Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
IuliaCospy spune:
Gina, of prin ce ai trecut si tu. Daca te pricepi, tu sau sotul, sa faci injectabil, poti sa iti iei no-spa si scobutil injectabil si sa ti le faci singura acasa. Au efect mult mai rapid decat pastilele si sunt si ceva mai eficiente din ce stiu eu. La fel poti incerca cu supozitor cu scobutil, care se absoarbe prin intestin, mult mai aproape de locul dureros si e mai rapid. La no-spa, cand mai ai secvente din astea, poti lua linistita 2 pastile odata. Exista si no-spa forte de 80mg, dar din ce am auzit majoritatea ginecologilor recomanda in sarcina 2 pastile de 40 decat una de 80. Nu stiu exact diferenta de compozitie. Eu cand am probleme de genul asta, incerc direct asa, cu 2 buline. A! Si nu uita de magneziu. E f. bun pt relaxarea musculaturii. Mie dr. mi-a dat sa iau 3 pe zi, si cand am dureri, mai ales ca nu-l iau mereu, le inghit pe toate odata (de fapt, inghit cam 2 odata).
Bubu, sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti sa tii post si sa te impartaesti! Si eu as vrea sa fac asta, dar nu stiu exact cand. Oricum din ce stiu eu, de regula gravidele se impartasesc si cu si fara sa fi tinut post. Daca stimti ca nu reusesti fara lapte, eu zic sa tii postul la restul mancarurilor si eventual sa nu bei nici lapte doar cu o zi inainte. Eu amtinut post si insarcinata cu Sara, si acum, de Paste, cateva zile, si am fost ok, dar depinde mult de organism. Fa cum simti tu si DD te va intari sa reusesti!
Ioana, tare simpatica esti cu semoasela ta. Nici eu nu ii citesc povesti lui Bubu, doar ca am "noroc" cu Sara care desi nu e acasa, ma pune sa-i spun la telefon cate o poveste, asa ca aude si el.
Iulia, mami de Sara Andreea si 20+
angelique_19 spune:
Am facut si eu ochi de o jumatate de ora, in sfarsit am putut dormi si eu mai bine si mai mult.
Ilinca esti o mamica foarte curajoasa,te admir ai sa vezi ca bebelul iti va umple viata de bucurie
Dannah felicitari pentru cuculetz,banuiesc ca esti fericita ca ai si fata si baiat.Si eu imi mai doresc un bebe dar sa vedem.
Iulia si eu am un nodul fibromatos de 12 mm,dr mi-a zis ca nu este nici o problema ca acolo unde este nu deranjeaza.Eu cand am auzit de nodul mi s-au taiat picioarele ma gandeam ca din cauza lui am probleme cu sarcina dar m-a linistit dr.
Valicutza ma bucur de vestile bune de la eco
Epopeasca sa-ti traiasca sotul,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti iar bebele sa va lumineze viata in fiecare clipa
Camitu ma bucur ca esti bine,gandeste pozitiv pentru ca bebe este perfect.Concediu placut
Bubu asa zice si el, ca a vazut cel mai important lucru si era asa de bucuros ca e baietel si este totul in regula.
Epopeasca imi pare rau de durerile de burtica,bine ca au trecut.Stai cat mai cumintica in pat si ai sa vezi ca totul va fi bine.Eu am noroc ca sotul imi face injectiile si cand am dureri mai mari fie si noaptea il trezesc si imi face.Si nu mi-a facut decat de vreo 5 ori,prima data a fost mai urat ca mi-a fost frica insa acum nici nu simt cand le face si no-spaul doare.El a mai facut injectii,e poveste lunga dar eu nu am vrut sa il las ca mi-era frica.Acum imi prinde tocmai bine.El zice ca nu ma doare ca imi face cu multa dragoste
Se pare ca pe bobutul meu il va chema Stefan Lucian,sotul a zis ca nu prea e incantat de Denis dar daca eu vreau il punem.Si uite asa ne-am gandit la un nume sa ne placa la amandoi.Sper sa nu ne mai razgandim.
