nu, insa din pacate, din cauza caldurii, de multe ori nu ma mai dau cu ulei..

Raportez 2 kile juma luate pana acum, burta-burtoi:), restul neschimbat, stai sa vedem mai incolo, iubi meu asteapta momentul in care o sa intre intai burta pe usa, dupa aia eu:):)

Va pup si ma intorc la treaba..Zile nebune aici, m-am saturat,asa imi e dor de vacantaaaaa, fetelor, am un an de cand nu am mai luat o zi macar de vacanta oficiala, noroc cu controalele la dr si cu ceva zile de sarbatoare aici, altfel..Nu ajung niciodata acasa mai devreme de 18.45...

hai va pup!mai vb.

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Feteleeeee, mai raportam si implinirea a 24 de saptamani azi,intru cu bubuliciul in 25 de saptamani, wow!!! Fortosul lui mama!!ma Mimt minunat si sunt atat de fericita, Doaaamne, cat de fericita sunt!!

Gina2, stai cumintica, fara eforturi deloc!.Nu ai nici o prietena care sa vina sa te ajute macar azi, pana vine sotul tau acasa? daca eram in Ro, mi se umplea casa la prima strigare..

Bioana, incepi cursurile chiar de ziua mea..
Si noi ne gandeam aseara ca tre sa ne apucam de dat ceva multe telefoane side umblat sa ne interesam de cursurile astea prenatale si sa programam o vizita la spital sa vedem sala de nasteri si saloanele de mamici si echipa de asistente din zona-sa ma duc sa fac si analiza aia de glicemie undeva in sapt 26-28, sa ma duc totusi la o morfo in sapt 28..desi pe site-ul celor la care as vrea sa mergem scrie sa beau suc de portocale inainte, ca sa il agit putin-dar mie imi e mila sa ii fac asta lui Nicholas..Ma mai gandesc..

Camitu, concediu placut!

Si repet:perna de gravide e super super super!!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ce nebunie frumoasa pe aici! Fete noi,vesti bune...Trece saptamana,ne bucuram din plin !
Raportez si eu 6 kg in plus in 6 luni.
Iar in legatura cu nasterea,la stat -cezariana.DPN-16 nov,dar m-a programat in prima sapt.din nov.In rest...toate bune.
Bun venit fetelor noi,Oanamamica si ilinca. Va doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos!
Camitu,si eu am fost la Nisa vara trecuta si mi-a placut enorm.Bucura-te cat poti de concediu! S-auzim numai de bine !
Bubulina,felicitari pt.schimbarea saptamanii.
Maine schimbam si noi saptamana.Facem 25.
Va pupacesc pe toate ! Fara numar !

Alina 24+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna! Bine v-am gasit!
Sunt Luminita si sper sa fiu mamica de decembrie, cu UM 11.03 2012.
Deocamdata am niste probleme cu colul, am facut la 18 saptamani cerclaj, asa ca sper sa fie bn, mai ales ca e destul de greu singura si cu un copil de 4 ani (tocmai am si divortat).
Va pup si sper sa ma primiti si pe mine la odiseea voastra.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU o sa tin minte!! cand am fost la primul control la matroana mi-a zis ca ma suna in august sa planificam cursul. e fain ca e gratis, o zi pe saptamana dupa-masa. abia astept sa vad cu ce se mananca...stiu ca se face vizita la spital,ne invata tehnici de respiratie, de spalat bebele,ne da niste mostre de creme, geluri....

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

LOGAM bine ai venit. sigur ca te primim cu mare drag.mult noroc in continuare cu sarcina,sa mergi inspre bine!! daca ai divortat inseamna ca asa e mai bine. va fi greu, dar nu imposibil!!

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Stiu ca va fi greu dar asa mi-am zis eu ca e mai bine pentru mine si copii.
Multumesc de primire.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bioana si eu sper sa fie baietel cuminte si sa stea la mami in burtica pana la sf. lui noiembrie.Ce bine ca mergi la cursuri,asa o sa inveti multe lucruri care te vor ajuta dupa nastere.

Logam bine ai venit sarcina usoara.Ce ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe

Bubu,A.C felicitari pt schimbarea saptamanii usor usor trec saptamanile si o sa ne tinem minunile in brate

Epopeasca,Alexa,Irilac cum mai sunteti?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

noile , bine ati venit
ieri misso a mea alerga prin casa..fara sa se uite , ca de obicei si a intrat cu nasul in perete...nas umflat, 2 vanatai mici(bine ca am avut arnica), o mica julitura...a plans f f tare si s-a speriat rau de tot...ca sa fie pachet complet a inceput s afaca febra..azi noate febra iar..azi la fel..acum seara febra si deja ii curge si nasul deci a prins vreun virus din parc...a fost toata ziua f nervoasa, am tinut-o apropae mereu in brate..sper sa fie mai bine maine sau cel mai tarziu peste 2 zile..cam atat dureaza o viroza..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput