Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bine ai venit Oanamamica sa-ti traiasca comoara si sa te bucure in fiecare zi

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

ooo Irilac, esti o norocoasa. Eu maine fac 22 sapt de sarcina si am luat 12 kg :)))))))). Nu se vad asa de rau pt ca sunt f inalta (1.75). Eu am tinut timp de 3 ani dieta Atkins, in care nu mancam deloc carbohidrati gen: paine, paste, cartof, zahar, mazare, fasole, porumb, etc. In clipa in care am aflat ca vom avea bebe am renuntat cu desavarsire la dieta iar alimentele pe care nici nu le gustasem timp de 3 ani si-au facut de cap cu repeziciune in corpul meu :)))). Insa acum ma cam gandesc cu un pic de groaza cum o sa arat de la 7 luni in colo. Dar....am tot timpul dupa nastere sa-mi reiau dieta si in 3 luni sigur ajung la 60 kg (acum am 72 ). Important e sa fie bebelina mea sanatoasa!!!

21+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamamica spune:

Multumesc mult! Fetelor, cum fac sa imi apara numele in lista de gravidute de la pagina 1? Fac eu un capitol nou? Sau este cineva care se ocupa special de lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

1242 grame #9829; Azi avem 26w5d arata de 28w3d, mai mare deci cu 1w4d :) Sa citez din doctor "ce fata tzapanoaga aveti, ce mananca ?" : )))) Placenta a urcat un pic, era la 17mm de col acum 5 sapt, iar azi e la 23 mm de col. Am uitat sa intreb colul cat e, dar mereu era ok, oricum mai merg peste 3 sapt la eco. Tensiunea pe artere super.Pozitia fatului cefalica.
In rest eu ma simt f bine, nu mai am scurgerile alea, poate si pt ca s-a ridicat putin placenta, dar declar 11 kg in plus.

Mamide2, eu am luat mai demult perna de la Lidl, la prima promotie, si e super, nu ma pot desparti de ea.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Bine ai venit Ilinca. Avem aceesi data probabila a nasterii, ce dragut! Te pup

21+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bun venit, Oana, ce minunatie ai tu acolo!! Sa fii sanatoasa si bebe la fel, sa duci sarcina foarte bine si usor pana la capat si sa vii aici sa povestim mult mult mult!

Ce fain cum ne creste familia la Odisee!! minuni mici si mari!!
Stai cumintica si rabdatoare, ca ai sa te vezi curand pe lista!

Onutz, Andie, unde sunteti dragele?

Zi buna, gagici! eu fug la job, dar vine fata, mai tarziu!

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Bun venit Oana! Felicitari mamicilor care mai bifeaza o saptamana si celor care si-au vazut minunile la eco.
Cat despre kilograme, nu va faceti griji, ca la ce titirezi va trebui sa fim dupa ce se nasc printii si printesele sigur le dam jos rapid.
Si eu am luat vreo 7 kg si incerc sa manac sanatos, sa evit bombele calorice, dar cand vad cartofi prajiti imi ies ochii din orbite
Voi v-ati facut vreun plan despre cum vreti sa nasteti si unde (privat/stat)?
Maine e vineri! Hai cu weekend-ul

24
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

si eu te pup si iti doresc un bebe frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

se apropie weekend-ul,vacanta....se cunoaste.

ANGELIQUE felicitari pentru Stefan Lucian!!!!!!sa stea cuminte, in burtica pana la sfarsit.sa va umple viata de bucurii!! si eu am CSun fibrom de 26(la inceputul sarcinii avea 11mm) dar a zis ca e ok.

CAMITZU un concediu cat mai placut alaturi de fetele tale.si de tati, bineanteles.

MENICS inca nu au aparut vergeturile si sper sa nu isi faca aparitia nici mai incolo..eu am inceput sa-i citesc irinei blancanieves(alba ca zapada).cateodata o ascultam la cd... e musai ca tati sa-i aduca din tara o alta poveste...asta vreau eu din romania.

EPOPEASCA azi odihna scrie pe fruntea ta.ai mare grija!!

OANAMAMICA felicitari pentru Sofia!!o sarcina usoara!!

MADA felicitari pentru rezultate.eu am pus aproape 5 kg..

IRINA te referi la vaccinul de rh-negativ?stiu ca trebuie sa il fac inca dinainte de a ramane insarcinata.pe 16 luna asta am consultatie si atunci imi da trimiterile la urmatoarele analize si la vaccin.eu sunt in madrid.

VREAUSANINGA eu nasc la stat ca se ocupa foarte bine.in spania e invers, aici toata lumea te sfatuieste sa nasti la stat, nu la particular.sunt mai bine pregatiti si au de toate.nu lipseste nimic.

m-a sunat matroana!!!incep cursurile pentru nastere pe 3 septembrie!!abia astept.

sotul pleaca duminica in tara pentru cateva zile si suntem cu ultimele cumparaturi...

embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Fetelor, mai stie cineva ceva de Myra?

Voi ati facut analiza de anticorpi de varicela?

Pupici la burtici!

Mergi la inceput