21+ cu
ilinca_lpz spune:
buna dimineata burtici!
ma invatati si pe mine va rog sa pun poze in album?
de abia astept sa va cunosc burticile si sa v-o arat si pe a mea
Ilinca ,
mena1906 spune:
Ioana, ce tare ... Uite eu daca vorbesc cu pustiu meu in timp ce misca, se opreste. Daca pun mana pe burta la fel. Daca nu zic nimic si nu il bag in seama, seara, are o gramada de treaba, cred ca se da huta pe cordonul ombilical. Sper sa se schimbe asta si sa putem incepe sa comunicam. Sau se opreste pentru ca il linisteste vocea mea si ma asculta?hmmm...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Alexa oof si tu ai contractii?Stai cumintica in pat,nu face nimic si poti lua no-spa la 4 ore,isi face efectul intr-o jumatate de ora si subscriu la ce a spus Iulia poti lua si 2.Daca nu se amelioreaza uscosin supozitoare este urmatorul pas.La mine nu mai mergea nici asa si am inceput cu injectiile si pot spune ca nu am mai avut decat mici junghiuri rare pe ici pe colo.Asa mi-a zis si dr. sa apelez la injectii si daca nici ele nu isi fac efectul atunci sa merg la spital.Colul tau cat era cand ai fost in spital?Al meu este de 37 mmm.Cand mergi la eco marti neaparat sa vada colul.Te pup si ai mare grija de tine
21+ cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca_lpz buna dimineata burtici! ma invatati si pe mine va rog sa pun poze in album? de abia astept sa va cunosc burticile si sa v-o arat si pe a mea Ilinca , |
Ilinca pe prima pagina a discutiei si mergi aici: Cont comun: NovDec2012
E-mail comun: novdec2012@yahoo.com
Parola va fi trimisa prin PM
Cont poze:http://s1171.photobucket.com/albums/r552/novdec2012/
cont poze:https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=102193628299565059717
Intri pe al doilea link, te conectezi cu userul comun si cu parola pe care ai primit-o si se deschide direct cu "incarca fotografii", iti numesti albumul cu numele tau si pui fotografii in el.De cate ori pui, pui tot in albumul tau, selectand numele albumului. Scuze daca nu am fost suficient de explicita. Intreaba-ne daca nu reusesti.
epopeasca spune:
Multumesc mult de sfaturi Am bagat la "cutiuta". Injectii nu stie sa-mi faca sotul, dar am o vecina chiar vizavi care stie; mai rau e ca nu o pot trezi noaptea. Iulia, magne b6 cat timp trebuie sa le iei? Mie medicul nu mi-a dat. Asta e singura neprobata.
Am vazut si eu oferta de la Lidl postata parca de Dannah si am pus ochii deja pe vreo 4 chestii pe care le vreau
26 + si mami de Andreea Luana
alexa1986 spune:
citat din mesajul lui angelique_19 Alexa oof si tu ai contractii?Stai cumintica in pat,nu face nimic si poti lua no-spa la 4 ore,isi face efectul intr-o jumatate de ora si subscriu la ce a spus Iulia poti lua si 2.Daca nu se amelioreaza uscosin supozitoare este urmatorul pas.La mine nu mai mergea nici asa si am inceput cu injectiile si pot spune ca nu am mai avut decat mici junghiuri rare pe ici pe colo.Asa mi-a zis si dr. sa apelez la injectii si daca nici ele nu isi fac efectul atunci sa merg la spital.Colul tau cat era cand ai fost in spital?Al meu este de 37 mmm.Cand mergi la eco marti neaparat sa vada colul.Te pup si ai mare grija de tine 21+ cu |
Deocamdata sunt la munca, nu am stat nicio zi acasa, cu o sapt inainte de morfo am fost la eco de rutina(20 sapt) si mi-a masurat colul intravaginal, era de 38 de mm, cand am fost la morfo(marti) dupa o sapt si o noapte cu contractii era de 31 mm...Ma duc la farmacie sa i-au supozitoare uscosin ca sa le am in casa in caz de nevoie pt ca mi-a fost tare greu sa stau in spital, nu m-am putut odihni deloc, mai mult m-am stresat :(. Angelique iti multumesc pentru incurajari, esti o scumpa
21+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
mena1906 spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Mena, da-mi si mie parola, te rog! Iulia, mami de Sara Andreea si 20+ |
Iulia ai PM