Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
A.C spune:
La multi ani,epopeasca !!!!!!!!
O zi plina de rasfat iti doresc alaturi de cei dragi!
Alina 25+ mami de Delia ( 6 ani)
vreausaninga spune:
La multi ani, epopeasca! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bebe minunat!
Nici eu nu cred ca se va mai schimba legea, asta-i tara in care traim,ma simt dezavantajata, dar chiar si asa o sa stau 2 ani cu voinicelul meu pt ca toata lumea zice ca e o sansa unica sa fiu langa el in primii ani de viata. Dar nu-i corect pt cele care avem venituri peste medie....
Fetelor care lucrati in invatamant, chiar ca va invidiez,aveti un program asa fain+vacantele
Buburuzul meu are si el program de joaca deja, mi-e asa drag de el si-l tot intreb ce joc e asta sper ca e si el la fel de superfericit ca si noi.Desi taticul in devenire vroia mult de tot fetita si a fost chiar un pic dezamagit, acum face planuri marete pt viitor
O zi frumoasa tuturor!
24
"buburuzul"
mena1906 spune:
Bioana este divin . Pacat ca il simt numai si tati nu.
[b]Epopeasca la multi ani fericiti sa ne traiesti.
Alexa[/b] de obicei kidul meu se opreste cand pun mana pe burta sau imi aude vocea. Acum si-a vazut de joaca. Este atat de placut sa il simt. Il simt in siguranta. Se pare ca imi seamana, dimineata somnoros, seara plin de energie. Sunt indragostita rau.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
tnicoleta spune:
Buna fetele
Bun venit noilor burtici. bebelusi santosi si la termen.
Dora pe nasucul micutei, tare greu e cand se lovesc. Sanatate multa sa va faceti bine repejor.
Epopeasca, ce bine ca ai cine sa te jute. Asa te poti relaxa si avea grija si de bb2.
LA MULTI ANI! si tot de iti doresti.
Almy, pitica mea are tament la julit geninchiul stang si cazaturi in fund. Nu stiu cum reuseste.
Mena, tare jucaus e pstisorul tau. sa o tina tot asa.
Bioana, ce frumos ca aveti cursurile gratuite. O sa te ajute mult mai ales exerciile de respiratie din timpul travaliului.
Iulia, si micutei tale sa se vinde buzita. Asa e, pupicii mamei sunt cel mai bun medicament
Vreausaninga lasa ca atunci cand va iesi la plimbare cu fata si va primi priviri aprobatoare, va creste inima in el de mandrie. Si apoi o va pazi cand placa la discoteca sa nu pateasca ceva
Azi schimbam si noi saptamana 20+. Am ajuns la jumatatea drumului.
Aseara a simtit si sotul cum dadea din picioare, iar eu am reusit sa si vad cum salta burtica la suturile ei. A fost minunat. Dar se pare ca miscarea favorita e tot datul peste cap.
si va doresc un sfarsit de saptamana frumos.
Nicoleta 20+
angelique_19 spune:
Mena pestisorul jucaus,si al meu misca cateodata non-stop mai ales la cantecele
Alexa imi pare bine ca ai vorbit cu dr. ta, repaosul la pat este cea mai buna decizie si concediul medical la fel.Ai sa vezi ca totul va fi bine
Doura cum mai este Misso?
Epopeasca la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se implineascaTare frumos ai inceput ziua nu-i asa?
Tnicoleta felicitari pentru schimbarea saptamanii
Fetelor eu am inceput sa fac listuta pentru ce ne trebuie pentru bebe,spital,acasa inca nu am terminat-o dar vreau sa fie gata ca intr-o luna ca ma apuc de cumparaturi.De-abia astept
Eu sunt foarte nerabdatoare sa imi tin puiul in brate,sa am grija de el,sa ma trezesc noaptea sa il alaptez si sa ii dedic tot timpul meu.Insa pana atunci ma uit la pozica cu fetisoara lui de nu stiu cate ori pe zi si ma bucur de perioada asta asa frumoasa de graviduta.
Nu credeam ca sentimentul asta de a deveni mama este asa de frumos ca imi umple sufletul de bucurie
21+ cu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C La multi ani,epopeasca !!!!!!!! O zi plina de rasfat iti doresc alaturi de cei dragi! Alina 25+ mami de Delia ( 6 ani) |
La multi ani si de la noi!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu
onutz83 spune:
Popeasco, la multi ani, sa infloresti, sa fiti sanatosi cu totii
Alina, ai schimbat saptamana?
La noi nimic nou
Inca nu am contractii de raportat din cauza suplimentului de calciu, poate pantru ca il iau seara
Urmeaza un weekend linistit
Onutz 24+ cu Lucian
ary_v spune:
Salutare!
Am apucat sa citesc si eu din urma!
La multi ani, Epopeasca!
Bun venit noilor mamici!
Doura, sanatate fetitei! Sper ca sunteti bine.
Imi pare rau pentru mamicile care au probleme si pe mine m-a durut tare spatele aseara, dar nu cred ca era de la sarcina ci mai mult de la stat in picioare.
Ieri am dat si eu examenul! Doamne cat sunt de usurata, as dormi o saptamana. De acum ce o fi o fi, stau linistita si ma odihnesc, ce a tinut de mine am facut.
Noi suntem in saptamana 21 de marti, miercuri sau joi avem eco. Abia astept! Foarte multi imi spun ca am fetita, pentru ca am burtica rotunda, adevarul e ca la baieti era o idee mai tuguiata, mai e un pic si aflu cu siguranta.
IPopica spune:
Hai hello si voie buna!
Popeasco, La Multi Ani! Sanatate, fericire, de-astea
Mamele de fetite, va dau tema de gandire: cerceii - cand, cum, de care si de unde?
Week-end placut!
gogoasa hormonizata
IuliaCospy spune:
Ioana, ai fost tare simpatica cu cerceii!
Noi i-am pus Sarei la 3 luni, la clinica pt copii Medicover. Atunci a fost vrem 50 lei, cu tot cu cerceii speciali de la ei, plus gelul pe care ti-l dau ca sa pui acolo pana se vindeca. Dupa poti pune ce cercei vrei tu.
Procedura in sine dureaza fix 10 secunde, iar asa zisul pistol e de fapt o chestie de plastic care functioneaza ca un capsator. La noi mai mult a durat datul semnelor. Apoi sotul a tinut-o si doua asistente au facut operatiunea simultan, ca sa nu chinuim copilul de 2 ori. A tipat juma de minut si asta a fost. Mai mult am inghitit noi in sec in momentul respectiv si am fi strans de gat pe oricine ne iesea in cale, decat a durut-o pe ea. Nu am avut nicio problema dupa.
Trebuie insa avut grija la tipul de vaccin antipolimielitic care se administreaza. Exista doua variante - unul injectabil si unul picaturi. Dupa cel picaturi nu poti face niciun fel de injectie timp de minim o luna. La clinica oricum te intreaba despre asta. Noi am facut vaccinul injectabil, si eu il recomand, mai ales ca noi nastem iarna, cand probabilitatea de raceli e mult mai mare. Ce te faci daca doamne fereste tre sa ii faci antibiotic sau altceva injectabil?!
Gina, la multi ani cu fericire, sanatate si multe bucurii!
Iulia, mami de Sara Andreea si 20+