Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

da, si mie mi-a spus dna dr de scobutil daca am contractii....
fetelor intrebare: voua v-au aparut vergeturi pe burtica??? daca pana la 26 septamani si 12 kg luate nu au aparut, oare scap?!??
ufff sunt cu gandul la we...
va pupicesc...

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Alexa stiu cat de greu este in spital de asta am preferat injectiile acasa si mi-am luat inima in dinti si am stat sa imi faca sotul.Oricum la spital tot no-spa cu scobutil imi faceau dar perfuzabil si eventual seara un diazepam.Dar tie nu ti-a dat concediu medical?Ar fi trebuit sa stai acasa cumintica in pat.Mi se pare tare ciudat mai ales ca ti s-a scurtat colul intr-o saptamana.Dar cu dr. ta ai mai vb?Sun-o si spune-i de col ar trebui sa stai in pat la ora asta nu la serviciu.Eu cand eram in spital mai ieseam la magazin cu fetele din salon sa mai ne cumparam cate ceva si mereu asistentele ne spuneau sa stam cat mai mult la orizontala.Multa sanatate si ai grija de tine

Irilac tu cum mai esti?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mena, multumesc mult
Uaaau! Ce de mamici cu burtici frumoasa am vazuuut! Sper sa reusesc sa pun si eu poze zilele urmatoare, dar de acasa, ca la serviciu n-am.

Menics, nu vreau sa te descurajez, dar depinde extrem de mult de fiecare organism. Eu am facut vergeturi abia in luna a 8-a, intrasem aproape in a 9-a, cu toate ca mi-am dat constant cu crema. Nu stiu daca nr. de kg e determninant pt vergeturi, cred ca depinde mai degraba de elasticitatea pielii. Am inteles ca vit. E ar fi foarte eficienta in combaterea lor.

Iulia, mami de Sara Andreea si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

ms mult mena
imi trimiti parola pe PM te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamamica spune:

Buna fetelor! V-am gasit si eu cam tarziu ar e bine ca v-am gasit :). Ma alatur si eu grupului vostru. UM a fost pe 9.02.2012 iar DPN 19.11.2012 conform ginecologului. Asteptam cu mult drag o fetita, Sofia, primul nostru copil. Va pup! Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Si eu vreau parola

26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

am primit , multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna dimineata burtici acum ma pregatesc sa merg la medic sa vad cum miau iesit analizele sper sa fie totul ok BIOANA am vazut ca si tu esti in spania eu sint in sud provincia GRANADA.in legatura cu vacinu pe mine ma programat MATRONA sa il fac dupa ce am 28 saptamini se spune ca trebuie facut .tie nu tia spus nimieni de elpupici

mami de Raluca (1.10.2002) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Cu placere fetele, abia astept sa va vad burticile

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamamica

Buna fetelor! V-am gasit si eu cam tarziu ar e bine ca v-am gasit :). Ma alatur si eu grupului vostru. UM a fost pe 9.02.2012 iar DPN 19.11.2012 conform ginecologului. Asteptam cu mult drag o fetita, Sofia, primul nostru copil. Va pup! Oana

Bun venit Oana, sarcina usoara si bebe la termen

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput